Cantadorra Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Monikapf, Jasper bedzie wydany jak skonczy sie obserwacja, zdaje się, że to niedziela będzie. Quote
BlueSunshine Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Dziewczyny, przepraszam ze takie opóźnienia, ale mam trochę problemów z pracą, już wszystko wysyłam, dziękuje za wszystkie deklaracje dziewczyny, i za pomoc też bardzo bardzo dziękuję, osobiście wszystkim odpisze jak tylko wrócę z pracy, i bardzo się cieszę ze Jasperka uratowaliśmy, jednak wierzę w dobroć ludzką normalnie eh... dziękuje dziękuje dziękuje!;* Quote
sylwija Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Widzę, że Jasper będzie uratowany Strasznie się cieszę :) Quote
IVV Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 a ja gdzie mam wyslac ? potrzebuje email adres na pw. Quote
matrioszka2 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ja prześlę ciut później, bo tak się zdarzyło,że z powodu kręgosłupa jestem przykuta do łóżka na wznak, a i zdrapki do przelewów się skończyły (bank nawalił i jeszcze nie podesłał). Przeleję na 100 procent.Spoko. Quote
IVV Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 pozagladajcie prosze do tego staruszka ,nikt nie chce mu pomoc a czas leci i niezbyt wiele mu juz zycia zostalo :( http://www.dogomania.pl/threads/184718-POMOCY!!!-WIZUS-stan-TRAGICZNY!Prosimy-o-deklaracje-brakuje-190-zł-Żywiec Quote
mysza 1 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='IVV']a ja gdzie mam wyslac ? potrzebuje email adres na pw.[/QUOTE] A do mnie ;) chyba znasz email. Dzieki Doszły już wpłaty, zaraz będę aktualizować pierwszy post. Bardzo dziękuję :loveu: Mam prośbę do wpłacających o podawanie nicków z dogo (jeśli ktoś jest z dogo) Quote
mysza 1 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='kycia1']Wysłałam Ci pw z danymi, ktore otrzymalam od BlueSunshine czyli wpłaty na konto I.P (inicjały) z Warszawy :)[/QUOTE] To moje konto, zabieram na Jaspera. [quote name='FIFA']Będę wpłacać co m-c 20,zł czekam[/QUOTE] Bardzo dziękuję, nie mogłam wysłać pw, bo nie było mnie na dogo. Quote
mysza 1 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Wpisałam wpłaty w pierwszym poście.:loveu: Jeśli kogoś nie ma a być powinien, dajcie znać. A jeśli ktoś widnieje pod imieniem i nazwiskiem, niech poda nicka, zmienię ;) Quote
matrioszka2 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='matrioszka2']Ja prześlę ciut później, bo tak się zdarzyło,że z powodu kręgosłupa jestem przykuta do łóżka na wznak, a i zdrapki do przelewów się skończyły (bank nawalił i jeszcze nie podesłał). Przeleję na 100 procent.Spoko.[/QUOTE] O.K - zaraz przeleję, bo listonosz uprzejmie doniósł zdrapki ;) Quote
mysza 1 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Zapraszam na bazarek z kosmetykami http://www.dogomania.pl/threads/1880...do-30.06-do-20 Quote
wujek & ciocia Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 hej Cioteczki, przepraszam za wtręt, ale skoro tak ładnie przebiega tutaj akcja pomocy Jasperowi to mam wielką prośbę: pomóżmy Czarliemu - jak zobaczyłem jego fotki to coś we mnie pękło :( http://www.dogomania.pl/threads/187883-Ciuszkolandia-na-Czarliego-z-Kielc-!!! dzięki w imieniu Czarliego :) Quote
shirrrapeira Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ja mogę po 10 lipca do listopada włącznie, chyba że coś się zmieni. Quote
mysza 1 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Bjuta']Poproszę nr konta.[/QUOTE] Już wysyłam, dzięki. Quote
dog193 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Nie, nie mogę przejść obojętnie, za każdym razem, kiedy widzę jego imię to serce mi ściska... Coś wycisnę, choćby 10zł... Niestety tylko jednorazowo. Proszę o nr konta. Quote
mysza 1 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='dog193']Nie, nie mogę przejść obojętnie, za każdym razem, kiedy widzę jego imię to serce mi ściska... Coś wycisnę, choćby 10zł... Niestety tylko jednorazowo. Proszę o nr konta.[/QUOTE] Dziękuję, juz wysyłam. Quote
dudson13 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ile jeszcze zostało by nasz psiak trafił do hoteliku?? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jaki ocean smutku w tych pięknych, Jasperkowych niewidzących oczkach.....:-( On się tak położył, jakby już w nic nie wierzył.... Zaprosiłam się do Jasperka, choć ostatnio niewiele jestem na dogo, deklaruję 10 złotych miesięcznie, od lipca, wpłacę od razu za pięć miesięcy. Mysza, poproszę o namiary :lol: Quote
viola005 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Cantadorra']Monikapf, Jasper bedzie wydany jak skonczy sie obserwacja, zdaje się, że to niedziela będzie.[/QUOTE] czy dobrze rozumiem, ze los Jaspera jest juz zabezpieczony? mozemy spac spokojnie? serdecznie pozdrawiam Jaspera i jego ciotki Quote
Recommended Posts