Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moze 100% rodesian to on nie jest ,ale gdyby zrobic mu DNA to z pewnoscia gdzies te geny by sie znalazly;)
on wyglada na rocznego mlodego psiaka...

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podoba mi sie...... geny rodezjana....:):):)
Do ludzi straszliwie przylepny.... do psow nie wiem bo uciekal oplotkami i kazdemu schodzil z drogi.....
az dziw, ze podszedl do nas...

Posted

jejku i on się tak błąka????????/ matko, moze zaczniemy zbierać na hotelik?????/ ja nie mogę... wysłąłąm go znajomej z prośbę o tymczas, ale nie wiem

Posted

ufff....
Aimez/kama/pudzian pojada do knopka i nakarmia..obejrza, wyjma reszte kleszczy..zobacza co z tym futrem....
ryz sie gotuje!!!

zdecydowalismy, ze dzis chlopak nie pojedzie do weta /15zł obejrzenie plus na robale/-szkoda kasy

JUTRO do 18.00 jest czynna klinika wet w skarzysku i badania robią od reki...
wizyta 30 / badania 30 - czyli 60...podczas tej wizyty obejrza go porzadnie..osłuchają....krew pobiorą
chyba szkoda tych 15 zik??Aniprazol to ok 8 zł/tabletka - on musi ze 3 dni pojesc Aniprazol

dzis chlopak sie uchowal od klócia??ale tyle kleszczy moze zrobic swoje :/
Majka tezx miala ful kleszczy,ale juz jakis czas zyje..moze pozyje..My nie jestesmy w stanie kazdemu psiakowi robic badania krwi :/
Aimez pogadaj w lecznicy - moze jaksi rabat dadzą???masakra....

Posted

koosiek napisał(a):
Te zdjęcia powalają :(
Dziewczyny, pamiętajcie o tym, co napisałam: http://www.dogomania.pl/threads/187757-RAMZES-rodesian-okre%C5%9Blenie-chudy-to-za-duzo-ko%C5%9Bci-na-4%C5%82apach-kt-nadal-merdaj%C4%85-ogonem?p=14905038&viewfull=1#post14905038 . Warto też spróbować na forum Wizaż, ostatnio jestem na wątku psiaka, który, dzięki osobom z tamtego forum, zebrał pełną deklarację na hotel.

Koosiek, allegoro cegiełkowe???ale to swoje prywatne konto podaje sie...chyba nie???

Posted

wpadłam na pomysł bąbowy!!!
moja sąsiadka ma do mnie pretensje, ze jej jamol szczeka bo ja ciągle zmieniam DUZE psy!!!
miałm Astusia - 12 kg/ Latike 10/18 kg / Diorke - szczyla leonbergera 20 kg/ był Borys...była Saba /te ostatnie dwa to psy ninci

to były te duze psy :)
oddam Latike i wezme Ramzesa!!!!hahahahah
pokaze ssiadce CO TO DUZY PIES!!!co :)
pomysł nadzwyczaj odlotowy - moze jamol by ucichł na wieki...

Posted

anita_happy napisał(a):
Koosiek, allegoro cegiełkowe???ale to swoje prywatne konto podaje sie...chyba nie???

Tego nie wiem, trzeba kogoś mądrego spytać ;) A nie mogłybyście założyć jakiegoś specjalnego konta na psiaki? Na przykład w Aliorze, tam są podobno fajne konta internetowe?

Posted

moja koleżanka zastanawia się nad tymczasem. ma ogród i dom -wynajmuje. swojego psa 2 dzieci i koty. czy można sprawdzić jego stosunek do innych psów, dzieci, kotów?????

Posted

Zofija napisał(a):
moja koleżanka zastanawia się nad tymczasem. ma ogród i dom -wynajmuje. swojego psa 2 dzieci i koty. czy można sprawdzić jego stosunek do innych psów, dzieci, kotów?????

a własciciel domu zgodzi się na drugiego psa ??? to bardzo wazne....

Zofija napisał(a):
no i to jest cieszyn-śląskie

dzięki IVV RAMZES ma zaplecze finansowe, które pozwoli na zakup paliwa na transport