Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andegawenka napisał(a):
Dostają nowe wspaniałe domy a potem szybko z nich odchodzą....czy robią miejsce następnym?:roll:

Jasperku [']

Może właśnie tak jak piszesz.
Żegnaj Jasperku :(
Myszo1 podziękuj w naszym imieniu Pani za jej poświęcenie i wielkie serce.
Dając dom Jasperkowi wiedziała że niewiele czasu mu zostało i będzie musiała przeżywać to co przeżywa teraz.
Niech za to, że dała mu dom na te ostatnie miesiące spotka ją coś bardzo bardzo dobrego w życiu.
I niech inna bieda podobna Jasperkowi zagrzeje u niej miejsce.

Posted

Żegnaj Jasperku, cudem było, że znalazłeś dom i tak przykro, że już odszedłeś. Miałeś swoje miejsce na ziemi, a teraz jesteś po drugiej stronie mostu. Odpoczywaj Jasperku ........ :(

Posted

Tak mi przykro... :(
To, że Jasperek i pani Małgosia zdołali się odnaleźć i przeżyli razem tych kilka wspaniałych miesięcy - to był cud. I uważam, że mimo wszystko Jasper wygrał ogromny los na loterii, odszedł kochany, chciany i czyjś.
Też mam nadzieję, że pani Małgosia da teraz szansę innemu biedakowi...

Posted

Lemoniada napisał(a):
Tak mi przykro... :(
To, że Jasperek i pani Małgosia zdołali się odnaleźć i przeżyli razem tych kilka wspaniałych miesięcy - to był cud. I uważam, że mimo wszystko Jasper wygrał ogromny los na loterii, odszedł kochany, chciany i czyjś.
Też mam nadzieję, że pani Małgosia da teraz szansę innemu biedakowi...

Nic dodać, nic ująć...

Posted

Bardzo mi przykro z powodu odejścia Jaspera:(

Chciałabym tylko zapytać tylko, co się działo z moją deklaracją wpłacaną aż do czerwca br., skoro Jaspar miał swój dom, a ja o tym nie wiedziałam i nadal wpłacałam?

Posted

agusiazet napisał(a):
Bardzo mi przykro z powodu odejścia Jaspera:(

Chciałabym tylko zapytać tylko, co się działo z moją deklaracją wpłacaną aż do czerwca br., skoro Jaspar miał swój dom, a ja o tym nie wiedziałam i nadal wpłacałam?

Nikt nie ukrywał, że Jasper ma dom więc Twoja deklaracja została przekazana na inne bezdomne psy, to konto fundacyjne ścisłego zarachowania, wszystkie pieniądze są przeznaczane na pomoc psom i innym zwierzakom w potrzebie.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nikt nie ukrywał, że Jasper ma dom więc Twoja deklaracja została przekazana na inne bezdomne psy, to konto fundacyjne ścisłego zarachowania, wszystkie pieniądze są przeznaczane na pomoc psom i innym zwierzakom w potrzebie.

Ale ja nie wiedziałam i chyba powinnam zostać poinformowana, to zdecydowanie nie fair:( Dobrze, że inne pieski skorzystały :) A mogę wiedzieć na jakie?

Posted

[quote name='agusiazet']Ale ja nie wiedziałam i chyba powinnam zostać poinformowana, to zdecydowanie nie fair:( Dobrze, że inne pieski skorzystały :) A mogę wiedzieć na jakie?

tu jest zbiorczy wątek psów pod opieką myszy - klik

Posted

agusiazet napisał(a):
Ale ja nie wiedziałam i chyba powinnam zostać poinformowana, to zdecydowanie nie fair:( Dobrze, że inne pieski skorzystały :) A mogę wiedzieć na jakie?

Nie jestem w stanie informować każdego, mamy około 40 psów na utrzymaniu, przecież jest wątek Jaspera, wszystko tutaj było. Oddam Ci jutro z mojego prywatnego konta i będzie fair.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nie jestem w stanie informować każdego, mamy około 40 psów na utrzymaniu, przecież jest wątek Jaspera, wszystko tutaj było. Oddam Ci jutro z mojego prywatnego konta i będzie fair.

Nie trzeba, dziękuję:)

• 2 years later...