Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Poproszę o nr konta. Jednorazowo mogę 20-30 zł. Zorientuję się, ile zostało pod koniec miesiąca na koncie. Jak nie wypali w czerwcu, to na początku lipca (czyli w przyszłym tygodniu) zrobię przelew.

pzdr.

Posted

[quote name='wojtuś']Jestem i ja. Terenia mówi, że wszystkim pomagasz ;)
to i Tobie trzeba pomóc i Dino;)[/QUOTE]

I Terenia mówi prawdę!
Cajus ma serce dla wszystkich!!!

Posted

Dino to nie tylko duży psiak-misiak, ale też duży szczęściarz .. nie podzielił losu swoich psich sąsiadów i na szczęście szykuje mu sie fajne miejsce .. wierzę, że już wkrótce zmieni adresik :)

Posted

Jestem i ja. Jeszcze nie mogę wesprzeć bo po długim braku pracy, zaczełam dopiero 10 czerwca i wypłata 10 lipca:( Jak tylko dostanę, podeslę. Nie wiem ile dostanę i czy zostane na stałe. Jak tylko będę wiedziała, zaraz dam znać i podeślę.
Piesio Piękny:)

Posted

Ja też poproszę o numer konta [COLOR=gray]([/COLOR][SIZE=2][COLOR=gray][COLOR=gray]choć [/COLOR]wpłacę dopiero w przyszłym tygodniu, a przez najbliższe dni nie będzie mnie w sieci).[/COLOR][/SIZE]

Posted

Czołem, Teresa dzięki za PW ;)
Jacuś poproszę o PW, Dino dostanie 200 zł. z pieniędzy Gapciowych to przecież też jest Pluszowy Wielkopies bez domu, hotelu i swojego ludzia, taki do miziania ;)

Posted

Właśnie rozesłałem numer konta. Przepraszam, że tak późno. Jeśli do kogoś nie wysłałem to proszę o przypomnienie na pw.

Chciałem zrobić wczoraj zdjęcie Tej zmiany na skórze Dina, ale coś poszło nie tak. Coś Go zabolało. Zaskowytał z bólu. Być może źle się położył lub coś Mu dolega. Po południu był osowiały. Wstał odskoczył i ruszył na mnie. Zatrzymał się na dźwięk imienia i komendę. Za chwilę już był wielkim pieszczochem. Jak odchodziłem lekko kulał. Dziś zrobię próbę wsiadania do samochodu i chciałbym Go jak najszybciej zabrać do weta.

Jeszcze raz dziękuję za deklaracje. Uzupełnię pierwszy jak tylko będę znów przed komputerem.

Posted

Cajus, kaska poleciała przed chwilą. :-) Powodzenia!

Przy okazji pozwolę sobie zareklamować w moim banerku bazarek na boksia, który zbiera na operację wycięcia guzów:-( [B]Sa tanie psie piszczące zabawki[/B] i zostały jeszcze [B]smycze,[/B] jakby ktoś był chętny to serdecznie zapraszam!