Aimez_moi Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Lolalola ...:):) dzieki Kochaniutka....:):) Quote
Zofija Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Dziewczyny, proszę o info kiedy przyjedzie Ramzes:) Musimy przygotować budę Quote
Zofija Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Najlepiej jakby przyjechał popołudniu/ pod wieczór- bo Kasia z mężem pracują Quote
Aimez_moi Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Zofija..... okolo wtorku chcialybysmy chudzine zaszczepic..... spakujemy mu wyprawke.....jedzonko, podusie, zabawki....i..... musimy ustalic transport..... na pewno wczesniej niz okolo srody nie ma co czekac na milusia.....:):) Jak tylko bedziemy wiedzialy 100na100 z transportem to dam znac....:):) Quote
Lolalola Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 i z cala walizeczka milus pojedzie do chalupki;)mam nadzieje,ze beda Cie dogladac i pilnowac jak oczka w glowie;) Quote
Zofija Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Aimez_moi']Zofija..... okolo wtorku chcialybysmy chudzine zaszczepic..... spakujemy mu wyprawke.....jedzonko, podusie, zabawki....i..... musimy ustalic transport..... na pewno wczesniej niz okolo srody nie ma co czekac na milusia.....:):) Jak tylko bedziemy wiedzialy 100na100 z transportem to dam znac....:):)[/QUOTE] rozumiem- to w takim razie czekamy:) Quote
Aimez_moi Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Jak tylko cokolwiek bede wiedziec....od razu dzwonie.......:):):) Quote
anita_happy Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 AIMEZ....za bazarkowe KUPCIE RAMZESOWI OBROZE i ADRESATKE + SMYCZ Obroza MOCNA i gruba...adresatka - stabilna i wypisz telefon do siebie + telefon DT w Cieszynie albo Zofijji /zgadzasz sie??/ do tego OBROZA NA KLESZCZE - taka jaka mial ATOS..albo Friplex..lepeij obroze PILNEEEEEEEEEEEEEEEEE PIES MUSI POJECHAC Z TYMI akcesoriami inaczej umrzemy ze strachu p.s. mozna mu w uchu tatuarz zrobic z numerem telefonu Quote
IVV Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Ramzes pakuj sie chlopak !!!!! zobaczcie ta ludzka tepote http://www.dogomania.pl/threads/188177-SZKIELET-ONka-Emi-3ma-łapami-na-tamtym-świecie.-Walczy-o-życie Quote
Aimez_moi Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Ramzes ma obroze z adresatka i smycz.....dalam mu od mojego Dagusia......nowiutkie dopiero co kupione..... obroze od pchel i kleszczy zaraz mu kupie.......:):) Quote
anita_happy Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Zofija']czy Ramzes ma tendencje do ucieczek?????[/QUOTE] a tego to nikt nie wiemm.teraz chłopak mieszka w twierdzy jak Alcatrass Quote
Aimez_moi Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Z tego co mozna zauwazyc.....to bardziej jest zmeczony i wystraszony niz sklonny do ucieczki.....:) Quote
Lolalola Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Ramzesek Ty nigdzie nie zwiewaj chlopie ciotkom,bo umra na pikawe;) Quote
Aimez_moi Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Ramzes najprawdopodobniej pojedzie na wycieczke do dt w piatek......:):) w srode go zaszczepimy i powoli spakujemy wyprawke.....:):) Quote
kama210 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 ja dorzucam 10 zł deklaracji stałej ... ...szkielety w Szydłowcu to codzienność ... nie idzie tego ogarnąć bez pomocy miasta ... ... ciekawa jestem co ludzie teraz gadają - bo na pewno nas ktoś widział jak psa z dworca zgarniałyśmy ... bloki naprzeciwko .... edit - zgarnialiśmy - bo pudzian321 to wujaszek nie cioteczka ...:evil_lol: Quote
Lolalola Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu:dobranoccc:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anita_happy Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 pakuj sie..pakuj.. kama NIECH GADAJĄ JAK NIe MAJA CO ROBIC najwyzej wystartujesz w wyborach :P dorzucam Cie na stałą...szukamy karmy dla WIELkOLUDA Quote
Aimez_moi Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Ramzes .....:) zbieraj powolutku kosteczki swoje......na wywczasy jedziesz.....:):) Quote
Zofija Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='kama210']ja dorzucam 10 zł deklaracji stałej ... ...szkielety w Szydłowcu to codzienność ... nie idzie tego ogarnąć bez pomocy miasta ... ... ciekawa jestem co ludzie teraz gadają - bo na pewno nas ktoś widział jak psa z dworca zgarniałyśmy ... bloki naprzeciwko .... edit - zgarnialiśmy - bo pudzian321 to wujaszek nie cioteczka ...:evil_lol:[/QUOTE] kurcze, ale jak to jest. przecież miasto jest za to odpowiedzialne. Nie ma u Was schroniska????? Quote
Lolalola Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 hmmm w tym Szydlowcu to chyba Anita happy,Aimez_moi,Kama i Pudzian sa schroniskiem...............dooopaaa z tym Szydlowcem...........:( ale ja tu przyszlam zeby powiedziec:Witaj wczasowiczu Ramzesku;) Quote
kama210 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Lolalola']hmmm w tym Szydlowcu to chyba Anita happy,Aimez_moi,Kama i Pudzian sa schroniskiem...............dooopaaa z tym Szydlowcem...........:( ale ja tu przyszlam zeby powiedziec:Witaj wczasowiczu Ramzesku;) zgadza sie niestety - odpierdzielamy za miasto robotę za friko ... schroniska nie ma i długo nie będzie - bo miało byc spotkanie w ratuszu w tej sprawie z wszystkimi gminami i .............PRZYSZŁY 2 OSOBY - a z samego Szydłowca jak się nie mylę nikt się nie pofatygował .... Quote
Aimez_moi Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Wszystko uzgodnioine......Ramzesik wyjeżdza od nas w piatek okolo 17-tej ......:) Quote
Lolalola Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 :mad:kurna jak to jest,ze u wladzy zazwyczaj siedza same dupki i dzieki takim to wlasnie ludziom w pl jest jak jest i nic sie nie zmienia.......pisze czlowiek petycje-niewiele to daje,pisze czlek skarge-moze se pisac.......,walczy o cos-moze sobie palcem w d...pogrzebac,obawiam sie,ze w sprawie Waszych psow nic sie zmieni:angryy: nie wierze az,ze wsrod tych wszystkich ludzi panuje taka znieczulica:mad: my tam powinnismy siedziec:diabloti: i zarzadzac:diabloti: ....ponoc zlo powraca...... Quote
Recommended Posts