IVV Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Anitka wstawiaj te karmy ;) chlopak glodny czeka ... Quote
Aimez_moi Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Juz pisze......sorki ale wczoraj juz nie dalam rady nic napisac. Pan razem z Zona i synkiem nadal zdecydowani na Ramzesiatko.....powiadomieni o koniecznosci podawania specjalistycznej karmy na kiszki.....:):) Czytaja tak jak napisala Kama watek i caly czas na biezaco...... Teraz Ramzes...... zdrowy, wesoly, przytulasny, kochany i baaaaardzo chuuuudy......... Juz zalatwiamy karme Hills ID dla chudzielca i czekam na wiadomosc od Jumanji ile kasy mam przelac i czy bedzie lada dzien..... Bardzo Was prosze o jakies sugestie dotyczace karmy. Rozmawialam razem z Jumanji z lekarzem prowadzacym Ramzesa i tak jak napisalam...... zywotny, radosny, strasznie chudy, potrzebujacy specjalnej karmy. Quote
Aimez_moi Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Dzis przyszlo 50 zl od sonek666 maruda666 na psiaki szydlowieckie....:):):) bardzo pieknie dziekujemy......:):) Quote
yumanji Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Zamowilam Hillsa I/D.Badania mi wyparowaly z kompa,pzreslalam je mojemu wetowi,nie mam ich w wyslanych.Musi mi je wyslac znow,jakis koszmar. Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Aimez_moi napisał(a):Dzis przyszlo 50 zl od sonek666 maruda666 na psiaki szydlowieckie....:):):) bardzo pieknie dziekujemy......:):) Aimez..błągam takie wpąłty na watek ogólny... i...pamietasz o tym,ze musimy ROZLICZENI na watku zrobic??? Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 yumanji napisał(a):Zamowilam Hillsa I/D.Badania mi wyparowaly z kompa,pzreslalam je mojemu wetowi,nie mam ich w wyslanych.Musi mi je wyslac znow,jakis koszmar. w odebranych zobacz..albo w wysłanych Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 dobra - zamowione - karma ile??Aimez psiala, ze 200zł???tak??? kurcze..jesteśmy w niefarcie!!!!!!! Sunia ONka!!! z radomskiego schroniska jedzie do DT do daśki do GDAŃSKA!!! koszt transportu 540zl!!!lub 500zł!!! Pomyślmy...jak okaze sie, ze Ramzes ma jechac nad morze to..ja skoczę chyba z mostu... mogły by te psy razem jechać :( nie prawda???? Quote
Lolalola Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 no tak to kapa....................ale wazne,ze oba maja gdzie jechac......kuzwa,mam fure i moglabym wozic,tylko niech mnie ktos przywiezie do pl................. Quote
IVV Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 ja tez bym mogla ....ta bezsilnosc na odleglosc ehhh kiedy Ramzesiatko moze by juz w kochajacym domu? on pewnie stabilizacji i tylko swojego czlowieka potrzebuje by zaczac dochodzic do formy pelnych boczkow;) Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 hmmm ja tak trochę ni z gruszki,ni z pietruszki tu wpadłam,ale anita_happy ma Ramzesa w banerku,słuchajcie można by przecież jakoś pomyśleć nad przewiezieniem dwóch psiaków za jednym zamachem,czy ludzie mogą zaadoptować Ramzeska wcześniej,czy te dwa tygodnie sa wymagane? może przez kilka dni Ramzes mógłby zostać u mnie,gdyby domek był pewny.Tylko kurczak to byłby piąty psiak,no i musiałby być izolowany w sypialni od mojego rottka,który za psami akurat nie przepada:-( Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 daśka napisał(a):hmmm ja tak trochę ni z gruszki,ni z pietruszki tu wpadłam,ale anita_happy ma Ramzesa w banerku,słuchajcie można by przecież jakoś pomyśleć nad przewiezieniem dwóch psiaków za jednym zamachem,czy ludzie mogą zaadoptować Ramzeska wcześniej,czy te dwa tygodnie sa wymagane? może przez kilka dni Ramzes mógłby zostać u mnie,gdyby domek był pewny.Tylko kurczak to byłby piąty psiak,no i musiałby być izolowany w sypialni od mojego rottka,który za psami akurat nie przepada:-( kobieto złota!!!!ci Państwo co pytaja o Ramzesa to swierza sprawa!!!!a nawet bardzo swierza!!! wiesz jak długo trwa komunikacja miedzyludzka...oni zadaja pytania..my odpowiadamy... Zona tego Pana zakochala sie w szczupaku...ale RAMZES JEST JESZCZE CHUDszy niz był:( dorobił sie jakiegoś syfa z przewodzie pokarmowym!!bida ale nie ukrywam TO jedyna szansa dla obojga i RAMZESA!!!Ramzes w zyciu nie uzbiera 540 zł na transport..godnesssssssssss Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 żeby domek wypalił,jejku byłoby swietnie,a gdzie Państwo Ramzeska wypatrzyli,dobrze wiedzieć gdzie ogłaszać:-)? Quote
IVV Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 martwi mnie ten transport :( kurcze ,transport razem bylby o wiele latwiej dla nas wszystkich tutaj... Ramzes juz tyle biedny siedzi i nikt go nie chce ehhhh Quote
daśka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 anita_happy napisał(a):dobra - zamowione - karma ile??Aimez psiala, ze 200zł???tak??? kurcze..jesteśmy w niefarcie!!!!!!! Sunia ONka!!! z radomskiego schroniska jedzie do DT do daśki do GDAŃSKA!!! koszt transportu 540zl!!!lub 500zł!!! Pomyślmy...jak okaze sie, ze Ramzes ma jechac nad morze to..ja skoczę chyba z mostu... mogły by te psy razem jechać :( nie prawda???? anita_happy nie przejmuj się nawet zabić sie nie dasz rady,ponieważ ja pod tym mostem niebawem wyląduję,więc jak bedziesz leciała,to Cię złapię:-) Quote
paulinken Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Tak myślałam, że jak taka cisza, to może się coś urodziło ;) Trzymam kciuki za ten domek. Quote
Aimez_moi Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Pan na razie rozwaza adopcje Ramzesa...... a chudzina chyba jeszcze musi troche poczekac...... musi przytyc.... Co do rozliczen to jestem gotowa, wszystko mam porozpisywane. Quote
IVV Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 wszystko jest do wyleczenia ,tylko potrzeba odrobine milosci chlopakowi... Quote
Aimez_moi Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 IVV napisał(a):wszystko jest do wyleczenia ,tylko potrzeba odrobine milosci chlopakowi... Zgadza sie.....:):) Karma w drodze i mam nadzieje, ze teraz bedzie juz tylko lepiej......:) Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ottt....I PISAC LISTY MILOSNE!!!bo domek ma watek i czyta :) jak zacznie przybierac na wadze...to bedzie to sukces DOGO :) eh yumanji - dawaj mu najwieksze z mozliwych porcji - jak piszą..niech jje i koopczy Quote
Lolalola Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 o ty chude niebozatko:( domku pokochaj Ramzia i czekaj na niego,on cie potrzebuje................ Quote
Aimez_moi Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Przybierze na wadze i to szybko...... Jest cudny, radosny i kochany...... cudo piesio.....:):) Quote
Aimez_moi Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Bardzo serdecznie zapraszam na szybki bazarek dla Ramzia ...... na karme dla Niego...... Quote
Aimez_moi Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/195036-Sukienki-i-bransoletki-na-karm%C4%99-dla-chorego-Ramzesa-%2830.10.2010-g.-22-00%29 Quote
Recommended Posts