Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anita_happy']a własciciel domu zgodzi się na drugiego psa ??? to bardzo wazne....

dzięki IVV RAMZES ma zaplecze finansowe, które pozwoli na zakup paliwa na transport
kiedyś tam była uratowana sunia z 8 szczeniakami przez 3mc

Posted

AAA to namawiaj znajomą :/ ale dobrze jakby była pewna,ze wlascicile powie nam zeby zabierac olbrzyma...dzis dziewczyny bedą go sprawdzac
- na dzieci
- na koty
- na psy

mam nadzije, ze im sie uda..pewnie bedzie problem z dziecmi :/

Posted

[quote name='anita_happy']AAA to namawiaj znajomą :/ ale dobrze jakby była pewna,ze wlascicile powie nam zeby zabierac olbrzyma...dzis dziewczyny bedą go sprawdzac
- na dzieci
- na koty
- na psy

mam nadzije, ze im sie uda..pewnie bedzie problem z dziecmi :/[/QUOTE]
jak go weźmie to go nie wyrzuci. Po prostu ja go przejmę i Fundacja, w której działam- Emir.Kasia miała od nas Diancie ze szczeniakami i ja tam byłam zawsze ze 3 razy w tygodniu. Mam od nas koty na tymczasie. Musi się jednak zgodzić. Wysłalam jej wątek

Posted

[quote name='Zofija']jak go weźmie to go nie wyrzuci. Po prostu ja go przejmę i Fundacja, w której działam- Emir.Kasia miała od nas Diancie ze szczeniakami i ja tam byłam zawsze ze 3 razy w tygodniu. Mam od nas koty na tymczasie. Musi się jednak zgodzić. Wysłalam jej wątek[/QUOTE]

ooooo to Ci wieści :) a foty będą :) bo wiesz...MY go kofamy bajdzo :/
juz sobie mysle co by zrobiła moja sąsiadka jakbym go wzieła na tymczas - heh.....

Posted

[quote name='anita_happy']ooooo to Ci wieści :) a foty będą :) bo wiesz...MY go kofamy bajdzo :/
juz sobie mysle co by zrobiła moja sąsiadka jakbym go wzieła na tymczas - heh.....[/QUOTE]

nie zapeszaj- ja się jeszcze nie cieszę bo może odmówić

Posted

ciocia Lolalola melduje sie na watku!!!!!!!!!!dostalam dzis wiadomosc na pw i jestem,a w ogole juz wczesniej widzialam Cie Ramzesku,tylko cos bylo z netem i 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!dni!!!!!!!!!!!nie moglam tu wejsc:placz:deklaruje20 zl,jestem udupiona deklaracjami:(ale na pewno pomoge!!!!!!
trzymam kciuki......

Posted

dziewczyny to by bylo swietnie !!! ...ale wolalabym by transportu szukac darmowego lub laczonego,niz za calosc placic ...tyle psiakow czeka w potrzebie...i czasami transport pochlania koszt utrzymania przez caly miesiac jakiejs biedy w DT lub hoteliku...

Posted

DEKLARACJE /zbieramy na hotel ok 400/

:loveu:stałe

anita_happy 20 zł/mc
happy_mamas 15 zł/mc
Lolaola 20 zł/mc
Aimez_moi 20zł/mc

SUMA +75 zł
/- 325zł/

:loveu:jednorazowe

IVV +200 zł /wpłata +300zł Casper/Ramzes/
SUMA +200 zł