Tekla64 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ja po tych nozyczkach i dwoch olbrzymach , znaczy jak mi tego palca odjelo na dwa mies juz nic wiecej recznego se nie kupie choc byla i taka opcja hihihi ale mam co mam i sie tym bawie raz z lepszym efektem raz z gorszym ale juz nic poza kregoslupem mnie nie boli hihihi Quote
wilczy zew Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='malawaszka']no własnie liliputa znalazłam 2,5 cm :hmmmm: taki o: Gdzie to dają i za ile? :???: Quote
wilczy zew Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Znalazłam sobie :cool1: ale to drogie :shake: :placz: Quote
jambi Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='malawaszka']no własnie liliputa znalazłam 2,5 cm :hmmmm: taki o: http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/92/53/22/1492532287 no, taki jak mój chyba - bardzo dobry do głowy i wąskich elementów, bo olbrzyma całego tym siepać to prawie jak nożyczkami - w kwestii zagrożenia dla rączek; zresztą dla olbrzyma ogólnie przydaje się ten większy - 5 cm; chociaż ja własnie ze względu na te "wąskie elementy" tudzież jeszcze bardziej waskie u miniatur kupiłam Liliputa, bo do reszty sznaucera używam zdecydowanie maszynki elektrycznej. Ja za swojego dałam 2 stówki, kilka lat temu już Quote
Saththa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Kurcze źle sie dzieje Klan mi spadł na drugą stronę w subskrybcjach... To zem se musiała podnieśc Was :D Quote
Tekla64 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 bo nie mamy pomyslu na nowe pogaduchy???? fryzjerstwo wyczerpane, tematy filmowo-artystyczne tyz a Jambi nie pokazuje zdjec ani nowych tematow a nam brak kreatywnosci . ale ino cos podrzucie a napewno sie rozgadamy! Quote
jambi Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Klan spadł ?! :smhair2: ach to straszne! :lying: jakże ja sie teraz pozbieram.... niedługo zniknę w mrokach zapomnienia buuuuuuu :placz: pozostanie mi pewnie wysyłanie błagalnych pw z prośbą o odwiedziny :modla: no chyba że... :hmmmm: ... jakaś nowa opowieść? :PROXY5: ... eeee nieeee, potem mi powiedzą że się wdżamboliłam :bigcry: :knuje: hmmmm... :thinkerg: zdjęcia? ... tylko kiedy je zrobić,:flop: .... i kto by chciał oglądać łysego psa :ices_bla: chyba powinnam przeprosić miłośników Chińskich Grzywaczy.... :oops: no to może.... mała ankietka :razz: opowieści czy zdjęcia? a jeśli zdjęcia to - stare, nowe, naturalne (bez komentarzy), foto-historyjka? a jeśli opowieści - o pieskach? o kotkach? z życia wzięte? od razu mówię - co by kto nie wybrał i tak mam gotową odpowiedź na każdą opcję :p Quote
Tekla64 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ja jestem za Dżambolowym miszmaszem!!!! chce mnie sie wszytskiego i nawet lysego psa tez bede podziwac bo robie to co dziennie a i Hektora jeszcze tyz mam w oczach!!!! i historyjkii archiwalne i aktualne na moje mozesz wsio w odcinkach albo dlugim metrazem puscic !!! hihihi Quote
Fides79 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 jambi no chyba że... :hmmmm: ... jakaś nowa opowieść? :PROXY5: ... eeee nieeee, potem mi powiedzą że się wdżamboliłam :bigcry: już się tak tego wdzambolenia nie czepiaj :glaszcze::calus: a co do ankietki to poproszę foto historyjkę o pieskach i kotkach z zycia wziętą ;) Quote
Agmarek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Fides79']a co do ankietki to poproszę foto historyjkę o pieskach i kotkach z zycia wziętą ;)[/QUOTE] Się przyłączam ;) Quote
lilo Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ja uwielbiam foto-story , pozostało mi po czasach nastoletnich i poczytywaniu pod ławką Bravo Girl ;p Quote
Saththa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 a jeśli zdjęcia to - stare, foto-historyjka? a jeśli opowieści - o pieskach? o kotkach? z życia wzięte? to to to:D o psach i kotach z zycia wziete :D sowicie z fotami:D Quote
WATACHA Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Co byś nie napisała to zrobisz to w taki sposób, że my wszystkie taaaaaaaaaaaaaaaaaaak... :megagrin:, albo tak :o, albo i tak nawet :eek2:, no ostatecznie tak :stupid: Quote
Paula03 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Saththa']to to to:D o psach i kotach z zycia wziete :D sowicie z fotami:D[/QUOTE] O ja tez to chce :D Quote
jambi Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 no ale zaraz zaraz... to była ankietka! miałyście się kochane zdecydować, dokonać wyboru a Wy tak wszystko naraz?! to sie tak nie da aaa! i jeszcze jedno, WATACHO moja droga, co miałaś na myśli pisząc to: [quote name='WATACHA'] no ostatecznie tak :stupid: :niedowia: Quote
Erhan Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='jambi'](...) naturalne (bez komentarzy)(...)[/QUOTE] :cool3: Łooo, te poprosim :evil_lol: Quote
Fides79 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='jambi']no ale zaraz zaraz... to była ankietka! miałyście się kochane zdecydować, dokonać wyboru a Wy tak wszystko naraz?! to sie tak nie da ejjj nie było mowy że to ankietka jednokrotnego wyboru :cool3: a zresztą : od razu mówię - co by kto nie wybrał i tak mam gotową odpowiedź na każdą opcję :-P to o co Ci chodzi, hę ?? :diabloti: Quote
Tekla64 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 od razu mówię - co by kto nie wybrał i tak mam gotową odpowiedź na każdą opcję :p[/QUOTE] hihihi a to mnie sie zdaje zes na taka ewentualnosc nie przygotowala se odpoweidzi a my sa cwansze i chcemy wsio a co jak wybor to wybor stac nas na to!!!!! znowu cos pochrzannialam i nie wyszlo mi to cytowanie tak jak powinno buuuu ale wiecie ze to slowa Jambi Quote
jambi Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 no bo odpowiedź gotową miałam!!! ... ale na każde z osobna! a nie na wszystko razem :eviltong: w takim razie – po kolei, jak powiedziałam, na początek będą zdjęcia ... :diabloti: archiwalne i „naturalne” (bez komentarzy), ewentualne komentarze, pozostawiam Wam ;) [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] a czy ja mówiłam, że na tych "starych zdjęciach" będa tylko pieski i kotki :eviltong: a jak mnie nie chcecie to krzyczcie - poszukamy czegos innego :p Quote
jambi Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 No dobrze, to co teraz? :hmmmm: [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Aaaa, „miszmasz psiowo-koci” – prosze uprzejmie: fotki z cyklu „sodomia i gomoria”[/FONT] :evil_lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Agmarek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Jambi ten Twój ciornyj kot jest zarąbisty :loveu: normalnie patrzy w obiektyw niczym mój :diabloti: Quote
Recommended Posts