bela51 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Kurczak, przypomnialo mi sie, ze tayga jest w trakcie przeprowadzki. Moze byc kilka dni bez internetu. Quote
TERESA BORCZ Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Dzięki Ellig, Dino przystojniak pojedzie do donki5. mam nadzieję ze równie szybko jak niewidomy JASPER. Ale wszyscy szukamy mu tego jedynego domku stałego. Quote
jola_li Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Na początku lipca - czyli już niedługo - dorzucę 30 zł jednorazowo. A jak się uda to będą następne razy ;-). Quote
Asiaczek Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Poproszę o nr konta. Jednorazowo mogę 20-30 zł. Zorientuję się, ile zostało pod koniec miesiąca na koncie. Jak nie wypali w czerwcu, to na początku lipca (czyli w przyszłym tygodniu) zrobię przelew. pzdr. Quote
Kapsel Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jestem na zaproszenie Teresy Borcz. Tyle boksiowych bied, że aż płakać się chce, ale dorzucę 20 zł jednorazowych :-( Quote
jola_li Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='wojtuś']Jestem i ja. Terenia mówi, że wszystkim pomagasz ;) to i Tobie trzeba pomóc i Dino;)[/QUOTE] I Terenia mówi prawdę! Cajus ma serce dla wszystkich!!! Quote
ilon_n Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Dino to nie tylko duży psiak-misiak, ale też duży szczęściarz .. nie podzielił losu swoich psich sąsiadów i na szczęście szykuje mu sie fajne miejsce .. wierzę, że już wkrótce zmieni adresik :) Quote
Edi100 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jestem i ja. Jeszcze nie mogę wesprzeć bo po długim braku pracy, zaczełam dopiero 10 czerwca i wypłata 10 lipca:( Jak tylko dostanę, podeslę. Nie wiem ile dostanę i czy zostane na stałe. Jak tylko będę wiedziała, zaraz dam znać i podeślę. Piesio Piękny:) Quote
TERESA BORCZ Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Dobrze że jestes Edi, i ze masz pracę. Trzymam za Ciebie kciuki. Quote
IVV Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Teresko masz pelna skrzynke ;) hopsaj chopak na pierwsza!!!!!! Quote
jola_li Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ja też poproszę o numer konta [COLOR=gray]([/COLOR][SIZE=2][COLOR=gray][COLOR=gray]choć [/COLOR]wpłacę dopiero w przyszłym tygodniu, a przez najbliższe dni nie będzie mnie w sieci).[/COLOR][/SIZE] Quote
Wunia Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Czołem, Teresa dzięki za PW ;) Jacuś poproszę o PW, Dino dostanie 200 zł. z pieniędzy Gapciowych to przecież też jest Pluszowy Wielkopies bez domu, hotelu i swojego ludzia, taki do miziania ;) Quote
Dorothy Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 ooo i prosze, dwa dni nie zagladalam a tu wielkopies uratowany! Jak CAJUS JB sie za cos zabiera to to sie musi udac ;) Quote
Ania i Kajber Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Pani Tereska mnie zaprosiła. Podnoszę Wielkopsa. Hotel u DONKI to dobry wybór. Quote
Cajus JB Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Właśnie rozesłałem numer konta. Przepraszam, że tak późno. Jeśli do kogoś nie wysłałem to proszę o przypomnienie na pw. Chciałem zrobić wczoraj zdjęcie Tej zmiany na skórze Dina, ale coś poszło nie tak. Coś Go zabolało. Zaskowytał z bólu. Być może źle się położył lub coś Mu dolega. Po południu był osowiały. Wstał odskoczył i ruszył na mnie. Zatrzymał się na dźwięk imienia i komendę. Za chwilę już był wielkim pieszczochem. Jak odchodziłem lekko kulał. Dziś zrobię próbę wsiadania do samochodu i chciałbym Go jak najszybciej zabrać do weta. Jeszcze raz dziękuję za deklaracje. Uzupełnię pierwszy jak tylko będę znów przed komputerem. Quote
zuzlikowa Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Dobrze byłoby rzeczywiście psiaka zabrać do weta i sprawdzić co ból wywołuje...powodzenia! Quote
Kapsel Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Cajus, kaska poleciała przed chwilą. :-) Powodzenia! Przy okazji pozwolę sobie zareklamować w moim banerku bazarek na boksia, który zbiera na operację wycięcia guzów:-( [B]Sa tanie psie piszczące zabawki[/B] i zostały jeszcze [B]smycze,[/B] jakby ktoś był chętny to serdecznie zapraszam! Quote
_ogonek_ Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Dzięki za pw. Zapisuję sobie. Wielkopsiak śliczny :loveu: Quote
Recommended Posts