Aimez_moi Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Gwiazdeczko.....:) dobrze, ze przyszlas.....:):) Quote
Aimez_moi Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Wplata na Ramzesa......:) 19.05.2011.......Danawas.......20zl 19.05.2011.......Danavas... bazarek Ramzia....302zl. Bardzo .... bardzo....dziekujemy......:) Quote
Rodzinkowo Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Aimez_moi']A teraz mam Mala Panienke.......i jest super......:):) Mała Panienka nazywa się Robert Quote
kama210 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 anita ... mogłabyś zrobić allegro dla Ramzesa ... ???? ty jestes w tym dobra .. bedzie wzór do ogłoszeń ... Quote
anita_happy Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Aimez_moi']Ja i Cywil odpoczniemy troszke........nasza ochrona niech popilnuje....... ale sie uśmiałam!!!!ha ha ha......STARA GWARDIA SPI - młokosy na czatach!!!! no padne!!! aha... MISTRZOSTWO!!!!ON SIE UŚMIECHA!!zresztą ONI WSZYSCY SIE ŚMIEJĄ! Quote
anita_happy Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Rodzinkowo napisał(a):Mała Panienka nazywa się Robert no to juz leze i kwicze...czad! Quote
anita_happy Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='kama210']anita ... mogłabyś zrobić allegro dla Ramzesa ... ???? ty jestes w tym dobra .. bedzie wzór do ogłoszeń ... mufa pregus Ramzes :) NAPISZesz TEKST..normalny... Quote
Aimez_moi Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Niech tam bedzxie Gwiazdeczek.......i tak fajny.....:) Quote
anita_happy Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 pasuje mu ta karma - jaka ma piekną skóre:)) Quote
Aimez_moi Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Ramzes je karme wzbogacona wolowina lub drobiem.....:) Samej suchej nie chce...... Quote
Rodzinkowo Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 anita_happy napisał(a):pasuje mu ta karma - jaka ma piekną skóre:)) mięciutką i błyszczącą jak aksamit - to od głaskania. Ciągle dopomina się o więcej. Wie jak to zrobić: bierze sprawy w swoje ręce i już. Quote
Aimez_moi Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Rodzinkowo napisało tekst do ogłoszeń Ramzia....... [FONT="]Ramzes psiur wspaniały szuka domu jest nie mały...[/FONT] [FONT="]Pragnie Cię człowieku poznać, moc przyjaźni z Tobą doznać.[/FONT] [FONT="]Mieszka w domu na tymczasie, choć stałego brak mu właśnie.[/FONT] [FONT="]Mógłby mieszkać obok Ciebie, nie opuści Cię w potrzebie. [/FONT] [FONT="]Chce odkrywać z Tobą życie, przeżyć życie należycie.[/FONT] [FONT="]Co do szczęścia mu brakuje...? [/FONT] [FONT="]To pytanie mnie nurtuje.[/FONT] [FONT="]Pragnie ufać Ci bez granic lecz nie możesz go znów zranić, [/FONT] [FONT="]Bowiem serce miał złamane, pokrwawione, poszarpane. [/FONT] [FONT="]Pewni ludzie go oddali, do adopcji niedojrzali... [/FONT] [FONT="]Zanim zmienisz jego życie, poznaj jaki jest on skrycie:[/FONT] [FONT="]Mężny, prężny i wesoły chętnie by Cię zdowolił[/FONT] [FONT="]Łepek wciska Ci do dłoni, chcąc byś nie zapomniał o nim.[/FONT] [FONT="]Kocha dzieci jak szalony a przez jedno był szkolony...[/FONT] [FONT="]Jest kompanem do spacerów, marszów, biegów i rowerów.[/FONT] [FONT="]W domu czysty i zadbany lubi kapy i dywany.[/FONT] [FONT="]Jest spokojny, wyważony suchą karmą (+ mięsko) jest karmiony. [/FONT] [FONT="]Czsem w słonku leniuchuje ale domu przypilnuje.[/FONT] [FONT="]Polecenia respektuje, gdy go wołasz przylatuje.[/FONT] [FONT="]W typie rasy Rhodesian Rodgeback, ma już prawie siedem lat.[/FONT] [FONT="]Gdy przygarniesz go do siebie nie zostawi Cię w potrzebie.[/FONT] [FONT="]Możesz zmienić jego życie. Zadzwoń, bo on na to liczy skrycie...[/FONT] [FONT="]tel..............[/FONT] [FONT="]Nie chcę oddać go byle komu, [/FONT] [FONT="]Chcę by poszedł do dobrego – Twojego domu! [/FONT] Quote
Lolalola Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 piekna sesyjka Ramzia!!!!!!!!!!!! wspanialy tekst:) Aga czy doszly jakies koperty????????/////bo strzele sobie w leb........... Quote
anita_happy Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 nie strzelaj..szkoda by cie było:))) tekst CZAD:) Rodzinkowo - szalejecie:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 szokkkkk Ramzes wyglada szałowo...teksik boski, a przy Małej Panience - Robercie wymiękłam:roflt::roflt: Quote
Aimez_moi Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Lolalola napisał(a):piekna sesyjka Ramzia!!!!!!!!!!!! wspanialy tekst:) Aga czy doszly jakies koperty????????/////bo strzele sobie w leb........... Przyszly dwie koperty ....porobie zdjecia i wysle do Poziomki.....tylko co pozniej? Quote
Lolalola Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Aimez_moi napisał(a):Przyszly dwie koperty ....porobie zdjecia i wysle do Poziomki.....tylko co pozniej? oooo dobrze ,ze sa:) co dalej???..............uzgodnimy to :) Quote
Aimez_moi Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Rodzinkowo.....jak tam Ramzes?... nie boi sie burzy? U nas niesamowite grzmoty....wszyskie psiaki uciekaly w panice...... Quote
Rodzinkowo Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Aimez_moi napisał(a):Rodzinkowo.....jak tam Ramzes?... nie boi sie burzy? U nas niesamowite grzmoty....wszyskie psiaki uciekaly w panice...... czekam i czekam a burzy jak nie ma tak nie ma Quote
anita_happy Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Rodzinkowo napisał(a):czekam i czekam a burzy jak nie ma tak nie ma ło...to was ominęlo..juz nad Szwecją jest :P Quote
Recommended Posts