Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunia już w dt. wszyscy w niej zakochani. to wspaniały pies i zasługuje na super dom- taki jedyny do końca swoich dni. ja też się w niej zakochałam. Gosiu dziękuję za szybką akcję bo gdyby nie Ty zostałabym z sunią w krzakach a nie brać jej to było skazanie na zgubny los..:shake:

Posted

Z wczorajszych wieści wynika, że sunia ma osobę chętną do adopcji, Dzisiaj nastąpi spotkanie psinki z Panią, która dzwoniła w jej sprawie do nas. Domek w Poznaniu.
Zobaczymy co wyniknie z tego wszystkiego.

Posted

Ksena już w domu. Jej Pani dzwoniła dzisiaj, że właśnie odpoczywają po dłuższym wspólnym spacerku. Sunia mieszka w bloku, na parterze. W tygodniu idę w odwiedziny i spisac umowę adopcyjną.
Ale wygląda mi to na prawidziwą miłość. Postaram sie poprosić aby Pani Kseny zalogowała się u nas i sama o niej napisała. A ja obiecuje fotki z nowego domu.

Bardzo Wam dziękuję za pomoc, można zdejmować ogłoszenia.
Ss - wysyłam Ci PW z namiarami na Panią z Bydgoszczy, brzmiąca logcznie - która była zainteresowana Kseną. Przekazałam, że może inny collak - chodzi tylko o sunię - łagodna, która może mieszkać w domu, w mieszkaniu i z dziećmi.
Może cos zaproponujesz.

Posted

Bardzo się ciesze że Ksena już bezpieczna!!!

supergoga wielkie ukłony za zaangażowanie i wielkie serce!!!!

Domek napewno wezmiemy pod uwage! Dzięki!

Posted

Nie żartuj. Za co? Collie i szetlandy to moje ukochane psy i serce mnie boli, że nie moge któregos wziąć do siebie. Że moja Laguna nie podziela mojego zachwytu. Ale kiedyś - na pewno.

Posted

[quote name='Ulka18']Rzeczywiscie blyskawiczna akcja. Kilka dni i jest domek.

W Mielcu sa 2 kolaczki trikolorki, tez niemlode, ale domow jakos nie widac.[/QUOTE]

Szkoda że Mielec tak daleko. Może ten domek w Bydgoszczy którego namiary dałam Ss okaże się do rzeczy.
A masz zdjęcia Waszych collaczków.

Posted

Supergoga, nie znam tych suniek, poniewaz od kwietnia nie jezdzimy juz do schroniska. Mam tylko zdjecia zrobione przez schronisko, ktore to dodalam na strone. Podobno sa bardzo spokojne i grzeczne.

Posted

Obie sunieczki z Mielca mają swoje wątki na forum Fundacji Dr Lucy. Założyłam im tez wątki na Forum collie.
Może ktoś wypatrzy te bidulki na forach miłosników collie.