Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofija..... okolo wtorku chcialybysmy chudzine zaszczepic..... spakujemy mu wyprawke.....jedzonko, podusie, zabawki....i.....
musimy ustalic transport..... na pewno wczesniej niz okolo srody nie ma co czekac na milusia.....:):)
Jak tylko bedziemy wiedzialy 100na100 z transportem to dam znac....:):)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Zofija..... okolo wtorku chcialybysmy chudzine zaszczepic..... spakujemy mu wyprawke.....jedzonko, podusie, zabawki....i.....
musimy ustalic transport..... na pewno wczesniej niz okolo srody nie ma co czekac na milusia.....:):)
Jak tylko bedziemy wiedzialy 100na100 z transportem to dam znac....:):)[/QUOTE]

rozumiem- to w takim razie czekamy:)

Posted

AIMEZ....za bazarkowe KUPCIE RAMZESOWI OBROZE i ADRESATKE + SMYCZ
Obroza MOCNA i gruba...adresatka - stabilna i wypisz telefon do siebie + telefon DT w Cieszynie albo Zofijji /zgadzasz sie??/

do tego OBROZA NA KLESZCZE - taka jaka mial ATOS..albo Friplex..lepeij obroze

PILNEEEEEEEEEEEEEEEEE

PIES MUSI POJECHAC Z TYMI akcesoriami inaczej umrzemy ze strachu

p.s. mozna mu w uchu tatuarz zrobic z numerem telefonu

Posted

Ramzes ma obroze z adresatka i smycz.....dalam mu od mojego Dagusia......nowiutkie dopiero co kupione.....
obroze od pchel i kleszczy zaraz mu kupie.......:):)

Posted

ja dorzucam 10 zł deklaracji stałej ...
...szkielety w Szydłowcu to codzienność ... nie idzie tego ogarnąć bez pomocy miasta ...
... ciekawa jestem co ludzie teraz gadają - bo na pewno nas ktoś widział jak psa z dworca zgarniałyśmy ... bloki naprzeciwko ....

edit -
zgarnialiśmy - bo pudzian321 to wujaszek nie cioteczka ...:evil_lol:

Posted

[quote name='kama210']ja dorzucam 10 zł deklaracji stałej ...
...szkielety w Szydłowcu to codzienność ... nie idzie tego ogarnąć bez pomocy miasta ...
... ciekawa jestem co ludzie teraz gadają - bo na pewno nas ktoś widział jak psa z dworca zgarniałyśmy ... bloki naprzeciwko ....

edit -
zgarnialiśmy - bo pudzian321 to wujaszek nie cioteczka ...:evil_lol:[/QUOTE]

kurcze, ale jak to jest. przecież miasto jest za to odpowiedzialne. Nie ma u Was schroniska?????

Posted

hmmm w tym Szydlowcu to chyba Anita happy,Aimez_moi,Kama i Pudzian sa schroniskiem...............dooopaaa z tym Szydlowcem...........:(
ale ja tu przyszlam zeby powiedziec:Witaj wczasowiczu Ramzesku;)

Posted

[quote name='Lolalola']hmmm w tym Szydlowcu to chyba Anita happy,Aimez_moi,Kama i Pudzian sa schroniskiem...............dooopaaa z tym Szydlowcem...........:(
ale ja tu przyszlam zeby powiedziec:Witaj wczasowiczu Ramzesku;)

zgadza sie niestety - odpierdzielamy za miasto robotę za friko ... schroniska nie ma i długo nie będzie - bo miało byc spotkanie w ratuszu w tej sprawie z wszystkimi gminami i .............PRZYSZŁY 2 OSOBY - a z samego Szydłowca jak się nie mylę nikt się nie pofatygował ....

Posted

:mad:kurna jak to jest,ze u wladzy zazwyczaj siedza same dupki i dzieki takim to wlasnie ludziom w pl jest jak jest i nic sie nie zmienia.......pisze czlowiek petycje-niewiele to daje,pisze czlek skarge-moze se pisac.......,walczy o cos-moze sobie palcem w d...pogrzebac,obawiam sie,ze w sprawie Waszych psow nic sie zmieni:angryy:
nie wierze az,ze wsrod tych wszystkich ludzi panuje taka znieczulica:mad:
my tam powinnismy siedziec:diabloti: i zarzadzac:diabloti:
....ponoc zlo powraca......