Rodzinkowo Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='Aimez_moi']Co tam Ramziaczku u Ciebie?[/QUOTE szykujemy się do wielkiego wydarzenia w weekend, aparat już naszykowany. Quote
koosiek Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Proszę, zajrzyjcie do Giny - suni, która od jakiegoś czau wisiała mi na głowie, a teraz ma szansę wyrwać się z bezdomności: http://www.dogomania.pl/threads/208343 Quote
Aimez_moi Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 A jak z tym szczepieniem na wscieklizne? Quote
Rodzinkowo Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Aimez_moi napisał(a):A jak z tym szczepieniem na wscieklizne? A jak tam z Książeczką Ramzesa - gdzie ona jest? Szczepienie będzie hurtowe - weterynarz przyjedzie do mojego stadka w dniu dziecka (niech mają święto). Koszt 20 zł. Quote
Aimez_moi Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Ksiazeczka jest.....jest....w hotelu pewnie...... A moze zalozyc nowa????? Quote
anita_happy Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Rodzinkowo napisał(a):A jak tam z Książeczką Ramzesa - gdzie ona jest? Szczepienie będzie hurtowe - weterynarz przyjedzie do mojego stadka w dniu dziecka (niech mają święto). Koszt 20 zł. Fajny DZIEN DZIECKA!!!SUPER!!!! Aimez - ja do Ciebei dzis dzwoniła kobieto..masakra...gdzie ty pracujesz - W BUNKRZE!!!albo Kiero Fale wysyla aby nikt niedodzwonił sie do WAS!! no masakra mi sie wydaje, ze do ogłoszeń trzeba dorzucić jeszcze jakis fon... nie mowie tego z jakas dozą czegoś.. ale serio - jak ktos dzwoni do Cie i sie nie dodzwania to moze myslec, ze ogłoszenie to lipa dla bezpieczeństwa Swojego nie daje - bo mój tez nawala Quote
anita_happy Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Aimez_moi napisał(a):Jasne.....mozna podac inny numer. Aimez - serio..ja chyba zaraz podjadee do Ciebie:))) Quote
Aimez_moi Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Rodzinkowo.....:):) jak chlopak?....:):) Quote
Rodzinkowo Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ramzes w pełni się zadomowił i tak prawdę mówiąc, będzie to dla niego szok jak znajdzie się DS. Po raz kolejny zapraszam do odwiedzin, bowiem co bym nie napisał, to i tak nie odda prawdy jaki z Ramzesa jest mądry i fajny pies. Zapraszam żeby ktoś przyjechał w odwiedziny i wypowiedział się na wątku bowiem mi brakuje już komplementów (żeby się nie powtarzać). Kto pierwszy...zapraszam... Quote
anita_happy Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 a sie zdziwicie:) ha ha ha ha...zdziwicie:PPPP BOOOO może... Quote
anita_happy Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 niewykluczone..nic, a nic...to keidy PRZED czy PO Quote
Lolalola Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 bardziej po ...ale lepiej by bylo gdyby bylo przed ,najlepiej jednak w trakcie....gdyby ciocia kuzynki Marii Conchity dala znac swojej przyrodniej siostrze Alonsie,tak zeby wujek Huan wiedzial juz......................................hahhahahhh;) Quote
anita_happy Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ha ha ha--zapomniała Lolka po izaurze!!!i malo tego - do sierpnia bedzie wpadac!!zartownisia Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Aimezku... nie pogoń, ale może okazać się mega na przedwczoraj:-(... Ramzesa podczytuję, ale przyznam,że już nie tak uważnie jak kiedyś... teraz już wszystko idzie tak jak powinno, a i sam Ramzes sam pięknie wygląda i równie "pieknie" się zachowuje... Ogromnie potrzebna Wasza pomoc... w Białymstoku jest sunia bernardyna, którą włascicielka chce uśpić, bo ma ...ropomacicze! I cudna wetka, która się na to nie zgodziła! Ale potrzebuje pomocy! http://www.dogomania.pl/threads/208523-BIA%C5%81YSTOK_-bernardynka-z-ropomaciczem-to...-U%C5%9API%C4%86-J%C4%84!-*-pilnie-DT-og%C5%82oszenia!*?p=16956506#post16956506 Quote
anita_happy Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 u nas w Jastrzebiu/okolice Szydłowca/ JEST BENEK na mx 100 cm lańcuchu...pies do budy nawet nie wchodzi...obok labek w micro kojcu... i co gorsza - juz 3 organizacje nie przeprowadzą interwencji - super... a na dodatek - Policja tez nie - bo "przecez to TYLKO PIES" taki komentarz usłyszał niedawno facet, który zostal potrącony na ulicy - a jego pies zginał pod kolami tego samochodu. Przyjechał Policja i tak skomentowała zajscie!!! normalnie krew sie gotuje Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 anita_happy napisał(a):u nas w Jastrzebiu/okolice Szydłowca/ JEST BENEK na mx 100 cm lańcuchu...pies do budy nawet nie wchodzi...obok labek w micro kojcu... i co gorsza - juz 3 organizacje nie przeprowadzą interwencji - super... a na dodatek - Policja tez nie - bo "przecez to TYLKO PIES" taki komentarz usłyszał niedawno facet, który zostal potrącony na ulicy - a jego pies zginał pod kolami tego samochodu. Przyjechał Policja i tak skomentowała zajscie!!! normalnie krew sie gotuje Anita... wiem o jakich psiakach piszesz... odpisałam Ci na wątku ogólnym benków a tu tylko na szybko- organizacje same nic nie zrobią i kierowanie się w ten tok myślenia jest niestety błędne. Musi być w to zaplatana i gmina, i policja, i lekarz wet. powiatowy, a nawet zgłoszenie do prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa z konkretnych paragrafów i ustawy. Prokurator odrzuci, ale musi rozpatrzeć, a Wy możecie interweniować , składać zażalenia (tu już organizacje mogą się sprawdzić... każda, która ma możliwości zadziałania i może nawet być oskarżycielem posiłkowym, ale tu trochę już wybiegłam za daleko!)i... jednak w ten sposób naciskać na ludzi/włascicieli... i wszystko na piśmie! ... i raczej myśle, zeby pójść w kierunku zmuszenia ludzi do poprawy sytuacji psiaków niż zabrania... u nas zabiera się "tylko" zwierzeta na granicy śmierci... takie są fakty niestety! Quote
Aimez_moi Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Ostatnio na dogo sa sa,e smutne rzeczy.........:( Quote
Lolalola Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 jasna cholera.............znow sie wkur...lam i nie usne.................. Quote
anita_happy Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 zuzlikowa napisał(a):Anita... wiem o jakich psiakach piszesz... ... i raczej myśle, zeby pójść w kierunku zmuszenia ludzi do poprawy sytuacji psiaków niż zabrania... u nas zabiera się "tylko" zwierzeta na granicy śmierci... takie są fakty niestety! To już wiem..rozmawiałm z labami... i Strażą :/ te psy mają ksiązeczki i szczepienia - na prawie ich nie przejmie nikt znajoma za benka - to sunia - zaproponowała tym ludziom 500 zł - bez odzewu Quote
IVV Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 a tu tak gmina zajela sie suka i szczenietami :( http://www.dogomania.pl/threads/208553-MASAKRA-W-LESIE!!!Zastrzelono-matk%C4%99-szczeniaki-zosta%C5%82y-same Quote
Recommended Posts