Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On chyba jest taki jak "mój" ukochany azylowy kundel, Saturn ;) On też jest duuży i groźny z wyglądu - wilczurowaty, bez ucha i z bliznami po pogryzieniu - ale to chodząca łagodność, na festynie ludzie zdjęcia robili, jak tulą się do niego dzieci ;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do skarbony Ramzesa dorzucam 50 zł - od p. Agnieszki, która wpłacila 100 zł na pomoc dla JUNIORKA..niestety Juniorek nasz kofany z TM :(
100 zł prosiła podzielić na Ramzesa i Casperosa

DZIEKUJEMY

Posted

Moja koleżanka zgodziła się wziąść go na tymczas!!! Mieszkamy w cieszynie -śląskie- myślę, ze te pieniążki przeznaczymy na transport
będzie mieszkał w budzie-przynajmniej na początku. Jak będzie nauczony czystości to pewnie będzie mógł być i w domu

Posted

wow....

to teraz kilka pytan w kwestii :) jakze istotnych :)

1. Umowa przekazania psa na tymczasową opieke /poprosze adres email do kogo wysłac/ tzw. DT
2. Kto podpisze umowe: kolezanka czy Ty ???
3. na jakiej zasadzie tymczas
a. karma - MY
b. kastracja - MY
c. transport - MY
4. oddajemy psa pod tymczasową opieke, ale dalej My jestesmy za niego odpowiedzilani?? /te pytania sa po burzy mozgów - nigdy tAK daleko pies nie jechal od nas co równa sie z brakiem jakiejkolwiek "kontroli" psa=odwiedzanie itp...itp /
5. o wyborze domu decydujemy wspólnie: MY i kto /Zofija+DT/

Moze "punktowosc" wypowiedzi jest nieelegancka - ale łatwiejsza do ogarniecia na FORUM

:crazyeye:ok 300 km (x2):crazyeye:
http://www.odleglosci.pl/odleglosci.php
dalekoooo...ale cóż...

Posted

[quote name='anita_happy']wow....

to teraz kilka pytan w kwestii :) jakze istotnych :)

1. Umowa przekazania psa na tymczasową opieke /poprosze adres email do kogo wysłac/ tzw. Dt- [email protected]
2. Kto podpisze umowe: Kolezanka czy ty ??? Chyba ja-jeszcze sie dowiem
3. Na jakiej zasadzie tymczas- tzn?????? Aż znajdziemy domek
a. Karma - my
b. Kastracja - my
c. Transport - my
4. Oddajemy psa pod tymczasową opieke, ale dalej my jestesmy za niego odpowiedzilani?? /te pytania sa po burzy mozgów - nigdy tak daleko pies nie jechal od nas co równa sie z brakiem jakiejkolwiek "kontroli" psa=odwiedzanie itp...itp /
5. O wyborze domu decydujemy wspólnie: My i kto /zofija+dt/ - sama nie wiem

moze "punktowosc" wypowiedzi jest nieelegancka - ale łatwiejsza do ogarniecia na forum

:crazyeye:ok 300 km (x2):crazyeye:
http://www.odleglosci.pl/odleglosci.php
dalekoooo...ale cóż...

dziewczyny daleko???????????????? Ja teraz wysyłam psa z cieszyna do słupska- chyba ze 3 razy tyle..........................
Mi się wydaje, ze przejmie go fundacja, w której jestem-zapytam szefowej

Posted

Anita_happy- rozumiem twoje pytania- nie są nieeleganckie, ale konkretne. Nie po to ratujesz psa, zeby go oddać w ręce nieodpowiedniej osoby i historia się powtórzy. Mnie rozwaliła jego historia. Skacze trochę po wątkach bo jakieś 10 dni temu pochowałam moją ukochaną sunię (z azylu) była ze mną 4 lata. Chyba powoli zaczynam się zastanawiać nad psiakiem i tak tu wejdę tam wejdę. Szkoda mi cholernie Ramzesa bo jest na ulicy. Jak macie domek blizej nie ma sprawy. Kasia miała w sumie wziąśc na tymczas psa od nas ze schronu, ale namówiłam ją na niego bo uznałam, ze skoro jest na ulicy i nie mamy składek to sprawa jest pilniejsza....