Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bo dupki najwieksze dupkowate ambicje maja ;) i wladza im sie marzy.
Ramzesik mam nadzieje ,ze szybko znajdziesz madry domek gdzie staniesz sie pieknym Ramzesem :)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anita_happy']czy 15 kg karmy na duzego psa / miesiecznie WYSTARCZY..nie znam sie mam kurduple, które jedza 15 kg przez rok[/QUOTE]

Mój pies, ważący ok. 25 kilo, zjada 15 kg w ciągu ok. 1,5 - 2 miesiące, ale to niejadek - więc na tak dużego psa 15 kg na miesiąc będzie tak na styk, jeśli nie za mało...

Posted

[quote name='yumanji']na krakvecie mozna kupic dwupak ,razem 30 kg karmy Pofilum,za 139 zl,jest teraz promocja ,dla psow duzych ras...to lepsza karma niz te dwie wyzej[/QUOTE]

DASZ LINKA...kupujemy!!!???

[quote name='koosiek']Mój pies, ważący ok. 25 kilo, zjada 15 kg w ciągu ok. 1,5 - 2 miesiące, ale to niejadek - więc na tak dużego psa 15 kg na miesiąc będzie tak na styk, jeśli nie za mało...[/QUOTE]

wow..zarłoki te wielkie psy

Posted

Pewnie, ze kupujemy.....:):)
Odnosnie wyjazdu na wczasy Chudzinki....... wyjazd lekuchno opozniony bo....... w niedziele....:)
Samochod bedzie, Ramzes i Pati takze....:):)
Czyli szkowanie wyprawki trwa....:)

Posted

dziewczyny przeslijcie prosze mi nr konta na pw,ja wtedy wplace tam na razie 50 zl moze wiecej,20 bodajze deklarowalam Fufusiowi areszte sobie podzielicie wg potrzeb ok?,jestem potwornie wykonzcona i wyjezdzam i musze to jeszcze napisac Mamie,zeby ta mogla wyslac Wam,wplata bedzie od Agnieszki K.F z Sosnowca wiec bedziecie wiedziec........
Dobranoc ciotki-zuchy z Was:)