Betson Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 No Chłopaku, trzymam mocno kciuki za Ciebie:-)bardzo mocno:-) Quote
Lolalola Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 caly czas zagladamy i mamy nadzieje,ze wszystko sie uda :) Quote
pudzian321 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Informuje ze na moje konto wplynely wpalty na Ramzesa: 08.11 Joanna J 50zl 08.11 Michał K. 25zł 08.11 Magda G. 50zł Quote
anita_happy Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 AresekSE napisał(a):czy moze ktos odpowiedziec czy Ramzio byl szczepiony przeciw wsciekliznie, kiedy i jakim preparatem? i czy mial chipa? pudzian321 napisał(a):Informuje ze na moje konto wplynely wpalty na Ramzesa: 08.11 Joanna J 50zl 08.11 Michał K. 25zł 08.11 Magda G. 50zł dziekujemy naszym fejsowym przyjaciołom:* Quote
anita_happy Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 IVV napisał(a):przytyl troche ??? każdy by chciał go zobaczyc przed wyjazdem ...coooo? Quote
Aimez_moi Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Rozmawialam z potencjalnym domkiem...... Pani zakochana w Chudzinie bardzo a bardzo....... ale...... ale ...... w domu jest kot. Przybleda dachowiec.....od roku...... Ramzes na koty reaguje ze spokojem .....na razie..... Poprosilam Jumanji aby w miare mozliwosci zaaranzowac spotkanie z kotem. Quote
IVV Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 a jesli test na kota bedzie ok ,to kiedy chlopak moze byc u swojego jedynego czlowieka? Quote
Aimez_moi Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Pani powiedziala, ze w kazdej chwili......czeka na Ramzia.......:):) Quote
Lolalola Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Boze...........................miod dla mych oczu:)w razie w...........to kotek moze zawsze mieszkac na szafie:) Quote
IVV Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 wszystkiego mozna zwierzeta nauczyc tylko trzeba mocno chciec :) najlepiej jak psu sie kladzie na jego miejscu cos mocno pachnacego kotem do ktorego musi przywyknac np kocyk na ktrorym spal wczesniej kociak. Quote
Aimez_moi Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Pani jest swiadoma trudnych poczatkow........ Czyta na biezaco watek.....pozdrawiamy Pani Kingo.......:):) Quote
kama210 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 trzymam kciuki za ramzesiątko ... mam nadzieję że test na koty wyjdzie pozytywnie ... ja też wiem z własnego doświadczenia że da się kota i psa przyzwyczaić , ale wymaga to pracy .... chyba że trafi się zupełny indywidualista ... ... moja kocica zaakceptowała 2 psy , a już 3 - Duszka - nie za bardzo chciała, tzn. unikała z nim kontaktu i się na mnie obraziła - "wyprowadzając" się z mojego pokoju ... wklejam badania Ramzesa, które miał robione pod kątem trzustki ... .. jest pomyłka w imieniu ... pomyłka weta ... yumanji napisze dlaczego ... wklejam link .. to był dokument pdf, a takich nie da się wstawić na dogo, przerobiłam to na obrazek ... http://img836.imageshack.us/img836/5701/badaniaramzesa1.jpg Quote
Aimez_moi Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Widzisz Kama.......:) i podpadlas kotce.......:) Quote
anita_happy Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Aimez_moi']Rozmawialam z potencjalnym domkiem...... Pani zakochana w Chudzinie bardzo a bardzo....... ale...... ale ...... w domu jest kot. Przybleda dachowiec.....od roku...... Ramzes na koty reaguje ze spokojem .....na razie..... Poprosilam Jumanji aby w miare mozliwosci zaaranzowac spotkanie z kotem. mi sie podoba podejście daśki jak Tula na kota oswajała... weszła do kotów z psem i dawała smaczki..male kaski i pies na koty nie zwracał uwagi... Ramzes to duza chiłała... AIMEZ - czy wyslałaś PAŃSTWU ANKIETE???do wypełnieniea??? jak nie to popros pudziana...to wyśle wyślijcie do Państwa Ankietę i wzór umowy przedadopcyjna... KTO ja zrobi??? ja dzwoniąm do daśki - ona ma do Redy ok 25 km...powiedziała, ze podjechac moze...mowila,z e weźmie psa..ale jak jest kot to nie weźmie - bo jej pies to koci morderca... od yumanji ?? decyzja...bo trzeba się organizować z transportem TRANSPORT RAMZESA DO GDAŃSKA /okolice/ ok 500 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pies jest niekastrowany - ze względu na zdrowie MOZNA..czy nie? Quote
anita_happy Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Lolalola']Boze...........................miod dla mych oczu:)w razie w...........to kotek moze zawsze mieszkac na szafie:) ty nie kracz....ale leć na wątek http://www.dogomania.pl/threads/195873-W-typie-Leonbergera-koczuje-na-kopalni.-Nie-da-si%C4%99-z%C5%82apa%C4%87.../page11 skrzynke masz pełna! Quote
daśka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 yyyyyyy sprawdzałam dojazd do domku Ramzesa to od 37 -45 km,mowa o trasie Żukowo-Reda. Daśkę moją sukę mogę wziąć,ona nie jest agresywna wobec niczego co żyje i co nie;-) kotek więc problemem nie jest:-) Jestem do dyspozycji,tylko proszę wcześniej o kontakt:-) Quote
kama210 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 .. dziękujemy bardzo że możesz iść na wizytę ... z tego co mówiła Aimez po rozmowie z przyszłym domkiem, on w każdej chwili jest gotowy do wizyty i przyjęcia psa ... moze trzeba się wymienić telefonami i poumawiać .... Aimez ty masz nr do tej Pani , przekaż dasi ... to może się osobiście umówią dziewczyny na wizytę ... Quote
IVV Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ramzes ,przytyles troszeczke na ta podroz do swoich kochanych ludzi ???? Quote
Aimez_moi Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 daśka napisał(a):yyyyyyy sprawdzałam dojazd do domku Ramzesa to od 37 -45 km,mowa o trasie Żukowo-Reda. Daśkę moją sukę mogę wziąć,ona nie jest agresywna wobec niczego co żyje i co nie;-) kotek więc problemem nie jest:-) Jestem do dyspozycji,tylko proszę wcześniej o kontakt:-) Kochana.......wielkie dzieki za pomoc...... juz wyslalam pw Quote
Aimez_moi Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 KropeczkaJ napisał(a):wpłaciłam dla Ramzia 100,- O rany......Kochana....:):) wielkie dzieki......:):) Potwierdzam..... Ramzio ma 100zl od KropeczkiJ.......:):) Quote
Lolalola Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='anita_happy']ty nie kracz....ale leć na wątek http://www.dogomania.pl/threads/195873-W-typie-Leonbergera-koczuje-na-kopalni.-Nie-da-si%C4%99-z%C5%82apa%C4%87.../page11 skrzynke masz pełna! juz mam oki skrzynke,tylko finanse nie:(..............mam wyrzuty bo nie moge pomoc finansowo,ale teraz mam ciezki okres,goraco wierze jednaj,ze wszystko wroci do normy szybko....................... Quote
anita_happy Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 KropeczkaJ napisał(a):wpłaciłam dla Ramzia 100,- gracias sinioritta IVV napisał(a):Ramzes ,przytyles troszeczke na ta podroz do swoich kochanych ludzi ???? pokazał by sie...NIE> Lolalola napisał(a):juz mam oki skrzynke,tylko finanse nie:(..............mam wyrzuty bo nie moge pomoc finansowo,ale teraz mam ciezki okres,goraco wierze jednaj,ze wszystko wroci do normy szybko....................... ja też... Quote
Recommended Posts