malawaszka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 ale broda odrośnie :loveu: ja jestem zachwycona :loveu: Quote
zerduszko Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='jambi']i jak rozumiem - czujecie się rozczarowane, bo nie jest ani duża, ani zupełnie czarna, ani nie ma brody... ba, nie jest nawet zdaje się tak do końca sznaucerem :p[/QUOTE] No nie ma, nie ma... ale za to jakie ma spojrzenie :loveu: [url]http://img836.imageshack.us/img836/9523/abie.jpg[/url] A teraz dawaj: jak kontakty z resztą, jak się czuje w mieszkaniu, kocha Cię już bardzo, no i przede wszystkim: jak kupy :evil_lol: A tak serio: gratulacje :multi: Quote
jambi Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 od końca zaczne ok? :megagrin: no właśnie sęk w tym, że kupy jeszcze nie było, za to była plama na dywanie.... u mojej mamy :megagrin: na spacerkach byłyśmy już dzisiaj trzech, z czego jeden to wypad na działke - byłyśmy we cztery: Abi, Balbina, Mia i ja :) z dziewczynami spoko, Fred był uszczęsliwiony, Abi go oburczała, z kotów jeden ją olał, drugi ją śledzi. Myszy jeszcze nie zauważyła. co do kontaktów z ludziami - Abi to typ mega uległy, mega spokojny i mega bierny.... póki co, staram się ją oswajać. Daje sie głaskać, brać na ręce, dała się wykąpać. Nie wiem czy już mnie lubi, ale łazi za mną już hehehe... aaa! Huberta urąbała w ręke :megagrin: co do Szymka - wczoraj wróciliśmy bardzo późno, dziś wyprawiłam go do przedszkola i jeszcze nie wrócił - obaczym wieczorem ;) aaaa.... a z czarnego olbrzyma nie rezygnuje, ale...to jeszcze nie ten czas ;) Quote
Saththa Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 ale super ;) A dlaczego urabała Huberta?:) Ale fajnie :loveu::) Quote
zerduszko Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='malawaszka']aaa za co urąbała Huberta?[/QUOTE] Zle postawione pytanie :D Co zrobił Hubert, że musiała go urąbać? ;) Jak z niej trza wsio wyciągać :lol: Quote
jambi Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 bo ją chciał na ręce wziąć metodą bezpośrednią....faceci :roll: a gdzie gra wstępna? jakieś głaskanko, mizianko, kilka słodkich słówek.... dobra kochane, ja zdjęć mam jeszcze troszke, ale to później; teraz lecę po młodego ;) Saththa, opowiem wszystko co wiem, dam też zdjęcia z pseudo i ze schroniska, ale w poniedziałek :) Mam tez nadzieję, że do poniedziałku jakoś się już bardziej "zgramy" Quote
zerduszko Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Jak to w poniedziałek? :mad: Idź, już idź... naciesz się nią, a potem daj się nam też nacieszyć :eviltong: Quote
malawaszka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 jezu w p-o-n-i-e-d-z-i-a-ł-e-k :mdleje: ja co prawda tamte foty widziałam z poprzedniego zycia Abi, ale.... no jambi miej litość :modla: Quote
Saththa Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='jambi'] Saththa, opowiem wszystko co wiem, dam też zdjęcia z pseudo i ze schroniska, ale w poniedziałek :) Mam tez nadzieję, że do poniedziałku jakoś się już bardziej "zgramy"[/QUOTE] Top będzię baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo długi weekend ... Nie dobra... ale ciesz się ciesz... I zróbmy prosze zbiórkę na farbe do włosów dla mnie bo osiwieję przez Ciebie :lol: Quote
Tekla64 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 hej hej ja dopiero teraz wiem gratulacje znowu masz wlasnego psa itak ma byc wiesz czego wam wsyztskim razem do kupy zycze i coby sie wsio spelnilo bedzie pieknie!!!!! ale moglabys juz tak napiecia nie budowac ino wsio od razu kawa na lawe i coby my wiedzialy na czym stoimy ale bedziemy czekac i wyczekiwac wszyskich wiesci z domu z Klanu Czarnych Quote
wilczy zew Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dzisiaj jezdem z opóźnieniem. [B]Jambi[/B] wcale nie jestem rozczarowana bo to Twój wybór i Tobie ma być dobrze. Jestem ciekawa jak i reszta tu zebranego towarzystwa. [B]Weszka[/B] jesteś dzielną niewiastą!! Quote
Rumi. Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ale wieści! Gratuluję, przecudna sunia z niej :loveu: a czy ja się nie doczytałam czy nie ma napisane ile ma latek? Quote
Fides79 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 no nie wierze :-o ani sznup ani całkiem czarne ani brody ale za to słodki wyraz pysia i te oczy :p GRATULUJE nowej domowniczki :lol: Quote
Tekla64 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 aaa ja mam pytanie Abi to od Abigel czy od tych niemeickich ludkow co co roku jezdza z napisami ABI 2009, Abi 2008,??? Abiturient { one tak maja tak pokazuja ze skonczyli szkole } no czekam czekam na wsytskie te opowiesci Quote
malawaszka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Tekla64']aaa ja mam pytanie Abi to od Abigel czy od tych niemeickich ludkow co co roku jezdza z napisami ABI 2009, Abi 2008,??? Abiturient { one tak maja tak pokazuja ze skonczyli szkole } [/QUOTE] hahaha :lol: Quote
jambi Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 hehehehe.... Abi od "Abbie i latająca szkoła wróżek" :cool3: kto ma możliwość może popytać młodszego pokolenia :eviltong: - nie ja wymyśliłam ;) a tak na marginesie, właśnie Abi miała mieć na imię w pierwszej wersji Mia, ale jakoś się nie przyjęło :lol: a w poniedziałek dlatego, że teraz działam z doskoku, a tamte zdjęcia mam na komputerze w pracy wilczy, czemu weszka jest "dzielną niewiastą" ? Quote
wilczy zew Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Bo tak wcześnie wstaje i leci do pracy,pytała czy jest dzielna to potwierdziłam ale trochę możesz napisać Quote
ludwa Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Jaki słodki wypłosz:) Nie wytrzymała, nie wytrzymała;) I dobrze:) Quote
WATACHA Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Jaka fajna niunia, słodziutka.A ona już bez smyczki chodzi? Quote
weszka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Rozczarowana to nie jestem ale mocno zaskoczona owszem! Chyba nie ogarniam tej decyzji ale najważniejsze, że tak chciałaś i tak jest no i że Abi ma swój dom. Wszystkiego dobrego na nowej klanowej drodze życia :) Quote
zerduszko Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='WATACHA']Jaka fajna niunia, słodziutka.A ona już bez smyczki chodzi?[/QUOTE] Z działki babo zdjęcia są :lol: Quote
WATACHA Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='zerduszko']Z działki babo zdjęcia są :lol:[/QUOTE] :oops: słabo mi dzisiaj myślenie idzie :shake: Quote
eria Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Gratuluję nowego domownika ;) Fajna sunia z niej ! ale tak jak Weszka, jestem zaskoczona i też troszku nie ogarniam ;) Quote
Recommended Posts