Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']czekamy :smile:[/QUOTE]

no i du...żo mi z tych obietnic nie wyszło... internet mi wywaliło wczoraj i tyle se pośmigałam pffff....

[quote name='WATACHA']To trochę luzu masz.A na ile pojechali?[/QUOTE]

[quote name='Saththa']Na tydzien :evil_lol:

Szybko jej zleci;-)[/QUOTE]

jako rzekła Sandra - tydzień :)

i jako rzekła - szybko zleci :evil_lol:

ale luzu troche mam ;)

[quote name='dorka1403']kobieto ty pisz kasiążki...czyta się twoje wypowiedzi (zwłaszcza pierwsza storne) z zapartym tchem niczym harlequina :lol:[/QUOTE]

dziękuję :) padały już takie propozycje ale... jak widzisz - im dalej w galerie tym gorzej ;) a poza tym - zaczęłam od gazet - tam mnie nie chcieli :grins:

no i oczywiście - witam! bo jak mi się wydaje pierwszy raz u mnie? :)

[quote name='puchu']Łączę się w bólu w te upały. Po dzisiejszych spacerach (od 12 do 15) już ledwo doszłam do domu.[/QUOTE]

na szczęście pół dnia spędzam w pracy, a tam mam klime i jest prawie luksus ;), natomiast potem... echhh... nic to, przeżyjemy ;)... a w ziemie i tak będziemy narzekać, że zimno, że chcemy lata ...:megagrin:

Posted

odnoszę niejasne wrażenie że chodzimy po tych samych wątkach... :hmmmm:

w kwestii fot... khe khe, to Cię rozczaruję... mąż był wybył zabierając ze sobą aparat, a w aparacie także moją kartę na której były zdjęcia...
mam niejaką pewność że za tydzień wróci... o mężu mówie, bo co do aparatu to nie wiem :niewiem:

Posted

[quote name='WATACHA']I Ci się wklęśnie :lol:[/QUOTE]

Hmmm ale Kaska w sumie ma grzywke wiec nie ejst tak źle ;) jak sie wklęsnie gorzej jak obije bo bedzie wystawac;)

Posted

[quote name='Saththa']Hmmm ale Kaska w sumie ma grzywke wiec nie ejst tak źle ;) jak sie wklęsnie [B]gorzej jak obije bo bedzie wystawa[/B]c;)[/QUOTE]

To sobie grzywkę natapiruje

Posted

U, przykro mi z powodu Freda...

Ja też w nowej pracy i nie wiem na razie co ja tu robię? Toż wakacje miałam mieć, a chwili odsapnąć nie mogę! Może macie poza kawami jakieś plusy takiej sytuacji?

Posted

[quote name='ulana']Ja też w nowej pracy i nie wiem na razie co ja tu robię? Toż wakacje miałam mieć, a chwili odsapnąć nie mogę! Może macie poza kawami jakieś [B]plusy [/B]takiej sytuacji?[/QUOTE]

kasa :hmmmm:

Posted

teraz to ja moge mieć wklęsłe, wypukłe czy jakie tam jeszcze, grzywke mam, poniekąd natapirowaną :megagrin:

[quote name='ulana']U, przykro mi z powodu Freda...

[B][I][COLOR=#0000cd]co powinnam powiedzieć? "dzięki" ? echhh... tak sie stało; a jedyne co moge powiedziec z czystym sumieniem, to, że nie poprzez moją decyzję jak to było z Aronem

[/COLOR][/I][/B]
Ja też w nowej pracy i nie wiem na razie co ja tu robię? Toż wakacje miałam mieć, a chwili odsapnąć nie mogę! Może macie poza kawami jakieś plusy takiej sytuacji?[/QUOTE]

nooooo.... były plusy były... na zakupy mogłam chodzić w godzinach pracy, różne fajne miejsca odwiedzać, z wszystkimi forami byłam na bieżąco.... achhhhhhhh..... a i kasa godna była

Posted

[quote name='wilczy zew']kasa :hmmmm:[/QUOTE]

No tak, racja to:).
Ale ja stary belfer jestem, przyzwyczajony do obciągania pasa, ale i do wakacji;)