Lolalola Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Rodzinkowo napisał(a): A jak ja patrzę na to zdjęcie, to widzę Niekończącą się opowieść - pamiętacie tę baśń? kurde!!!!!!!a macie racje!!!!!:) Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Benki mnie oryczały, że króliki jakoweś wysyłam z życzeniami , więc nadrabiam i od beniastych: [FONT=Century Gothic]Anielka piszczy wśród pisanek ma na głowie kwiecia wianek Podmuch wiosny na jej skroni i kurczaczka ma na dłoni obok baranek w trawie figluje i Wielkanoc nam zwiastuje Zajączek baziami strzela z procy i życzy wszystkim radosnej Wielkanocy [/FONT] Beniutki przesyłają świąteczne życzenia... i potwierdzają- Niekoncząca się opowieść też może być, choć one najchętniej na siebie by rolę tę wzięły!...ale zgodne wielkoludy, więc niech Ramzesik sobie ją bierze na jak najszybsze zdrowie z ciałkiem! Quote
IVV Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Ranziu .ale w koncu sie szczescie do ciebie usmiechnelo :) teraz tylko taki dom jak Rodzinkowo! Quote
Aimez_moi Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Benkowe zyczenia na benkowych pisankach......:)... wielka rzecz!.....:):) Quote
Lolalola Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Zuzlikowa:)bardzo ciekawy,beniasty ;)wierszyk wielkanocny:)o jajach nie wspomne;)................ale ja wole nie kontynuowac tego tematu bo na watku jest Aimez...:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Lolalola Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 a w ogole to Rodzinkowo maja przesliczna corcie.....:) Quote
Lolalola Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 agrazka napisał(a):taki piękny pies i nie może znaleźć domu ? hmmmmm,o co Ci chodzi cioteczko??;) Quote
danavas Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 a ciotka danavas się teraz będzie chwalić:) byłam dziś rano u Rodzinkowo i widziałam Ramzesiątko:) i gęba mi się śmieje do tej pory:D Ramziu rozkwita:) jak się go głaska to człowiek czuje że to silny i postawny piesek a nie worek na kości.... normalnie ciężko się od niego odkleić.....wizyta króciutka, bo czas naglił ale co się nagłaskałam to moje:) Rodzinkowo bardzo dba o chłopaka....wiadć że jest mu tam dobrze... mam nadzieje że chwila moment i znajdzie sie druga taka rodzinka...na zawsze:) Quote
Aimez_moi Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Danavas......ciesze sie bardzo, ze mialas okazje poznac Ramziaka.....:) Jutro psiaka czeka wizyta u lekarza i wazenie.....:) Quote
IVV Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Lolalola napisał(a):danavas.....zazdroszcze;) ja tez ....!!! Quote
Rodzinkowo Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 IVV napisał(a):ja tez ....!!! to nie ma co zazdrościć. Zapraszamy :-) Quote
IVV Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 tylko ,ze my z Lolcia to tak troszeczke daleko jestesmy ;) ale dziekuje serdecznie za zaproszenie :) Ramzio to moj " chrzesniak";) Quote
Rodzinkowo Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 IVV napisał(a):tylko ,ze my z Lolcia to tak troszeczke daleko jestesmy ;) ale dziekuje serdecznie za zaproszenie :) Ramzio to moj " chrzesniak";) To przyjedzcie w dwupaku tak jak Cywil i Miodek. Dzisiaj było cotygodniowe ważenie i Ramzes waży 37,1kg - jest to dla niego waga w nornie. Wygląda super. Nie wymaga żadnego leczenia i jakiejś specjalnej diety. Dostaje jeść 2 x dziennie (sucha karma wzbogacona mięskiem: kurczak lub wołowe - dla smaku). Następne ważenie zrobimy za 2 tygodnie albo i nie zdążymy (może znajdzie się już dla niego domek). Ramzes czeka żeby ofiarować komuś całego siebie. Potrafi się dzielić miłością z innymi psami (Cywil, Miodek i Scooby) ale jakby miał kogoś tylko dla siebie to byłby najszczęśliwszy. Quote
Aimez_moi Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Ramzes wazy 37kg! A wlasnie czytam info od Rodzinkowo na temat pregi u RR..... okazuje sie, ze nie wszystkie Rhodesiany musza i maja prege....... Moze nasz Ramzio jest typowym Rhodesianem Ridgebackiem i stak ta blekitna krew i maniery....... Quote
Aimez_moi Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Wplaty na Ramzesa.......:) 27.04.2011...........De_sade..........30zl 27.04.2011...........Paulinken.........10zl. Bardzo.....ale to bardzo serdecznie dziekujemy w imieniu dostojnego Ramzesa.......:):) Quote
danavas Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 szukaj domku Ramziu:) ja myślę że jemu tam tak dobrze że on nie chce innego domku szukać:) Quote
Aimez_moi Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 danavas napisał(a):szukaj domku Ramziu:) ja myślę że jemu tam tak dobrze że on nie chce innego domku szukać:) No Jemu pewnie tak.....ale Rodzinkowo juz ledwo dyszy....to 4 psiaki sa....... Quote
Lolalola Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 przyjazd w dwupaku z IVV;);) zastanowimy sie nad tym;) nie bedzie latwo,ale na pewno bedzie zabawnie:) Quote
anita_happy Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 kawał chopa 37 kg z lekkiim okładem..bosko Quote
IVV Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Lolalola napisał(a):przyjazd w dwupaku z IVV;);) zastanowimy sie nad tym;) nie bedzie latwo,ale na pewno bedzie zabawnie:) tylko my nie jestesmy tak latwe do ogarniecia jak Miodek i Cywil ;) propozycja baaardzo kuszaca :) Quote
Lolalola Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 IVV napisał(a):tylko my nie jestesmy tak latwe do ogarniecia jak Miodek i Cywil ;) propozycja baaardzo kuszaca :) a jak sie nam spodoba to zostaniemy na zawsze i bedziecie sie nami musieli opiekowac:eviltong:...tak opiekowac:eviltong:tak jak Cywilem i Miodkiem:evil_lol: Quote
IVV Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ja jestem pewna ,ze sie nam spodoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts