Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja dzisiaj z apteki przyniosłam sobie takie lakarstwo....

straszny ulepek

Ma jakieś 4-5 m-cy o szuka domu, bo moje dziecko go z miłości zagnębi
I właśnie ze mną pisze, bodzie mnie i liże
I jest chodzącym przewodem pokarmowym

Posted

czytałam, znosiłam jajko z niepewności, wkurzałam się na Ciebie za nie kończenie myśli:mad: obmyśliłam nawet kolejny plan dla Ciebie który znajduje się w mojej galerii:evil_lol: może nie olbrzymi plan ale średni i całkiem fajny;) aż doszłam do końca opowieści i wcale się nie rozczarowałam, a wręcz ucieszyłam bo kolejny pies znalazł swojego człowieka:loveu:

z wielką chęcią będę śledziłą Wasze dalsze perypetie;)

Posted

oj Sandra wieeem :oops: ... taka jedna weszka mnie zagadała :eviltong:

ludwa - do apteki to sie chyba za czym innym chodzi, a u Was to kociakami leczą? w ramach NFZ??? :evil_lol:

Ciesze sie, że Wam się małe czarno-srebrne sznupiątko spodobało :lol: Tak tak moje Panie, to jest sznupiątko :p czarno-srebrne w dodatku, więc od czarnego odbiega tylko troszeczke :evil_lol:
Wygląda jak wygląda, bo jak ma niby wyglądać po tym wszystkim?
Zresztą, zaraz wstawie Wam zdjęcia, to same ocenicie ;)

A broda i łepetyna odrosną! Tym akurat sie zupełnie nie martwie :lol: dla mnie najwazniejsze jest teraz, żeby szybko się pzryzwyczaiła, żeby nie reagowała strachem, żeby zaczęła nam ufać.
Już i tak jest lepiej - zaczęła merdać ogonkiem, zaczęła przychodzić, reaguje też na nowe imie :)

Co do Waszego... rozczarowania, tudzież - nieogarniania ;) ... dziwi mnie to, a Erhan? wszyscy oczekiwali CTRa, a tymczasem, ze schroniska przyjechała do nich mała, siwa, kudłaczka ;)

zdaje sie że już pisałam - duży brodacz jeszcze się kiedyś pojawi ;) ... ale to nie ten czas jeszcze ;)
- za szybko (eria, Ty chyba rozumiesz;) )
- nie w tych warunkach
- napewno :)

Posted

no kociak zarąbisty - strasznie sie Szymkowi podobał, ledwie kilka tygodni - mikrus taki :)

a szeleczki nie nasze - tymczasowe, teraz mała tez chodzi na szeleczkach, ale inszych - właściwie to chodzi na szeleczkach i w obróżce - takie podójne zabezpieczenie w ramach przepisów BHP i w myśl zasady PZU ;)

Posted

ludwa - do apteki to sie chyba za czym innym chodzi, a u Was to kociakami leczą? w ramach NFZ???

za czym innym ale dają na wejściu w ramach pocieszenia przy płaceniu rachunku. Leki drogie, za to kotecki darmocha:)

A wypłoszka masz słodziutkiego i nie dziwię się, że serce Ci zmiękło:)
Słodziutka jest i taka kruchutka...na razie;)

Posted

tak, Suzi - teraz ABI jest koło miski, tak właściwie chciałam nadmienić, że tam z tyłu jest "siostrzyczka" - adoptowana bezpośrednio ze schroniska, ale w schronie zostali jeszcze dwaj panowie - obaj z prawej, na pierwszym planie jest Kubuś : http://img37.imageshack.us/img37/1787/suzi10.jpg

heh... to teraz może nie dziwicie mi się, że te oczy tak mnie zahipnotyzowały...

weszka napisał(a):
Tiaaa mnie się oberwało a sama mnie zagadałaś ;)

wiesz jak to jest, zawsze obrywa niewinny :megagrin:

Fides79 napisał(a):
ale teraz "Suzi" ma nowy domek i wspaiałe nowe życie przed sobą :p:p:p

mam nadzieje :) ja ze swojej strony zrobie wszystko aby tak było

zerduszko napisał(a):
Wszyscy się przerzucają z małych na duże,to ja muszę się w dużego zaopatrzyć :lol:

jakie wszyscy? z małych na duże to tylko wasia ostatnio :evil_lol: acha... i tak na wszelki wypadek, to ja to wybolduje :diabloti:

zerduszko napisał(a):
ja muszę się w dużego zaopatrzyć :lol: