koosiek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 On chyba jest taki jak "mój" ukochany azylowy kundel, Saturn ;) On też jest duuży i groźny z wyglądu - wilczurowaty, bez ucha i z bliznami po pogryzieniu - ale to chodząca łagodność, na festynie ludzie zdjęcia robili, jak tulą się do niego dzieci ;) Quote
Lu_Gosiak Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ramzes na naszej-klasie:) http://nk.pl/profile/18454852/gallery/album/2/82 Quote
anita_happy Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 do skarbony Ramzesa dorzucam 50 zł - od p. Agnieszki, która wpłacila 100 zł na pomoc dla JUNIORKA..niestety Juniorek nasz kofany z TM :( 100 zł prosiła podzielić na Ramzesa i Casperosa DZIEKUJEMY Quote
Aimez_moi Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Ramzes.....to taka duza cielecinka...... jak moj labek..... :):) Quote
Aimez_moi Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 A poczekaj troszke jak choc lekuchno przytyje.......:) Quote
Lolalola Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 witaj cztery lapki:)ciocia zalatana,ale pamieta;)dawajcie cioteczki pieniazki na naszego Ramzeska,on szybciutko na wczasy do hoteliku musi jechac:):evil_lol: Quote
Zofija Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Moja koleżanka zgodziła się wziąść go na tymczas!!! Mieszkamy w cieszynie -śląskie- myślę, ze te pieniążki przeznaczymy na transport będzie mieszkał w budzie-przynajmniej na początku. Jak będzie nauczony czystości to pewnie będzie mógł być i w domu Quote
Zofija Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Składki będą potrzebne dalej-na jedzenie- bo jest niemały;) i na sterylkę Quote
anita_happy Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 wow.... to teraz kilka pytan w kwestii :) jakze istotnych :) 1. Umowa przekazania psa na tymczasową opieke /poprosze adres email do kogo wysłac/ tzw. DT 2. Kto podpisze umowe: kolezanka czy Ty ??? 3. na jakiej zasadzie tymczas a. karma - MY b. kastracja - MY c. transport - MY 4. oddajemy psa pod tymczasową opieke, ale dalej My jestesmy za niego odpowiedzilani?? /te pytania sa po burzy mozgów - nigdy tAK daleko pies nie jechal od nas co równa sie z brakiem jakiejkolwiek "kontroli" psa=odwiedzanie itp...itp / 5. o wyborze domu decydujemy wspólnie: MY i kto /Zofija+DT/ Moze "punktowosc" wypowiedzi jest nieelegancka - ale łatwiejsza do ogarniecia na FORUM :crazyeye:ok 300 km (x2):crazyeye: http://www.odleglosci.pl/odleglosci.php dalekoooo...ale cóż... Quote
Lolalola Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o ja Cie:crazyeye::crazyeye: Quote
Zofija Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='anita_happy']wow.... to teraz kilka pytan w kwestii :) jakze istotnych :) 1. Umowa przekazania psa na tymczasową opieke /poprosze adres email do kogo wysłac/ tzw. Dt- [email protected] 2. Kto podpisze umowe: Kolezanka czy ty ??? Chyba ja-jeszcze sie dowiem 3. Na jakiej zasadzie tymczas- tzn?????? Aż znajdziemy domek a. Karma - my b. Kastracja - my c. Transport - my 4. Oddajemy psa pod tymczasową opieke, ale dalej my jestesmy za niego odpowiedzilani?? /te pytania sa po burzy mozgów - nigdy tak daleko pies nie jechal od nas co równa sie z brakiem jakiejkolwiek "kontroli" psa=odwiedzanie itp...itp / 5. O wyborze domu decydujemy wspólnie: My i kto /zofija+dt/ - sama nie wiem moze "punktowosc" wypowiedzi jest nieelegancka - ale łatwiejsza do ogarniecia na forum :crazyeye:ok 300 km (x2):crazyeye: http://www.odleglosci.pl/odleglosci.php dalekoooo...ale cóż... dziewczyny daleko???????????????? Ja teraz wysyłam psa z cieszyna do słupska- chyba ze 3 razy tyle.......................... Mi się wydaje, ze przejmie go fundacja, w której jestem-zapytam szefowej Quote
Zofija Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Wklejam wątek z historią suni ze szczeniakami (moja ulubienica), które były na tymczasie u kasi- ta, która moze wziąść Ramzesa. Ja tam byłam ze 3 razy w tyg. każdy tydzień oczywiście http://www.dogomania.pl/threads/147063-DRAMAT!Suka-i-8-szczeniąt-konały-w-pijackiej-melinie Quote
Zofija Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Anita_happy- rozumiem twoje pytania- nie są nieeleganckie, ale konkretne. Nie po to ratujesz psa, zeby go oddać w ręce nieodpowiedniej osoby i historia się powtórzy. Mnie rozwaliła jego historia. Skacze trochę po wątkach bo jakieś 10 dni temu pochowałam moją ukochaną sunię (z azylu) była ze mną 4 lata. Chyba powoli zaczynam się zastanawiać nad psiakiem i tak tu wejdę tam wejdę. Szkoda mi cholernie Ramzesa bo jest na ulicy. Jak macie domek blizej nie ma sprawy. Kasia miała w sumie wziąśc na tymczas psa od nas ze schronu, ale namówiłam ją na niego bo uznałam, ze skoro jest na ulicy i nie mamy składek to sprawa jest pilniejsza.... Quote
Aimez_moi Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Piekny jest to fakt...., i straszny przytulasek....:):) Quote
Lolalola Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Witaj sliczny Ramzesku:)faktycznie malo cioteczek u Ciebie..................:(.....trzeba je tu przygonic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
koosiek Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 A Ramzes jest na molosach? Podrzućcie go Furciaczek ;) Quote
Aimez_moi Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Kochaniutki.......pokazujemy sie Cioteczkom.......:):) Quote
Lolalola Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 witaj wieczorkiem Ramzesku:) gdzie te ciotki:mad::mad::mad:serca nie maja i nie zagladaja:mad: Quote
Lu_Gosiak Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 zagladaja:) potrzebujemy jeszcze sporo kaski na hotelik:modla::modla: Quote
Aimez_moi Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Kochani..... zrobilam pierwszy raz w zyciu bazarek...... na nasze psiaki.....:) Zapraszam serdecznie..... http://www.dogomania.pl/threads/188082-Pachn%C4%85cy-bazarek-na-szyd%C5%82owieckie-psiaki-w-potrzebie-DO-05.07.2010-g.22-00/page2 Quote
Lolalola Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Aimez_moi dobra robota:)dobranoc Ramzesku i cioteczki:) Quote
IVV Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 pokazuj sie przystojniaku !!!!! zapraszajcie ciotki z innych watkow !!! Quote
Aimez_moi Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Chudosci nasze kochane........pokazujemy sie.....:) Quote
Recommended Posts