Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cajus JB']Wiem, że to nieprawda. Już jest ok.

Jak spojrzę w lustro to pęknie. Może lepiej nie.[/QUOTE]

Podobno nalezy patrzec w lustro i mowic sobie mile rzeczy jak sie ma zly humor :):)
Pomaga natychmiast :):)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witamy ze STEFANKIEM (z budowy)który wie jak to jest jak sie czeka na swojego kochajacego czlowieka.Troche mnie nie bylo ale brak czasu zrobil swoje.W poniedzialek zaraz wplacam zaległe wplaty..........DINO pieknie wyglada widac duzo pracy wkladacie w jego utrzymanie ,wychowanie ,pielegnacje to sie chwali.Proszę wytulić od nas DINA:)) Pozdrawiamy:))

Posted

Piszę pw więc co jakiś czas będę tylko zaglądał.

Wystarczy sama obecność. Może ktoś znajomy będzie chciał adoptować takiego psa lub ktoś się do Was zgłosi w sprawie adopcji. Różnie bywa.

Dziękuję.

Posted

Widze, ze rozsylasz :):) ja to robie dla Szorstka, ktory ma czas do 30 listopada a potem wlasciciele chca go utluc :(:(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/195758-Szorstek-ma-czas-do-30.11-!-Je%C5%9Bli-nie-zbierzemy-403-z%C5%82-mies.-pies-zginie-[/url]!

Posted

Witam Cajus, widzę że masz takie samo poczucie humoru jak mój TZ:-). Komentarzami na dogo bym się nie przejmowała, chociaż mnie też czasami ruszają niektóre wypowiedzi, szczególnie jak ktoś nic o mnie nie wie, a wyciąga wnioski na podstawie jakiejś pojedynczej sytuacji.
Czy psiak ma allegro?
Z finansami to się zastanowię bo ja z tych biedniejszych jestem no i mam gromadę przybłęd w domu. Ale jak podasz konto do wpłaty to się szybciej będę zastanawiała.

Posted

Witam. Jestem na zaproszenie Cajus. Piekny Dino, bardzo podobny do Gienka, który kiedyś był u moich dziadków. Niestety nie jestem w stanie pomóc finansowo :(

Posted

:ylsuper:i ja sie przywitam u Dino cudnego!wujaszku postaram sie w tym tygodniu cos Dinusiowi podrzucic na konto , nieduzo :oops: ale sie postaram ...Dinula cudna trzymamy za ciebie piesku:thumbs::thumbs::calus:

Posted

Witajcie i dziękuję z przybycie.

Dina allegro wygasło. Są ogłoszenia, ale są z opisem z pierwszej strony. Jest on mało zachęcający. Miałem napisać tekst, ale zawsze gdzieś musiałem się pokłócić.

Dziś jak wrócę z pracy napiszę tekst i wstawię go w pierwszy razem z deklaracjami.

Zaraz roześlę konto aby nie robić sobie zaległości.

Jeszcze raz dziękuję.

Posted

Konto rozesłane. Dziękuję.

W ciągu dnia będę się pewnie logował z telefonu. Ale konto jak ktoś jeszcze będzie chciał wspomóc Dina roześlę dopiero w nocy.

Edit

Dziękuję mestudio