Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ja kupilam Ramziakowi skorzana z bazarku u Piechci......ale ta zielen......:0
to....ta druga w koleczka.....:)

przecież Ci napisałam babo, ze czarną wrzucisz do koszyka - jak sie cos znajdzie dostanie czarną...a zielona jest dla Ramzesa - zeby go rozweselić troche..ponadto - zaciskowa - na spacery ze smyczą w sam raz..
i jak bedzieciesz wysyłac - u Kamy sa adresatki zrobione przez domek Gapy - jest ich troche
rudzielec w zielonym bosko bedzie look

zielona z szarym paskeim - to odblask

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja poproszę o nr na pw do wpłat dla Ramzia,przepraszam,ale dopiero mnie stać na jakiekolwiek wpłaty.
Życzę Spokojnych Świąt i super mokrego dyngusa;-)

Posted

tak sie wczytuje....hmmm....to jest Ramzes...szef wszystkich szefów.....potęga!!!!!!..........w zielonym odblasku???? jakoś tak mi to nie pasuje.... to jest poważny facet.... takie moje skromne zdanie...decyzja wasza cioteczki:)

Posted

Rodzinkowo życzy Wszystkim Zdrowych Spokojnych Świąt.
PS. Czy do zielonej obroży będzie bardziej pasowała czerwona czy czarna smycz? Innych nie posiadam. Po świętach wybierzemy się z Ramzesem do sklepu i zakupimy mu obrożę w kolorze jego oczu.

Posted

Rodzinkowo napisał(a):
Rodzinkowo życzy Wszystkim Zdrowych Spokojnych Świąt.
PS. Czy do zielonej obroży będzie bardziej pasowała czerwona czy czarna smycz? Innych nie posiadam. Po świętach wybierzemy się z Ramzesem do sklepu i zakupimy mu obrożę w kolorze jego oczu.

oczywiscie,ze czarna;)

Posted

Lolalola napisał(a):
pilnuje swoich jajec....;)bo babom rozne rzeczy po glowach chodza;)

Oj tam....:) oj tam....:) LOlalola nie mow, ze nigdy jajek nie malowalas!......:):)

Posted

daśka napisał(a):
a ja poproszę o nr na pw do wpłat dla Ramzia,przepraszam,ale dopiero mnie stać na jakiekolwiek wpłaty.
Życzę Spokojnych Świąt i super mokrego dyngusa;-)

Kochana.....:) zaraz po Swietach wysylam......:)

Posted

Ramzes już miał zieloną obroże, jak dla mnie fajnie się komponuje z rudym ...
tylko tamta "bidna" obroża była taką chwilówką do transportu ... bo kasa Ramzesa świeciła pustkami ...

jak już będzie decyzja co do obroży to Aimez daj mi znac .... czy wysyłać czy nie ...

wesołych świąt dla wszystkich ...

Posted

[FONT=Garamond]Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja i beczy cichutko:
Wesołego Alleluja!
Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim Wielkiej Nocy.
[/FONT]

...i ja przyłączam się do tych życzeń!