Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='Cajus JB']Wiem, że to nieprawda. Już jest ok. Jak spojrzę w lustro to pęknie. Może lepiej nie.[/QUOTE] Podobno nalezy patrzec w lustro i mowic sobie mile rzeczy jak sie ma zly humor :):) Pomaga natychmiast :):) Quote
wiolabiszop Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Witamy ze STEFANKIEM (z budowy)który wie jak to jest jak sie czeka na swojego kochajacego czlowieka.Troche mnie nie bylo ale brak czasu zrobil swoje.W poniedzialek zaraz wplacam zaległe wplaty..........DINO pieknie wyglada widac duzo pracy wkladacie w jego utrzymanie ,wychowanie ,pielegnacje to sie chwali.Proszę wytulić od nas DINA:)) Pozdrawiamy:)) Quote
wiolabiszop Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Chciałam dodać że zmieniam dekl.stała z 5 zł na 10zl . Quote
Cajus JB Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Dziękuję wiolabiszop. W domu uzupełnię pierwszy. Quote
ataK Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Dziękuję za zaproszenie Cajus JB. Niestety mogę tylko pokibicować :( Quote
EVA2406 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Nie mogę pomóc finansowo, sorry :( Jak tylko coś się poprawi lub któryś z moich podopiecznych znajdzie domek, wspomogę. Quote
Cajus JB Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Piszę pw więc co jakiś czas będę tylko zaglądał. Wystarczy sama obecność. Może ktoś znajomy będzie chciał adoptować takiego psa lub ktoś się do Was zgłosi w sprawie adopcji. Różnie bywa. Dziękuję. Quote
miloszz8 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 witam narazie mam ciezka sytuacje finansowa ale za jakis czas mysle ze wespre psiaka pozdrawiam i bede tu zagladał Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Widze, ze rozsylasz :):) ja to robie dla Szorstka, ktory ma czas do 30 listopada a potem wlasciciele chca go utluc :(:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/195758-Szorstek-ma-czas-do-30.11-!-Je%C5%9Bli-nie-zbierzemy-403-z%C5%82-mies.-pies-zginie-[/url]! Quote
mestudio Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Witam Cajus, widzę że masz takie samo poczucie humoru jak mój TZ:-). Komentarzami na dogo bym się nie przejmowała, chociaż mnie też czasami ruszają niektóre wypowiedzi, szczególnie jak ktoś nic o mnie nie wie, a wyciąga wnioski na podstawie jakiejś pojedynczej sytuacji. Czy psiak ma allegro? Z finansami to się zastanowię bo ja z tych biedniejszych jestem no i mam gromadę przybłęd w domu. Ale jak podasz konto do wpłaty to się szybciej będę zastanawiała. Quote
Randa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 jestem na zaproszenie Cajusa piękny ten Dino 20 zł miesięcznie mogę dorzucić Quote
NadziejaA Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 niestety nie jestem w stanie pomóc finansowo ale jestem :) Faktycznie piękny Dinuś :) Taki misiakowaty :D (dziekuję za zaproszenie :) ) Quote
elu Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Witam. Jestem na zaproszenie Cajus. Piekny Dino, bardzo podobny do Gienka, który kiedyś był u moich dziadków. Niestety nie jestem w stanie pomóc finansowo :( Quote
Jasza Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Jestem na zaproszenie Jacka. Musze poczytać. A tymczasem podniosę. Quote
Nadziejka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 :ylsuper:i ja sie przywitam u Dino cudnego!wujaszku postaram sie w tym tygodniu cos Dinusiowi podrzucic na konto , nieduzo :oops: ale sie postaram ...Dinula cudna trzymamy za ciebie piesku:thumbs::thumbs::calus: Quote
kinga_kinga7 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 jestem na zaproszenie:) Piękny psia,ale na razie niestety nie mogę pomóc..:( Quote
Marzycielka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ja też jestem . Na razie niestety nie mogę pomóc ale będę Was odwiedzać. Quote
lon_cia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Dziękuję za zaproszenie, niestety mogę tylko podrzucić watek. Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Witajcie i dziękuję z przybycie. Dina allegro wygasło. Są ogłoszenia, ale są z opisem z pierwszej strony. Jest on mało zachęcający. Miałem napisać tekst, ale zawsze gdzieś musiałem się pokłócić. Dziś jak wrócę z pracy napiszę tekst i wstawię go w pierwszy razem z deklaracjami. Zaraz roześlę konto aby nie robić sobie zaległości. Jeszcze raz dziękuję. Quote
Nadziejka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 :thumbs::thumbs:za Dinulka sciskamyyy! Quote
aredhal Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 dostałam maila :) dam po 20zł dla Dina,przez 3 miesiące, później może mi się rozluźni z kaską.Proszę o nr konta. Quote
mestudio Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Zrobię mu allegro, coś tam sklecę z wiadomości na wątku. To taki fajny, wesoły pies, musi znaleźć swój domek. Quote
Cajus JB Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Konto rozesłane. Dziękuję. W ciągu dnia będę się pewnie logował z telefonu. Ale konto jak ktoś jeszcze będzie chciał wspomóc Dina roześlę dopiero w nocy. Edit Dziękuję mestudio Quote
Recommended Posts