anita_happy Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Zofija napisał(a):anita_happy- masz pełną skrzynkę, a chciałam do Ciebie napisać na pw:) posprzątane:/ Quote
anita_happy Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 nie pytaj..jest bezpieczny....mamy tydzien na ogarniecie Ramzesowej sprawy....a czas leci nieubłaganie 1. czekam na montaz kojcy u yumanji 2. czekam na info o DT od Zofiji JESTESMY W CZARNEJ....d Quote
Zofija Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='anita_happy']a własciciel domu zgodzi się na drugiego psa ??? to bardzo wazne.... dzięki IVV RAMZES ma zaplecze finansowe, które pozwoli na zakup paliwa na transport kiedyś tam była uratowana sunia z 8 szczeniakami przez 3mc Quote
anita_happy Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 AAA to namawiaj znajomą :/ ale dobrze jakby była pewna,ze wlascicile powie nam zeby zabierac olbrzyma...dzis dziewczyny bedą go sprawdzac - na dzieci - na koty - na psy mam nadzije, ze im sie uda..pewnie bedzie problem z dziecmi :/ Quote
Zofija Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='anita_happy']AAA to namawiaj znajomą :/ ale dobrze jakby była pewna,ze wlascicile powie nam zeby zabierac olbrzyma...dzis dziewczyny bedą go sprawdzac - na dzieci - na koty - na psy mam nadzije, ze im sie uda..pewnie bedzie problem z dziecmi :/[/QUOTE] jak go weźmie to go nie wyrzuci. Po prostu ja go przejmę i Fundacja, w której działam- Emir.Kasia miała od nas Diancie ze szczeniakami i ja tam byłam zawsze ze 3 razy w tygodniu. Mam od nas koty na tymczasie. Musi się jednak zgodzić. Wysłalam jej wątek Quote
anita_happy Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Zofija']jak go weźmie to go nie wyrzuci. Po prostu ja go przejmę i Fundacja, w której działam- Emir.Kasia miała od nas Diancie ze szczeniakami i ja tam byłam zawsze ze 3 razy w tygodniu. Mam od nas koty na tymczasie. Musi się jednak zgodzić. Wysłalam jej wątek[/QUOTE] ooooo to Ci wieści :) a foty będą :) bo wiesz...MY go kofamy bajdzo :/ juz sobie mysle co by zrobiła moja sąsiadka jakbym go wzieła na tymczas - heh..... Quote
Zofija Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='anita_happy']ooooo to Ci wieści :) a foty będą :) bo wiesz...MY go kofamy bajdzo :/ juz sobie mysle co by zrobiła moja sąsiadka jakbym go wzieła na tymczas - heh.....[/QUOTE] nie zapeszaj- ja się jeszcze nie cieszę bo może odmówić Quote
anita_happy Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Zofija']nie zapeszaj- ja się jeszcze nie cieszę bo może odmówić[/QUOTE] nie pesze...trimam kciuki Quote
Lolalola Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 ciocia Lolalola melduje sie na watku!!!!!!!!!!dostalam dzis wiadomosc na pw i jestem,a w ogole juz wczesniej widzialam Cie Ramzesku,tylko cos bylo z netem i 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!dni!!!!!!!!!!!nie moglam tu wejsc:placz:deklaruje20 zl,jestem udupiona deklaracjami:(ale na pewno pomoge!!!!!! trzymam kciuki...... Quote
IVV Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 dziewczyny to by bylo swietnie !!! ...ale wolalabym by transportu szukac darmowego lub laczonego,niz za calosc placic ...tyle psiakow czeka w potrzebie...i czasami transport pochlania koszt utrzymania przez caly miesiac jakiejs biedy w DT lub hoteliku... Quote
anita_happy Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 no zobaczymy....ale to kierunek w sumie "niekomunikacyjny"..wrrrrrr czas pokaze..kazdy by wolał...albo moze pociagiem ...hmmm??bo kassssyyy szkoda.... Quote
anita_happy Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 ciocia Lolaola jest dopisana :P /buziiiii/ RAMZES i koty - obojetny na koty Ramzes i inne psy - boją się go, a on ma je w nosie :/ dzieci - brak dzieciów Quote
Aimez_moi Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 o Boziuniu.....ciesze sie, ze jestescie.......:):) Moje 20 zl na Ramzesowe kosteczki tez dopisz ciotka.....:):) Quote
Lolalola Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 "dzieci-brak dzieciow" hahahhahaha:);) ja wierze,ze takie niebozatko jak Ramzes bedzie je kochac;) Quote
anita_happy Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 DEKLARACJE /zbieramy na hotel ok 400/ :loveu:stałe anita_happy 20 zł/mc happy_mamas 15 zł/mc Lolaola 20 zł/mc Aimez_moi 20zł/mc SUMA +75 zł /- 325zł/ :loveu:jednorazowe IVV +200 zł /wpłata +300zł Casper/Ramzes/ SUMA +200 zł Quote
Zofija Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 ja daję 10zł miesięcznie. Czekam na odpowiedź Kasi Quote
Recommended Posts