andegawenka Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Dostają nowe wspaniałe domy a potem szybko z nich odchodzą....czy robią miejsce następnym?:roll: Jasperku ['] Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Wczoraj myślałam o Jasperku .... chłopaku znalazłeś dom i odszedłeś w swoim domu, kochany... Żegnaj Jasperku :-(. Quote
Mysza2 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 andegawenka napisał(a):Dostają nowe wspaniałe domy a potem szybko z nich odchodzą....czy robią miejsce następnym?:roll: Jasperku ['] Może właśnie tak jak piszesz. Żegnaj Jasperku :( Myszo1 podziękuj w naszym imieniu Pani za jej poświęcenie i wielkie serce. Dając dom Jasperkowi wiedziała że niewiele czasu mu zostało i będzie musiała przeżywać to co przeżywa teraz. Niech za to, że dała mu dom na te ostatnie miesiące spotka ją coś bardzo bardzo dobrego w życiu. I niech inna bieda podobna Jasperkowi zagrzeje u niej miejsce. Quote
Cantadorra Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Żegnaj Jasperku, cudem było, że znalazłeś dom i tak przykro, że już odszedłeś. Miałeś swoje miejsce na ziemi, a teraz jesteś po drugiej stronie mostu. Odpoczywaj Jasperku ........ :( Quote
Lemoniada Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Tak mi przykro... :( To, że Jasperek i pani Małgosia zdołali się odnaleźć i przeżyli razem tych kilka wspaniałych miesięcy - to był cud. I uważam, że mimo wszystko Jasper wygrał ogromny los na loterii, odszedł kochany, chciany i czyjś. Też mam nadzieję, że pani Małgosia da teraz szansę innemu biedakowi... Quote
hop! Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Lemoniada napisał(a):Tak mi przykro... :( To, że Jasperek i pani Małgosia zdołali się odnaleźć i przeżyli razem tych kilka wspaniałych miesięcy - to był cud. I uważam, że mimo wszystko Jasper wygrał ogromny los na loterii, odszedł kochany, chciany i czyjś. Też mam nadzieję, że pani Małgosia da teraz szansę innemu biedakowi... Nic dodać, nic ująć... Quote
bela51 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Zajrzałam dzisiaj w nadziei na dobre wiesci, a tutaj takie smutne.:-( Najsmutniejsze ...:-( Quote
agusiazet Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Bardzo mi przykro z powodu odejścia Jaspera:( Chciałabym tylko zapytać tylko, co się działo z moją deklaracją wpłacaną aż do czerwca br., skoro Jaspar miał swój dom, a ja o tym nie wiedziałam i nadal wpłacałam? Quote
mysza 1 Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 agusiazet napisał(a):Bardzo mi przykro z powodu odejścia Jaspera:( Chciałabym tylko zapytać tylko, co się działo z moją deklaracją wpłacaną aż do czerwca br., skoro Jaspar miał swój dom, a ja o tym nie wiedziałam i nadal wpłacałam? Nikt nie ukrywał, że Jasper ma dom więc Twoja deklaracja została przekazana na inne bezdomne psy, to konto fundacyjne ścisłego zarachowania, wszystkie pieniądze są przeznaczane na pomoc psom i innym zwierzakom w potrzebie. Quote
agusiazet Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 mysza 1 napisał(a):Nikt nie ukrywał, że Jasper ma dom więc Twoja deklaracja została przekazana na inne bezdomne psy, to konto fundacyjne ścisłego zarachowania, wszystkie pieniądze są przeznaczane na pomoc psom i innym zwierzakom w potrzebie. Ale ja nie wiedziałam i chyba powinnam zostać poinformowana, to zdecydowanie nie fair:( Dobrze, że inne pieski skorzystały :) A mogę wiedzieć na jakie? Quote
3 x Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='agusiazet']Ale ja nie wiedziałam i chyba powinnam zostać poinformowana, to zdecydowanie nie fair:( Dobrze, że inne pieski skorzystały :) A mogę wiedzieć na jakie? tu jest zbiorczy wątek psów pod opieką myszy - klik Quote
mysza 1 Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 agusiazet napisał(a):Ale ja nie wiedziałam i chyba powinnam zostać poinformowana, to zdecydowanie nie fair:( Dobrze, że inne pieski skorzystały :) A mogę wiedzieć na jakie? Nie jestem w stanie informować każdego, mamy około 40 psów na utrzymaniu, przecież jest wątek Jaspera, wszystko tutaj było. Oddam Ci jutro z mojego prywatnego konta i będzie fair. Quote
agusiazet Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 mysza 1 napisał(a):Nie jestem w stanie informować każdego, mamy około 40 psów na utrzymaniu, przecież jest wątek Jaspera, wszystko tutaj było. Oddam Ci jutro z mojego prywatnego konta i będzie fair. Nie trzeba, dziękuję:) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Jasperku, dzielny piesku, śpij spokojnie... Quote
Recommended Posts