Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi napisał(a):

jakie wszyscy? z małych na duże to tylko wasia ostatnio :evil_lol: acha... i tak na wszelki wypadek, to ja to wybolduje :diabloti:

Debilem to się trzeba urodzić :D Miało być z dużych na małe, to ja odwrotnie ;)

Sandra, tak toto czorne mi się podobało :P Ale wiesz, ja teraz zaczynam zapatrywać się w duże ;)

Ale z niej słodkości, oglądam i oglądam :)

Posted

malawaszka napisał(a):
do wyboru do koloru :D a na tymczas czy DS :D

Kolor to wiesz, ze mam sprecyzowany :P Nie chcę na tymczas, chcę sprawdzonego pachnącego z wyprawką i dostawą pod drzwi :diabloti: Tylko muszę pilnować Lizki, żeby sobie nic nie uszkodziła ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Kolor to wiesz, ze mam sprecyzowany :P Nie chcę na tymczas, chcę sprawdzonego pachnącego z wyprawką i dostawą pod drzwi :diabloti: Tylko muszę pilnować Lizki, żeby sobie nic nie uszkodziła ;)

w sensie, żeby sie nie roztrzaskała o ścianę uciekając z domu? dostarczymy razem z wyprawką miękkie obicia na ściany :errrr:

Posted

malawaszka napisał(a):
w sensie, żeby sie nie roztrzaskała o ścianę uciekając z domu? dostarczymy razem z wyprawką miękkie obicia na ściany :errrr:

Nie! W sensie, że jakby sobie coś zwichnęła czy coś, to z adopcji nici :errrr:

Posted

zerduszko napisał(a):

Mogłabym przedstawić kandydatów ale kolor chyba by się nie zgadzał ;) no chociaż nie całkiem bo mordy mają kandydaci czorne ;)

Posted

weszka napisał(a):
Mogłabym przedstawić kandydatów ale kolor chyba by się nie zgadzał ;) no chociaż nie całkiem bo mordy mają kandydaci czorne ;)

Ano, ale z tego co czytam, to kandydaci ciągną na smyczy, a ja ciągnącego mieć nie mogę. Nie ma lekko ze mną :evil_lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ano, ale z tego co czytam, to kandydaci ciągną na smyczy, a ja ciągnącego mieć nie mogę. Nie ma lekko ze mną :evil_lol:

Se nauczysz to nie będą ciągnąć ;) Nie ma lekko żeby dostać podane na tacy wszystko :D

No ale dość tego offowania ;) i czekam na relację z nowego klanowego życia Abi :)

Posted

ano podjudzila, zachecila , zakciekawila i .... cisza
tak sie nie meczy dobrych ludzi!!!!

ja protestuje i zadam obszernych relacji nie tylko slownych!!!!

wiem, wiem ze teraz masz cala mase ciekawszych zjaec ale pomysl o nas !?
jak my sie meczymy czekajc , zagladajac czy moze jes cos nowego?