Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Benki mnie oryczały, że króliki jakoweś wysyłam z życzeniami , więc nadrabiam i od beniastych:

[FONT=Century Gothic]Anielka piszczy wśród pisanek
ma na głowie kwiecia wianek
Podmuch wiosny na jej skroni
i kurczaczka ma na dłoni
obok baranek w trawie figluje
i Wielkanoc nam zwiastuje
Zajączek baziami strzela z procy
i życzy wszystkim radosnej Wielkanocy

[/FONT]

Beniutki przesyłają świąteczne życzenia... i potwierdzają- Niekoncząca się opowieść też może być, choć one najchętniej na siebie by rolę tę wzięły!...ale zgodne wielkoludy, więc niech Ramzesik sobie ją bierze na jak najszybsze zdrowie z ciałkiem!

Posted

Zuzlikowa:)bardzo ciekawy,beniasty ;)wierszyk wielkanocny:)o jajach nie wspomne;)................ale ja wole nie kontynuowac tego tematu bo na watku jest Aimez...:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

a ciotka danavas się teraz będzie chwalić:)
byłam dziś rano u Rodzinkowo i widziałam Ramzesiątko:) i gęba mi się śmieje do tej pory:D Ramziu rozkwita:) jak się go głaska to człowiek czuje że to silny i postawny piesek a nie worek na kości.... normalnie ciężko się od niego odkleić.....wizyta króciutka, bo czas naglił ale co się nagłaskałam to moje:) Rodzinkowo bardzo dba o chłopaka....wiadć że jest mu tam dobrze...
mam nadzieje że chwila moment i znajdzie sie druga taka rodzinka...na zawsze:)

Posted

IVV napisał(a):
tylko ,ze my z Lolcia to tak troszeczke daleko jestesmy ;) ale dziekuje serdecznie za zaproszenie :)
Ramzio to moj " chrzesniak";)

To przyjedzcie w dwupaku tak jak Cywil i Miodek.
Dzisiaj było cotygodniowe ważenie i Ramzes waży 37,1kg - jest to dla niego waga w nornie. Wygląda super. Nie wymaga żadnego leczenia i jakiejś specjalnej diety. Dostaje jeść 2 x dziennie (sucha karma wzbogacona mięskiem: kurczak lub wołowe - dla smaku). Następne ważenie zrobimy za 2 tygodnie albo i nie zdążymy (może znajdzie się już dla niego domek). Ramzes czeka żeby ofiarować komuś całego siebie. Potrafi się dzielić miłością z innymi psami (Cywil, Miodek i Scooby) ale jakby miał kogoś tylko dla siebie to byłby najszczęśliwszy.

Posted

Ramzes wazy 37kg! A wlasnie czytam info od Rodzinkowo na temat pregi u RR..... okazuje sie, ze nie wszystkie Rhodesiany musza i maja prege....... Moze nasz Ramzio jest typowym Rhodesianem Ridgebackiem i stak ta blekitna krew i maniery.......

Posted

Wplaty na Ramzesa.......:)
27.04.2011...........De_sade..........30zl
27.04.2011...........Paulinken.........10zl.
Bardzo.....ale to bardzo serdecznie dziekujemy w imieniu dostojnego Ramzesa.......:):)

Posted

danavas napisał(a):
szukaj domku Ramziu:) ja myślę że jemu tam tak dobrze że on nie chce innego domku szukać:)

No Jemu pewnie tak.....ale Rodzinkowo juz ledwo dyszy....to 4 psiaki sa.......

Posted

Lolalola napisał(a):
przyjazd w dwupaku z IVV;);)
zastanowimy sie nad tym;)
nie bedzie latwo,ale na pewno bedzie zabawnie:)

tylko my nie jestesmy tak latwe do ogarniecia jak Miodek i Cywil ;)
propozycja baaardzo kuszaca :)

Posted

IVV napisał(a):
tylko my nie jestesmy tak latwe do ogarniecia jak Miodek i Cywil ;)
propozycja baaardzo kuszaca :)

a jak sie nam spodoba to zostaniemy na zawsze i bedziecie sie nami musieli opiekowac:eviltong:...tak opiekowac:eviltong:tak jak Cywilem i Miodkiem:evil_lol: