Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

robiłam , robiłam i w koncu zrobiłam .....

allegro Ramzesa .... http://allegro.pl/rhodesian-razmes-kocha-i-chce-byc-kochany-i1640430460.html

jak coś zmienić lub poprawić to piszcie ... ...

mam dwa pytanka do Rodzinkowa:
1 czy zdjęcia z Wami można umieścić ... tzn. czy mogą być tak jak są czy może mam zamazać twarze ...
2 czy mogę podać na aukcji do Was nr telefonu w sprawie pytań o Ramzesa ...

######### anita zrób te wlepki/ sklejki o które cię prosiłam ...

.... wystawienie aukcji 16,5 zł - 14 dni, pogrubiona, podświetlona /zapłacone z bazarków /

Posted

w tytule aukcji jest Razmes zamiast Ramzes :) aukcja świetna, dobrze że jest tyle fotek :) Ramzes jest piękny, wygląda tak dostojnie ;) teraz tylko kochający domek i pełnia szczęścia :)

Posted

Rodzinkowo napisał(a):

... dzisiaj się stało... co widziały i słyszały niechaj same wam opowiedzą... (czyt. odwiedziny Aimez_moi i córki)

Wielkie podziękowania za odwiedziny i za wszystkie prezenty i smakołyki dla piesków i dla dzieci.
Ramzes w nowej obroży prezentuje się niesamowicie dostojnie. Wszystkie pieski jeszcze teraz oblizują się po smakołykach.
Jeszcze raz DZIĘKUJEMY

Posted

Jest po prostu cudowny........Maly szczeniak Scoobi grzebie sobie w piaskownicy...pytam a dlaczego Ramzio nie wchodzi do piachu?.....i slysze odpowiedz.....bo Ramzes nie wchodzi do piaskownicy.......
Jest dostojny ale bardzo lasy na glaskanie i przytulanie..... podchodzi...patrzy cudownymi slepkali i delikatnie podstawia glowe do glaskania......