Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rodzinkowo']Ramzes to pies kanapowiec, kiedy tylko mógł właził na łóżko i uważał to za normalne. Tłumaczę to tym że rekompensował sobie zmianę miejsca pobytu i dostosowanie się do nowych warunków - weekend majowy. Zamówiłem Ramzesowi karmę Boscha DUŻA PACZKA x 2 = 139zł[/QUOTE]

uwielbiam te nasze tlumaczenia ;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='IVV']uwielbiam te nasze tlumaczenia ;)[/QUOTE]

IVV......:):) to dokladnie tak jest.....
To nasze tlumaczenie na to, dlaczego pies spi na lozku......:):)

Posted

a co Rodzinkowo myśli o Wypadzie na Dzień Ziemi na Pola Mokotowskie....z Ramzesem ???z koszulką - SZUKAM DOMU

za paliwo oddamy :P i na lody :)))

cooooo :)

chyba, ze szydłowiaki chcą jechac...tez z Majka???

Posted

[quote name='anita_happy']a co Rodzinkowo myśli o Wypadzie na Dzień Ziemi na Pola Mokotowskie....z Ramzesem ???z koszulką - SZUKAM DOMU

za paliwo oddamy :P i na lody :)))

cooooo :)

chyba, ze szydłowiaki chcą jechac...tez z Majka???[/QUOTE]

Pomysł fajny - poproszę o przesłanie koszulki dla Ramzesa będę wyprowadzał go na spacer po miejscowym bazarku.

Posted

[quote name='Rodzinkowo']Pomysł fajny - poproszę o przesłanie koszulki dla Ramzesa będę wyprowadzał go na spacer po miejscowym bazarku.[/QUOTE]

ju z tam - po bazarku :P
Panicza na bazar.....???

Posted

[quote name='anita_happy']ju z tam - po bazarku :P
Panicza na bazar.....???[/QUOTE]
Myślę że każda forma promocji Ramzesa jest wskazana, a bazarek mam za płotem 2 x w tygodniu. Czekam na koszulkę dla Ramzesa i będziemy chodzić i szukać domku.

Posted

[quote name='Rodzinkowo']Myślę że każda forma promocji Ramzesa jest wskazana, a bazarek mam za płotem 2 x w tygodniu. Czekam na koszulkę dla Ramzesa i będziemy chodzić i szukać domku.[/QUOTE]
tez tak sadze;)
tylko jeszcze taka korona na gumeczce by sie zdala:)zeby przykluc wieksza uwage;)

Posted

Wpadam do Was i do Ramzesika z nadzieją,ze jak Ramzes weźnie sprawę w swoje łapy, to i Pascalowi pomoże... już ma doświadczenie jak wywinąć się z takiego stanu!
Pomóż Ramzesiku Pascalowi... podpowiedz jak ma walczyć o siebie!

http://www.dogomania.pl/threads/207065-Pascal...SZKIELETOR-potrzebne-fundusze-na-leczenie!PROSIMY-O-POMOC!?p=16828487#post16828487

...pomóżcie temu wycieńczonemu psiakowi...

Oczywiście moc mizianek doa Ramzesiątka cudneg i" grubasiastego":lol:- tak bym chciała napisać to już bez cudzysłowu!

Posted

[quote name='Lolalola']taki jestem....szczesliwy;)
kawał chłopaka....zdjęcie "wio koniku"..super :)
Aimez - daj znać co z ta obrożą..była specjalnie kupiona dla Ramzesa...
jak nie - to poczeka na inną biede..choć nie chce myśleć...któą...

Ulka idzie do domu...zabieramy na jej miejsce innego psa.kandydatów cholera ZA DUZO!

aha..
na spacerze koło profela widziałyśmy CHUDEGO!!tego co koło ciebie biega.poczciwe psi..duze..milusińskie, lata z dwoma funflami..
jedne ala Carbon..drugi - wystraszony maluszek...
paskud totalny..ale wystrachany potwornie...

cholera wie kogo zabierac..
1 miejsce!!!