Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaaaale Lampuszon też jest piękny... Na swój bardzo, bardzo oryginalny sposób. Taka trudna uroda ;)

I jaki z niego model!

Eeej, a gdzie różowa sesja Ramzesa?!

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o nie..nie rób z niego gejka...on jest FACET ze ho ho...

szkoda psiaka - ostatnie dni w Azylu - a tam taki halas...na starosc to on powinie lezec i pachniec!!!!

jak wygram w totlotka to mu dozywotke zafunduje...ale jest problrm..nie gram..chyba zagram1!!
Ramzesowi kupie PALAC

Posted

Kochane......
Jesli jest tu kogos obwiniac to tylko mnie..... poniewaz to ja podjelam decyzje aby Ramzesa przewiez tak daleko.
Teraz musze szybko to naprawic i mam nadzieje, ze juz dzis wszystko sie wyjasni....tzn, ze uda sie go przewiez z powrotem../przepraszam Ramzes/... do hoteliku do Garwolina. Mam nadzieje, pponiewaz nie wiem czy Pati bedzie wracac z powrotem do domu. Naprawde uwierzcie mi, ze zrobie wszystko aby psiak, ktory bardzo mnie ujal za serce byl bezpieczny i w miare mozliwosci szczesliwy.......

Posted

:loveu:AIMEZ :loveu:TO NIE TWOJA WINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSZE PRZESTAC I TO JUZ,BO BEDZIE LANIE NA KOLANIE:p
KSIECIUNIO WRACA I TO TY BEDZIESZ DECYDOWAC GDZIE I KIEDY,DOBRZE BY BYLO COBY SIE NIEKTORZY NIE ZAPEDZALI Z DECYDOWANIEM O LOSIE RAMZESA........ZENADA:angryy:

Posted

tak MASZ..maluj a nie o R myslisz!!!

Ramzes przyjedzie na białym rumaku...podjedzie pod twe okno - zawarczy 3 razy ok. 2.00 w nocy 0 WYJDZ i przywitaj Pana z honorami..bedzie mial swoja wyprawkę...

zamawiaj KARME Profilum - Aimez kase bedzie miala w wozie..albo Ci wleje na konto 140 zł .karma/jak narazie/ jak skoncza sie bazarki reszta

biedak nie ma zapasu funduszy....h mni eszczelA

Posted

Ramzes przyjedzie na białym rumaku...podjedzie pod twe okno - zawarczy 3 razy ok. 2.00 w nocy 0 WYJDZ i przywitaj Pana z honorami..bedzie mial swoja wyprawkę...

nie zawarczy, nie zawarczy bo że tak powiem w białym rumaku narząd mowy lub nazwijmy to narząd wydawania głośniejszych dźwięków jest niekompatybilny z pewnym guzikiem przy lejcach i nawet najsliniejszy, najsprytniejszy i najbardziej inteligenty czlowiek na ziemi naciskajac w to miejsce nie wydobedzie z białego rumaka żadnego dźwięku.

Ale zawsze z Aimez możemy trochę powrzeszczeć pod oknem albo równie dobrze możemy miotać pociski balistyczne (czytaj kamienie) w stronę jakże cudownego wynalazku ludzkość jakim jest szkło (czytaj okno) :D

Posted

anita_happy napisał(a):
tak MASZ..maluj a nie o R myslisz!!!

zamawiaj KARME Profilum - Aimez kase bedzie miala w wozie..albo Ci wleje na konto 140 zł .karma/jak narazie/ jak skoncza sie bazarki reszta

biedak nie ma zapasu funduszy....h mni eszczelA

A platne bedzie karta czy gotowka?I z widokiem na zatoke,czy moze byc na smietnik?

Posted

:eviltong:hahaaa platne bedzie pewnie zlota karta:eviltong:widok na zatoke oczywiscie,podusia pod poslady i jakas mila lalunia w kusym wdzianku ze sniadankiem co rano;)

Posted

Ksieciu tylko i wylacznie apartament z widokiem na morze ;) spacerek przed sniadankiem ,sniadanie o 9 ,pozniej moze jakis spa, basenik ,lub tennisik,lunch o 12,jakas drzemeczka po, spacerek po plazy, o 16 herbatka z biszkopcikami ,obiado -kolacja na yucht o 19:30...jak Ramzes to Ramzes :)