Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
A jak z tym szczepieniem na wscieklizne?

A jak tam z Książeczką Ramzesa - gdzie ona jest?
Szczepienie będzie hurtowe - weterynarz przyjedzie do mojego stadka w dniu dziecka (niech mają święto). Koszt 20 zł.

Posted

Rodzinkowo napisał(a):
A jak tam z Książeczką Ramzesa - gdzie ona jest?
Szczepienie będzie hurtowe - weterynarz przyjedzie do mojego stadka w dniu dziecka (niech mają święto). Koszt 20 zł.

Fajny DZIEN DZIECKA!!!SUPER!!!!

Aimez - ja do Ciebei dzis dzwoniła kobieto..masakra...gdzie ty pracujesz - W BUNKRZE!!!albo Kiero Fale wysyla aby nikt niedodzwonił sie do WAS!!
no masakra
mi sie wydaje, ze do ogłoszeń trzeba dorzucić jeszcze jakis fon...
nie mowie tego z jakas dozą czegoś..
ale serio - jak ktos dzwoni do Cie i sie nie dodzwania to moze myslec, ze ogłoszenie to lipa
dla bezpieczeństwa
Swojego nie daje - bo mój tez nawala

Posted

Ramzes w pełni się zadomowił i tak prawdę mówiąc, będzie to dla niego szok jak znajdzie się DS. Po raz kolejny zapraszam do odwiedzin, bowiem co bym nie napisał, to i tak nie odda prawdy jaki z Ramzesa jest mądry i fajny pies. Zapraszam żeby ktoś przyjechał w odwiedziny i wypowiedział się na wątku bowiem mi brakuje już komplementów (żeby się nie powtarzać). Kto pierwszy...zapraszam...

Posted

bardziej po ...ale lepiej by bylo gdyby bylo przed ,najlepiej jednak w trakcie....gdyby ciocia kuzynki Marii Conchity dala znac swojej przyrodniej siostrze Alonsie,tak zeby wujek Huan wiedzial juz......................................hahhahahhh;)

Posted

Aimezku... nie pogoń, ale może okazać się mega na przedwczoraj:-(...

Ramzesa podczytuję, ale przyznam,że już nie tak uważnie jak kiedyś... teraz już wszystko idzie tak jak powinno, a i sam Ramzes sam pięknie wygląda i równie "pieknie" się zachowuje...

Ogromnie potrzebna Wasza pomoc... w Białymstoku jest sunia bernardyna, którą włascicielka chce uśpić, bo ma ...ropomacicze!
I cudna wetka, która się na to nie zgodziła!
Ale potrzebuje pomocy!
http://www.dogomania.pl/threads/208523-BIA%C5%81YSTOK_-bernardynka-z-ropomaciczem-to...-U%C5%9API%C4%86-J%C4%84!-*-pilnie-DT-og%C5%82oszenia!*?p=16956506#post16956506

Posted

u nas w Jastrzebiu/okolice Szydłowca/ JEST BENEK na mx 100 cm lańcuchu...pies do budy nawet nie wchodzi...obok labek w micro kojcu...
i co gorsza - juz 3 organizacje nie przeprowadzą interwencji - super...
a na dodatek - Policja tez nie - bo "przecez to TYLKO PIES"

taki komentarz usłyszał niedawno facet, który zostal potrącony na ulicy - a jego pies zginał pod kolami tego samochodu.
Przyjechał Policja i tak skomentowała zajscie!!!
normalnie krew sie gotuje

Posted

anita_happy napisał(a):
u nas w Jastrzebiu/okolice Szydłowca/ JEST BENEK na mx 100 cm lańcuchu...pies do budy nawet nie wchodzi...obok labek w micro kojcu...
i co gorsza - juz 3 organizacje nie przeprowadzą interwencji - super...
a na dodatek - Policja tez nie - bo "przecez to TYLKO PIES"

taki komentarz usłyszał niedawno facet, który zostal potrącony na ulicy - a jego pies zginał pod kolami tego samochodu.
Przyjechał Policja i tak skomentowała zajscie!!!
normalnie krew sie gotuje

Anita... wiem o jakich psiakach piszesz... odpisałam Ci na wątku ogólnym benków a tu tylko na szybko- organizacje same nic nie zrobią i kierowanie się w ten tok myślenia jest niestety błędne.
Musi być w to zaplatana i gmina, i policja, i lekarz wet. powiatowy, a nawet zgłoszenie do prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa z konkretnych paragrafów i ustawy. Prokurator odrzuci, ale musi rozpatrzeć, a Wy możecie interweniować , składać zażalenia (tu już organizacje mogą się sprawdzić... każda, która ma możliwości zadziałania i może nawet być oskarżycielem posiłkowym, ale tu trochę już wybiegłam za daleko!)i... jednak w ten sposób naciskać na ludzi/włascicieli... i wszystko na piśmie!
... i raczej myśle, zeby pójść w kierunku zmuszenia ludzi do poprawy sytuacji psiaków niż zabrania... u nas zabiera się "tylko" zwierzeta na granicy śmierci... takie są fakty niestety!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Anita... wiem o jakich psiakach piszesz...
... i raczej myśle, zeby pójść w kierunku zmuszenia ludzi do poprawy sytuacji psiaków niż zabrania... u nas zabiera się "tylko" zwierzeta na granicy śmierci... takie są fakty niestety!

To już wiem..rozmawiałm z labami...
i Strażą :/
te psy mają ksiązeczki i szczepienia - na prawie ich nie przejmie nikt
znajoma za benka - to sunia - zaproponowała tym ludziom 500 zł - bez odzewu