anita_happy Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Aimez_moi napisał(a):Ja kupilam Ramziakowi skorzana z bazarku u Piechci......ale ta zielen......:0 to....ta druga w koleczka.....:) przecież Ci napisałam babo, ze czarną wrzucisz do koszyka - jak sie cos znajdzie dostanie czarną...a zielona jest dla Ramzesa - zeby go rozweselić troche..ponadto - zaciskowa - na spacery ze smyczą w sam raz.. i jak bedzieciesz wysyłac - u Kamy sa adresatki zrobione przez domek Gapy - jest ich troche rudzielec w zielonym bosko bedzie look zielona z szarym paskeim - to odblask Quote
Aimez_moi Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Jak tam Ramzes?... jak przygotowania do Swiat????? Quote
Lolalola Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Aimez_moi napisał(a):Jak tam Ramzes?... jak przygotowania do Swiat????? pilnuje swoich jajec....;)bo babom rozne rzeczy po glowach chodza;) Quote
daśka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 a ja poproszę o nr na pw do wpłat dla Ramzia,przepraszam,ale dopiero mnie stać na jakiekolwiek wpłaty. Życzę Spokojnych Świąt i super mokrego dyngusa;-) Quote
danavas Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 ech Ramziutek:) aleś Ty piękny chłopaku:)))) Quote
danavas Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 tak sie wczytuje....hmmm....to jest Ramzes...szef wszystkich szefów.....potęga!!!!!!..........w zielonym odblasku???? jakoś tak mi to nie pasuje.... to jest poważny facet.... takie moje skromne zdanie...decyzja wasza cioteczki:) Quote
Rodzinkowo Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Rodzinkowo życzy Wszystkim Zdrowych Spokojnych Świąt. PS. Czy do zielonej obroży będzie bardziej pasowała czerwona czy czarna smycz? Innych nie posiadam. Po świętach wybierzemy się z Ramzesem do sklepu i zakupimy mu obrożę w kolorze jego oczu. Quote
Lolalola Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Rodzinkowo napisał(a):Rodzinkowo życzy Wszystkim Zdrowych Spokojnych Świąt. PS. Czy do zielonej obroży będzie bardziej pasowała czerwona czy czarna smycz? Innych nie posiadam. Po świętach wybierzemy się z Ramzesem do sklepu i zakupimy mu obrożę w kolorze jego oczu. oczywiscie,ze czarna;) Quote
Aimez_moi Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Lolalola napisał(a):pilnuje swoich jajec....;)bo babom rozne rzeczy po glowach chodza;) Oj tam....:) oj tam....:) LOlalola nie mow, ze nigdy jajek nie malowalas!......:):) Quote
Aimez_moi Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 daśka napisał(a):a ja poproszę o nr na pw do wpłat dla Ramzia,przepraszam,ale dopiero mnie stać na jakiekolwiek wpłaty. Życzę Spokojnych Świąt i super mokrego dyngusa;-) Kochana.....:) zaraz po Swietach wysylam......:) Quote
Aimez_moi Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Lolalola napisał(a):oczywiscie,ze czarna;) Czarna ze skory lub brazowa ze skory.....jak myslicie..... Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 mysle,ze czarna ze skory:)przekoles powinien nosic czarna ,piekna smyczke:) Quote
kama210 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Ramzes już miał zieloną obroże, jak dla mnie fajnie się komponuje z rudym ... tylko tamta "bidna" obroża była taką chwilówką do transportu ... bo kasa Ramzesa świeciła pustkami ... jak już będzie decyzja co do obroży to Aimez daj mi znac .... czy wysyłać czy nie ... wesołych świąt dla wszystkich ... Quote
IVV Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 ahh te problemy :evil_lol: I love it !!!!! :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Ramzes lubi sie bawic......bardzo lubi.....a jak biega..... Quote
Aimez_moi Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Pozujac ze sliczna modelka pokazuje jaki sam jest sliczny......:):) Quote
Aimez_moi Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Kocha dzieci....po prostu kocha.......:):) Quote
Aimez_moi Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Ale....potrafi tez uwaznie sluchac......:) Quote
de_sade Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Ramzesik jest cudny, naprawdę przepiękny ;) fotki świetne ;) oby jak najszybciej znalazł kochający domek, trzymam kciuki :) Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 [FONT=Garamond]Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja i beczy cichutko: Wesołego Alleluja! Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim Wielkiej Nocy.[/FONT] ...i ja przyłączam się do tych życzeń! Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Aimez_moi napisał(a):Kocha dzieci....po prostu kocha.......:):) ...cudne...słodkie... Quote
Rodzinkowo Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 A jak ja patrzę na to zdjęcie, to widzę Niekończącą się opowieść - pamiętacie tę baśń? Quote
Recommended Posts