Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Cajus JB']Zadwonię i napiszę wieczorem co u Dina.

AgusiaP postaram się Tobie pomóc przy Argo.

Witajcie na wątku Dina. Dziękuję za każdy odzew.[/QUOTE]

Dziękuje bardzo :lol:

Posted

Dziękuję lunarmermaid.

Rozmawiałem z Donka5. Napisze co u Dina. Jak nie to ja to zrobię tak aby było wiadomo w jakim towarzystwie chłopak się obraca. :cool3:

Posted

[quote name='Cajus JB']Dziękuję za przybycie. Trochę obietnic spełniłem, teraz jeszcze kilka i wracam do Dina.[/QUOTE]

Cajus bardzo dziekuje, że chcesz nam pomóc jesteś kochany, ale nie mogę pozwolić na to żebyś siedział całą noc przy wysyłaniu PW ;)
Tak jak pisałam na wątku Argo odwiedzaj chłopaków a my z PW damy rade :eviltong:

Posted

[quote name='AgusiaP']Cajus bardzo dziekuje, że chcesz nam pomóc jesteś kochany, ale nie mogę pozwolić na to żebyś siedział całą noc przy wysyłaniu PW ;)
Tak jak pisałam na wątku Argo odwiedzaj chłopaków a my z PW damy rade :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='ranias']Tak, tak AgusiaP ma rację.Trzeba zadbać o Dinusia, a ja robię postępy i wklejam prawidłowo linki do pw ( po 108 do dooo...y :oops:)[/QUOTE]

Dobrze. Postaram się być grzeczny, ale do końca nie obiecuję. :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='Cajus JB']Dziękuję, że jesteście Luna123, Marycha35.eż

AgusiaP poczekam a zaśniesz.:sleep2: I wtedy. :siara:[/QUOTE]

Własnie zmykam bo jutro do pracy... I Tobie też radze:mad::bye:

Posted

Piekny chlopak ( Dino znaczy sie ). Mam nadzieje, ze cajus tez do rzeczy. Na pewno wplace jakis grosik dla Dina, tylko porobie porzadki z deklaracjami ( w tym tygodniu place obowiazkowe deklaracje i robie stan kasy ( mojej ). AgusiaP , kiedy ten Wolter znajdzie dom, bo chcialabym uwolnic sie od tego kochanego "krwiopijcy " :lol:

edit: 10 zl na pewno/miesiecznie, skrobie dalej po kieszeniach.

Posted

[quote name='li1']Piekny chlopak ( Dino znaczy sie ). Mam nadzieje, ze cajus tez do rzeczy. Na pewno wplace jakis grosik dla Dina, tylko porobie porzadki z deklaracjami ( w tym tygodniu place obowiazkowe deklaracje i robie stan kasy ( mojej ). AgusiaP , kiedy ten Wolter znajdzie dom, bo chcialabym uwolnic sie od tego kochanego "krwiopijcy " :lol:

edit: 10 zl na pewno/miesiecznie, skrobie dalej po kieszeniach.[/QUOTE]

Wolterkowi temu kochanemu krwiopijcy za dobrze u Jamora ;) a tu tyle psiaków potrzebuje kasy na DT i hotele