kama210 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 robiłam , robiłam i w koncu zrobiłam ..... allegro Ramzesa .... http://allegro.pl/rhodesian-razmes-kocha-i-chce-byc-kochany-i1640430460.html jak coś zmienić lub poprawić to piszcie ... ... mam dwa pytanka do Rodzinkowa: 1 czy zdjęcia z Wami można umieścić ... tzn. czy mogą być tak jak są czy może mam zamazać twarze ... 2 czy mogę podać na aukcji do Was nr telefonu w sprawie pytań o Ramzesa ... ######### anita zrób te wlepki/ sklejki o które cię prosiłam ... .... wystawienie aukcji 16,5 zł - 14 dni, pogrubiona, podświetlona /zapłacone z bazarków / Quote
de_sade Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 w tytule aukcji jest Razmes zamiast Ramzes :) aukcja świetna, dobrze że jest tyle fotek :) Ramzes jest piękny, wygląda tak dostojnie ;) teraz tylko kochający domek i pełnia szczęścia :) Quote
Rodzinkowo Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 TAK na wszystko co jest potrzebne do adopcji. ... dzisiaj się stało... co widziały i słyszały niechaj same wam opowiedzą... (czyt. odwiedziny Aimez_moi i córki) Quote
Rodzinkowo Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Rodzinkowo napisał(a): ... dzisiaj się stało... co widziały i słyszały niechaj same wam opowiedzą... (czyt. odwiedziny Aimez_moi i córki) Wielkie podziękowania za odwiedziny i za wszystkie prezenty i smakołyki dla piesków i dla dzieci. Ramzes w nowej obroży prezentuje się niesamowicie dostojnie. Wszystkie pieski jeszcze teraz oblizują się po smakołykach. Jeszcze raz DZIĘKUJEMY Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Ramzes jest szczesliwym psiakiem.......:):) Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Zdjecia z wizyty u Ramzesa bede wklejac jeszcze pewnie przez caly tydzien.......:):) Mam nadzieje, ze watek i Cioteczki to wytrzymaja........ Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Jest po prostu cudowny........Maly szczeniak Scoobi grzebie sobie w piaskownicy...pytam a dlaczego Ramzio nie wchodzi do piachu?.....i slysze odpowiedz.....bo Ramzes nie wchodzi do piaskownicy....... Jest dostojny ale bardzo lasy na glaskanie i przytulanie..... podchodzi...patrzy cudownymi slepkali i delikatnie podstawia glowe do glaskania...... Quote
danavas Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Zapraszam na bazarek Ramzia i jego sąsiada Misia:) http://www.dogomania.pl/threads/208511-Ch%C5%82opaki-zapraszaja-na-bazarowanie-do-15.06.2011-do-22-00?p=16955463#post16955463 Quote
Recommended Posts