Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cajus JB']Jak mi to napisała wyżej agata: " Jacek wrócił" i Marycha na innym wątku: "Cajusie jesteś".

Jestem, a gdzie Wy jesteście? Dino Was potrzebuje.

????????????????????????

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cajus JB napisał(a):
Tak średnia. Miało być wczoraj rozliczenie, ale po przeczytaniu wpisu gonia66 u mnie na fb poszedłem odpocząć. Dziś będzie.

Jacek rób swoje bo robisz to dobrze, a dogomaniackie gwiazdy i królowe dramatu poprostu olej ;)
chyba wykasowalam konto a chce przelac dla Dina chociaz 20zl bo wg mnie chlopak jest na minusie...:shake:

Posted

Trzymam kciuki za Dina:lol:

I przy okazji nie pozostańcie obojętni:

Wszystkim nam zależy na ograniczeniu bezdomności wśród zwierząt. Regulacja urodzin to klucz to likwidowania bezdomności.
Każda wysterylizowana suka, to kilkanaście mniej niechcianych psiaków w ciągu roku....Każdy wykastrowany pies...to ileś suk niezapłodnionych w okolicy...Przeliczyć to na lata-kosmiczne ilości bezpańskich, wałęsających się, nikomu niepotrzebnych zwierząt...:-(
Wszystkim miłośnikom psiaków ta akcja nie może pozostać obojętna - zbieramy deklaracje na sterylizację psów, każde 5 zł z Twojego miesięcznego budżetu jest na wagę złota, to dla Ciebie tak niewiele, a może uratować tyle istnień...

Nie bądź obojętny, RAZEM możemy więcej!!!:lol::lol::lol:

http://www.dogomania.pl/threads/184498

Przez okres 1 roku naszej inicjatywy przeprowadziliśmy sterylizację ponad 100 suk...

Wszystkie faktury zabiegów są do wglądu.

Posted

Dino po kastracji.

Było podobno ciekawie. Donka napisze wam wszystko.

Nie było mnie trzy dni. Musiałem odpocząć od dogomanii.

Potwierdzam wpłatę z bazarku 50,50 zł

Posted

Tak jak pisał Jacek ...Dino po kastracji.Nie był zbyt szczęśliwy z wyjazdu do wet.Trudno było mi Go załadować do samochodu,ale jakoś się udało.Niestety nie dał założyć sobie kagańca.Wszystko było ok.do chwili jak ujrzał lekarza który chciał zrobić zastrzyk.Chciał "intruza"ugryść. Lekarz wezwał posiłki i w dawkach -na trzy razy -udało się.Lekarz stwierdził,że dla niego trzeba dawkę leku jak na konia,bo ilość do wagi nie działała:-). -To młody ,silny pies dlatego trzeba było podać trochę więcej . Jak na razie wszystko ok. Po południu chętny był na spacer, Dzisiaj dieta,pije wode...