AgusiaP Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Cajus Ty to umiesz przyciągnąć ludzi na wątek. Ja od piątku wysłałam ponad 200 PW o pomoc dla Argo. Może od 15 osób dostałam odpowiedź :-( Quote
sailor Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Melduje się na wątku i zapisuje na razie. Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Zadwonię i napiszę wieczorem co u Dina. AgusiaP postaram się Tobie pomóc przy Argo. Witajcie na wątku Dina. Dziękuję za każdy odzew. Quote
AgusiaP Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='Cajus JB']Zadwonię i napiszę wieczorem co u Dina. AgusiaP postaram się Tobie pomóc przy Argo. Witajcie na wątku Dina. Dziękuję za każdy odzew.[/QUOTE] Dziękuje bardzo :lol: Quote
illa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Witam Dinusia....na razie mogę tylko cię odwiedzać na wątku i3mam kciuki. Quote
zuanna Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Dziękuję za zaproszenie - na razie tylko odwiedzić mogę :( Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Dziękuję za przybycie. Trochę obietnic spełniłem, teraz jeszcze kilka i wracam do Dina. Quote
lunarmermaid Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 J ateż się melduję na wątku - jak dam rady to początkiem grudnia coś dołożę Dinowi. Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Dziękuję lunarmermaid. Rozmawiałem z Donka5. Napisze co u Dina. Jak nie to ja to zrobię tak aby było wiadomo w jakim towarzystwie chłopak się obraca. :cool3: Quote
AgusiaP Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='Cajus JB']Dziękuję za przybycie. Trochę obietnic spełniłem, teraz jeszcze kilka i wracam do Dina.[/QUOTE] Cajus bardzo dziekuje, że chcesz nam pomóc jesteś kochany, ale nie mogę pozwolić na to żebyś siedział całą noc przy wysyłaniu PW ;) Tak jak pisałam na wątku Argo odwiedzaj chłopaków a my z PW damy rade :eviltong: Quote
ranias Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Tak, tak AgusiaP ma rację.Trzeba zadbać o Dinusia, a ja robię postępy i wklejam prawidłowo linki do pw ( po 108 do dooo...y :oops:) Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='AgusiaP']Cajus bardzo dziekuje, że chcesz nam pomóc jesteś kochany, ale nie mogę pozwolić na to żebyś siedział całą noc przy wysyłaniu PW ;) Tak jak pisałam na wątku Argo odwiedzaj chłopaków a my z PW damy rade :eviltong:[/QUOTE] [quote name='ranias']Tak, tak AgusiaP ma rację.Trzeba zadbać o Dinusia, a ja robię postępy i wklejam prawidłowo linki do pw ( po 108 do dooo...y :oops:)[/QUOTE] Dobrze. Postaram się być grzeczny, ale do końca nie obiecuję. :cool3: :diabloti: Quote
AgusiaP Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='Cajus JB']Dobrze. Postaram się być grzeczny, ale do końca nie obiecuję. :cool3: :diabloti:[/QUOTE] obiecanki cacanki :nono::nono::nono: Quote
Luna123 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Dziękuję za zaproszenie. Na razie też tylko będe odwiedzać chłopaka:-(. Cudny jest:loveu: Quote
Marycha35 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 dzięki za zaproszenie cajusie, niestety teraz bida w kieszeni, ale jak się polepszy, w grudniu mam nadz, to się odmeldowuję i dorzucę na tego psiaka bidnego, acz ślicznego:) Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Dziękuję, że jesteście Luna123, Marycha35. AgusiaP poczekam a zaśniesz.:sleep2: I wtedy. :siara: Quote
AgusiaP Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='Cajus JB']Dziękuję, że jesteście Luna123, Marycha35.eż AgusiaP poczekam a zaśniesz.:sleep2: I wtedy. :siara:[/QUOTE] Własnie zmykam bo jutro do pracy... I Tobie też radze:mad::bye: Quote
li1 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Piekny chlopak ( Dino znaczy sie ). Mam nadzieje, ze cajus tez do rzeczy. Na pewno wplace jakis grosik dla Dina, tylko porobie porzadki z deklaracjami ( w tym tygodniu place obowiazkowe deklaracje i robie stan kasy ( mojej ). AgusiaP , kiedy ten Wolter znajdzie dom, bo chcialabym uwolnic sie od tego kochanego "krwiopijcy " :lol: edit: 10 zl na pewno/miesiecznie, skrobie dalej po kieszeniach. Quote
AgusiaP Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='li1']Piekny chlopak ( Dino znaczy sie ). Mam nadzieje, ze cajus tez do rzeczy. Na pewno wplace jakis grosik dla Dina, tylko porobie porzadki z deklaracjami ( w tym tygodniu place obowiazkowe deklaracje i robie stan kasy ( mojej ). AgusiaP , kiedy ten Wolter znajdzie dom, bo chcialabym uwolnic sie od tego kochanego "krwiopijcy " :lol: edit: 10 zl na pewno/miesiecznie, skrobie dalej po kieszeniach.[/QUOTE] Wolterkowi temu kochanemu krwiopijcy za dobrze u Jamora ;) a tu tyle psiaków potrzebuje kasy na DT i hotele Quote
Recommended Posts