Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz pisze......sorki ale wczoraj juz nie dalam rady nic napisac.
Pan razem z Zona i synkiem nadal zdecydowani na Ramzesiatko.....powiadomieni o koniecznosci podawania specjalistycznej karmy na kiszki.....:):)
Czytaja tak jak napisala Kama watek i caly czas na biezaco......
Teraz Ramzes...... zdrowy, wesoly, przytulasny, kochany i baaaaardzo chuuuudy.........
Juz zalatwiamy karme Hills ID dla chudzielca i czekam na wiadomosc od Jumanji ile kasy mam przelac i czy bedzie lada dzien.....
Bardzo Was prosze o jakies sugestie dotyczace karmy.
Rozmawialam razem z Jumanji z lekarzem prowadzacym Ramzesa i tak jak napisalam...... zywotny, radosny, strasznie chudy, potrzebujacy specjalnej karmy.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Dzis przyszlo 50 zl od sonek666 maruda666 na psiaki szydlowieckie....:):):)
bardzo pieknie dziekujemy......:):)

Aimez..błągam takie wpąłty na watek ogólny...
i...pamietasz o tym,ze musimy ROZLICZENI na watku zrobic???

Posted

dobra - zamowione - karma ile??Aimez psiala, ze 200zł???tak???

kurcze..jesteśmy w niefarcie!!!!!!!

Sunia ONka!!! z radomskiego schroniska jedzie do DT do daśki do GDAŃSKA!!!
koszt transportu 540zl!!!lub 500zł!!!

Pomyślmy...jak okaze sie, ze Ramzes ma jechac nad morze to..ja skoczę chyba z mostu...

mogły by te psy razem jechać :(
nie prawda????

Posted

ja tez bym mogla ....ta bezsilnosc na odleglosc ehhh
kiedy Ramzesiatko moze by juz w kochajacym domu?
on pewnie stabilizacji i tylko swojego czlowieka potrzebuje by zaczac dochodzic do formy pelnych boczkow;)

Posted

hmmm ja tak trochę ni z gruszki,ni z pietruszki tu wpadłam,ale anita_happy ma Ramzesa w banerku,słuchajcie można by przecież jakoś pomyśleć nad przewiezieniem dwóch psiaków za jednym zamachem,czy ludzie mogą zaadoptować Ramzeska wcześniej,czy te dwa tygodnie sa wymagane?
może przez kilka dni Ramzes mógłby zostać u mnie,gdyby domek był pewny.Tylko kurczak to byłby piąty psiak,no i musiałby być izolowany w sypialni od mojego rottka,który za psami akurat nie przepada:-(

Posted

daśka napisał(a):
hmmm ja tak trochę ni z gruszki,ni z pietruszki tu wpadłam,ale anita_happy ma Ramzesa w banerku,słuchajcie można by przecież jakoś pomyśleć nad przewiezieniem dwóch psiaków za jednym zamachem,czy ludzie mogą zaadoptować Ramzeska wcześniej,czy te dwa tygodnie sa wymagane?
może przez kilka dni Ramzes mógłby zostać u mnie,gdyby domek był pewny.Tylko kurczak to byłby piąty psiak,no i musiałby być izolowany w sypialni od mojego rottka,który za psami akurat nie przepada:-(

kobieto złota!!!!ci Państwo co pytaja o Ramzesa to swierza sprawa!!!!a nawet bardzo swierza!!!
wiesz jak długo trwa komunikacja miedzyludzka...oni zadaja pytania..my odpowiadamy...
Zona tego Pana zakochala sie w szczupaku...ale RAMZES JEST JESZCZE CHUDszy niz był:(
dorobił sie jakiegoś syfa z przewodzie pokarmowym!!bida

ale nie ukrywam TO jedyna szansa dla obojga i RAMZESA!!!Ramzes w zyciu nie uzbiera 540 zł na transport..godnesssssssssss

Posted

martwi mnie ten transport :(
kurcze ,transport razem bylby o wiele latwiej dla nas wszystkich tutaj...
Ramzes juz tyle biedny siedzi i nikt go nie chce ehhhh

Posted

anita_happy napisał(a):
dobra - zamowione - karma ile??Aimez psiala, ze 200zł???tak???

kurcze..jesteśmy w niefarcie!!!!!!!

Sunia ONka!!! z radomskiego schroniska jedzie do DT do daśki do GDAŃSKA!!!
koszt transportu 540zl!!!lub 500zł!!!

Pomyślmy...jak okaze sie, ze Ramzes ma jechac nad morze to..ja skoczę chyba z mostu...

mogły by te psy razem jechać :(
nie prawda????

anita_happy nie przejmuj się nawet zabić sie nie dasz rady,ponieważ ja pod tym mostem niebawem wyląduję,więc jak bedziesz leciała,to Cię złapię:-)

Posted

Pan na razie rozwaza adopcje Ramzesa...... a chudzina chyba jeszcze musi troche poczekac...... musi przytyc....
Co do rozliczen to jestem gotowa, wszystko mam porozpisywane.

Posted

IVV napisał(a):
wszystko jest do wyleczenia ,tylko potrzeba odrobine milosci chlopakowi...

Zgadza sie.....:):)
Karma w drodze i mam nadzieje, ze teraz bedzie juz tylko lepiej......:)

Posted

ottt....I PISAC LISTY MILOSNE!!!bo domek ma watek i czyta :)

jak zacznie przybierac na wadze...to bedzie to sukces DOGO :)
eh

yumanji - dawaj mu najwieksze z mozliwych porcji - jak piszą..niech jje i koopczy