Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Cajus JB']Mnie brak pracy by zniszczył. Zawsze lepiej jest coś robić niż nic nie robić, ale odpocząć też czasami trzeba. :lol:[/QUOTE]
O tototo...
Ja, jak pracowałam, to tez robiłam to, co lubię. Miałam satysfakcję z pracy. Ale zawsze byłam rozdarta między fajną praca a hobby czyli kynologią. Ciężko było mi oba te nurty mojego zycia pogodzić. chociaz były watki, że ise splatały...
A teraz to już TYLKO kynologia:)

Pzdr.

Pzdr.

Posted

Fajnie masz Asiaczek. :lol:

Off

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/192867-Lapi...-operacja-lada-chwila.-Brakuje-kasy-%28%21%21%21%21%21%21"]Lapi[/URL] zbiera na operację. Może ktoś Mu dorzuci grosik.

Posted

mogę tylko wejść i napisać, że trzymam za Dinusia kciuki, żeby zebrały się wszystkie deklaracje i żeby szybko znalazł dobry domek.
trzymaj się Dino!!

Posted

Łooo, właśnie wróciłam z zewnątrz:roll:, jutro od rana będzie gimnastyka przy odśnieżaniu:shake: teraz mi się nie chce, a poza tym cisza nocna czy jakieś inne przepisy;)

ciekawe jak Dino reaguje na śnieg?;)
Moja dziewczynka troszkę zgoopiała, kombinowała jak i gdzie ;) i to biegusiem:cool3:

Posted

Donka5 na pewno nam napisze. :lol:

On całe życie był praktycznie na łańcuchu. Zeszłą zimę też tak spędził. Nie wie co to frajda biegania po śniegu. :shake:

Posted

Już mogę :), więc wyślij mi, proszę, numer konta - prześlemy Dinowi 30zł.

W Krakowie puchowa, śnieżna kołdra - moje psy się cieszą :), ale dla bezdomniaków to żadna frajda - zimno, coraz zimniej...

Posted

odwiedzamy Dina:p

a u nas tak::shake: nie znoszę zimy:-( oczywiście u nas na wsi nieprzejezdnie było, nawet droga do Wieliczki:roll:

[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/9931/p2140344.jpg[/IMG]

Posted

finansowo nie dam rady pomóc w najbliższych miesiącach, bo już i tak sporo od rodziców wyciągnęłam. ;(
spróbuje trochę poskładać jakby coś , ale nie będzie to wielka suma ;)
Pozdrawiam ;*

Posted

Witaj kara97.

Deklaracje to nie wszystko. Ważne aby wątek żył. Był odwiedzany. Zaglądaj do nas jak najczęściej.

Za samą obecność dziękuję serdecznie w imieniu Dina. :lol: