Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DIF']Helou! :loveu:
Pani Ewa zasugerowała odrobaczenie Malucha, bo chyba nie miał. Jeśli uznacie, że jest konieczność odrobaczenia psa to ja z kolei sugeruję najpierw zbadanie kupy, bo nie ma sensu faszerować psa niepotrzebną chemią. U nas w Halinowie badanie wynosi 20 zł. Zbieramy próbki z trzech dni w różnych odstępach czasowych.
[/QUOTE]

Blacky był odrobaczany jak tylko przyjechał do nas, co jest wpisane w jego książeczce, ale teraz wypadałoby podać kolejne tabletki, bo już minęły trzy miesiące.

Bardzo się cieszę, że tak fajnie trafił. Widać, że mordkę ma uśmiechniętą.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol:Ktoś ,kto wymyślił dla Blekiego ten dom tymczasowy zrobił bardzo dobrze...Bleki jest pupilkiem ,jedynym psem,najwazniejszym psem,ukochanym psem a chyba o to zawsze Blekiemu chodziło...SUPER!:lol:

Posted

[quote name='Basia i Barni']A tak sobie dziewczyny myslałam ,bo widze ,że jeszcze mu coś dynda między nogami , może go wykastrować ? Uspokoi sie troszkę :-D[/QUOTE
Tez to zauważyłam,;)ale pewnie teraz najważniejsza jest kasa na dom tymczasowy...

Posted

Ciesze się ze wszystko jest wporzadku i ze decyzja o umieszczeniu go u Pani Ewy była słuszna :)O katrowaniu narazie nie ma mowy bo nie mamy tyle kasy..najwazniejsze teraz jest oplacenie dt i szukanie stałego własciciela.Pani Ewunia powiedziala mi ze szybko przywiazuje sie do zwierzat i niewykluczone ze przygarnie blackusia...jak pojade w odwiedziny dyskretnie podpytam.Kobieta jest wspaniala...może za jakis czas zdecyduje sie..mam taka nadzieje.ale poki co dziewczynki działamy i szukamy mu stałego domku ..pomóżcie jesli mozecie...
CHCIAŁAM BARDZO PODZIĘKOWAĆ DIF ZA TROSKĘ I ZA WSTAWIENIE FOTEK...są świetne!! :)))

Posted

[quote name='ewatonieja']mozna by wykastrowac i poprosic Fundację Niechciane i zapomniane o zrefundowanie zabiegu maja taki program "Bezdomnośc to się wytnie"
co wy na to?[/QUOTE]
Ja bym spróbowała...

Posted

wlasnie zobaczylam fotki naszego Blakusia i nie wierze!!!!!!!!!!!!!:) poprostu buzia sama mi sie smieje na taki widok!!!:) jaki pieszczoch kochany:)))) superowo!!!!!!!!!!!

Posted

Dzisiaj była u mnie Pani Ewa. Odebrała dla Blakiego adresówkę i fiprex. Jechała z psiulem na dyżur do pracy. ;)

Chciałam pożyczyć również Blakiemu dłuższą smycz, bo ta którą ma jest po prostu za krótka. Niestety ta o której myślałam pojechała z Awarią a innej nie miałam.
Jestem zdania, że jemu jest potrzebna dłuższa smycz. Zwykła taśmowa, szkoleniowa z regulacją długości to nie jest duży koszt. Jutro dowiem się w zoologu w Halinowie ile kosztuje! ;)

Posted

[quote name='DIF']Dzisiaj była u mnie Pani Ewa. Odebrała dla Blakiego adresówkę i fiprex. Jechała z psiulem na dyżur do pracy. ;)

Chciałam pożyczyć również Blakiemu dłuższą smycz, bo ta którą ma jest po prostu za krótka. Niestety ta o której myślałam pojechała z Awarią a innej nie miałam.
Jestem zdania, że jemu jest potrzebna dłuższa smycz. Zwykła taśmowa, szkoleniowa z regulacją długości to nie jest duży koszt. Jutro dowiem się w zoologu w Halinowie ile kosztuje! ;)[/QUOTE]
Super ,ze nie biega tylko po podwórku tylko chodzi po mieście na smyczy...

Posted

obecny stan konta Blakiego - 4,50, hotelik oplacony za dwa tyg z gory - na prosbe p. Ewy do 31.10 wlacznie, Amando nie widze w pierwszym poscie info o oplaceniu hoteliku do 17stego wlacznie:)

Posted

[quote name='papryka']Cioteczki jak sie miewa nasz chlopak?[/QUOTE]

Kupiłam smycz taśmową z regulacją długości.
Dzisiaj będę u Pani Ewy to zwiozę i przy okazji zobaczę jak miewa się psiul! :p