Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem,czy moze jesc Brita.Trzeba sprawdzic sklad.Ma miec duzo bialka i malo tluszczu,ale Brit to nie jest karma z wyzszej polki,a bylo zalecenie ,ze ma jesc weterynaryjna,bo
chodzi glownie o to ,zeby byla dobrze przyswajalna,bo on ma problem z wchlanianiem skl odzywczych.Mozna miec wieksza penosc co do skladu,jesli chodzi o produkt renomowanej \
firmy,a ja sie nie bede zastanawiac ile jest miesa w miesie w karmie Brit.
Jesli chodzi o kastracje,to mozna ja wykonac,ale uwazam,ze jest zbedna.On jest doroslym psem,nie jest agresywny,nawykow obsikiwania czasem katow juz nie zmieni.Szkoda
kasy,moj naz zootechnik,ktory lazi obok twierdzi to samo.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
A jak tam nasz chlopaczek?
Karme juz ma? A moze cos ...choc pare gramikow przytyl sobie?......:)

Karma dotarla.Ramzes odrobaczony juz jakis czas temu,a czy przytyl...pare gramikow moze i tak..

Posted

to nie planujecie go wykastrować? i niewykastrowanego puścic do adopcji w nadzieji że nigdy nikt go nie wykorzysta do rozmnażania?
źle robicie

Posted

malva napisał(a):
to nie planujecie go wykastrować? i niewykastrowanego puścic do adopcji w nadzieji że nigdy nikt go nie wykorzysta do rozmnażania?
źle robicie

Planujemy na razie zdobywac kase na jego b droga,specjalistyczna karme,ktora musi jesc.

Posted

ok, rozumiem, nie wiedziałam ,ze w tym kontekscie pisałaś,nawet nie za bardzo chciałam się odzywać ,ale -po prostu musiałam ,mam nadzieje że zrozumiecie
to piękny pies i będę dalej śledzić jego losy ( i trzymać kciuki)