anita_happy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Lolalola']a co z psami od gospodarza?????????????[/QUOTE] no własnie ONKa jest jako jeden kandydat,,,cholera!!! a psów w Szydłowcuy..masakra...i to w wiekszej potrzebie...cholera Quote
Lolalola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='anita_happy']no własnie ONKa jest jako jeden kandydat,,,cholera!!! a psów w Szydłowcuy..masakra...i to w wiekszej potrzebie...cholera[/QUOTE] wykanczasz mnie.............. Quote
anita_happy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Lolalola']wykanczasz mnie.............. nie wykańczam... ale tekst roku kama mi sprzedała... jak karmiłyśmy Chudego i te dwa inne... Poszła baba do Straży miejskiej w Szydłowcu - bo jej własnie te 3 psy przeszkadzają - bo szczekają... poszła zgłosić FAKT, że sa - jak by ich SM nie widziała.. na każdym rogu w Szydłowcu coś STOI - jakiś bezdomniak! Baba zgłosiła fakt, ze psy przeszkadzaja i szczekają i Miasto powinno coś z nimi zrobić...np. UŚPIĆ!!! Baba zgłosiła..a Pan FUNKCJONARIUSZ STRAZY MIEJSKIEJ W SZYDŁOWCU ją uświadomił... "tak jak prawo mówi...zrobił jej wykladnię godną Prezesa Rady Adwokackiej"!!! Proszę Pani w Szydłowcu są "ANIMALSI" i nie można usypiać.... Czy Pan Funkcjonariusz chociaż RAZ CZYTAŁ USTAWY i Rozporządzenia, wg których ma pilnować porządku w Mieście??? Quote
Lolalola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 siema Animals................:)MATkO SKAD SIE BIERZE TA GLUPOTA LUDZKA..............?? ciesze sie,ze tego nie widze a Wam wspolczuje,ja jestem za nerwowa na tekie rzeczy...musialybyscie mi juz wysylac papierosy w pewne miejsce....za pukniecie tej pani i paru innych.... Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Lolalola.....teraz w tych miejscach to teraz jest nawet bilard i silownia....... Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Aimez_moi']Lolalola.....teraz w tych miejscach to teraz jest nawet bilard i silownia.......[/QUOTE] uczeszczasz?????......hahahhahhaha;) Quote
zuzlikowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Aimez_moi']A ja mam nowe zdjecia Ramziaczka.......:):):) No masz...już mogę pisać bez cudzysłowu!!!! Oczywiście moc mizianek dla Ramzesiątka cudnego i grubasiastego. Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Lolalola']uczeszczasz?????......hahahhahhaha;)[/QUOTE] Bywam od czasu do czasu ale niestety nie pozwalaja mi korzystac......:):) Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Ogonek ma fajny....... I potrafi nim niezle przylozyc......:) Quote
kama210 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ramzes ,ślicznie obecnie wygląda ... super ... trzeba pomyśleć o jakimś nowym tekście dla Ramzesa do ogłoszeń .... całkiem nowy ... bo Ramzes jest nie do poznania ... apropo ... Isadora na dwa zapłacone wyróżnione allegra ... z bazarków i od Aimez ... wysłałam do niej @ w tej sprawie ... jednak nie mam odpowiedzi ... a już trochę czasu minęło ... kto skleci jakiś tekst ...ja zrobię mu allegro ... jak każdy coś doda od siebie będzie mi łatwiej ... Quote
danavas Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ramzes to przytulas...lubi głaskanie...potrzebuje człowieka z czterema rekami:);) Quote
anita_happy Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='aimez_moi'] ale udo!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Aimez_moi Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Oj tam.....:) oj tam......:) Ladnie wyglada po prostu.....:):) Quote
IVV Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ladnie ???? on wyglada rewelacyjnie !!!!!!!!! i w koncu sie usmiecha !!!!!!! Quote
Aimez_moi Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='IVV']ladnie ???? on wyglada rewelacyjnie !!!!!!!!! i w koncu sie usmiecha !!!!!!![/QUOTE] Tak! Ciesze sie, ze zauwazylas.....:):) Usmiecha sie Ramziatko.....:) Quote
Nayantara Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Wpadam do Ramzesa. No niełatwo miał, teraz wygląda o wiele lepiej, mordka mu się uśmiecha. Byle się domek szybko znalazł. Trzeba w końcu sklecić to ogłoszenie, ja pomogłabym, ale nie obiecuję, bo czasowo ostatnio mam napięty program. Quote
Recommended Posts