malawaszka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 jambi napisał(a):tak, Suzi - teraz ABI jest koło miski, tak właściwie chciałam nadmienić, że tam z tyłu jest "siostrzyczka" - adoptowana bezpośrednio ze schroniska, ale w schronie zostali jeszcze dwaj panowie - obaj z prawej, na pierwszym planie jest Kubuś : http://img37.imageshack.us/img37/1787/suzi10.jpg Kubuś też został adoptowany już Quote
wilczy zew Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 malawaszka napisał(a):Kubuś też został adoptowany już jak dobrze Quote
eria Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 nie da się ukryć,że jest urocza:loveu::loveu::loveu: Quote
zerduszko Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 jambi napisał(a): jakie wszyscy? z małych na duże to tylko wasia ostatnio :evil_lol: acha... i tak na wszelki wypadek, to ja to wybolduje :diabloti: Debilem to się trzeba urodzić :D Miało być z dużych na małe, to ja odwrotnie ;) Sandra, tak toto czorne mi się podobało :P Ale wiesz, ja teraz zaczynam zapatrywać się w duże ;) Ale z niej słodkości, oglądam i oglądam :) Quote
malawaszka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 zerduszko to co???? zapakować??? :lol: Quote
malawaszka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 do wyboru do koloru :D a na tymczas czy DS :D Quote
wilczy zew Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 malawaszka napisał(a):do wyboru do koloru :D a na tymczas czy DS :D to się nazywa pełna oferta :lol: Quote
zerduszko Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 malawaszka napisał(a):do wyboru do koloru :D a na tymczas czy DS :D Kolor to wiesz, ze mam sprecyzowany :P Nie chcę na tymczas, chcę sprawdzonego pachnącego z wyprawką i dostawą pod drzwi :diabloti: Tylko muszę pilnować Lizki, żeby sobie nic nie uszkodziła ;) Quote
malawaszka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 zerduszko napisał(a):Kolor to wiesz, ze mam sprecyzowany :P Nie chcę na tymczas, chcę sprawdzonego pachnącego z wyprawką i dostawą pod drzwi :diabloti: Tylko muszę pilnować Lizki, żeby sobie nic nie uszkodziła ;) w sensie, żeby sie nie roztrzaskała o ścianę uciekając z domu? dostarczymy razem z wyprawką miękkie obicia na ściany :errrr: Quote
wilczy zew Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 malawaszka napisał(a):w sensie, żeby sie nie roztrzaskała o ścianę uciekając z domu? dostarczymy razem z wyprawką miękkie obicia na ściany :errrr: Quote
zerduszko Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 malawaszka napisał(a):w sensie, żeby sie nie roztrzaskała o ścianę uciekając z domu? dostarczymy razem z wyprawką miękkie obicia na ściany :errrr: Nie! W sensie, że jakby sobie coś zwichnęła czy coś, to z adopcji nici :errrr: Quote
malawaszka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 zerduszko napisał(a):Nie! W sensie, że jakby sobie coś zwichnęła czy coś, to z adopcji nici :errrr: barrdzo śmieszne! Quote
WATACHA Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ależ chudzinka :(.Ale chyba został jeszcze jeden piesek, ten lękliwy ? Quote
weszka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 zerduszko napisał(a):Kolor to wiesz, ze mam sprecyzowany :P Nie chcę na tymczas, chcę sprawdzonego pachnącego z wyprawką i dostawą pod drzwi :diabloti: Tylko muszę pilnować Lizki, żeby sobie nic nie uszkodziła ;) Mogłabym przedstawić kandydatów ale kolor chyba by się nie zgadzał ;) no chociaż nie całkiem bo mordy mają kandydaci czorne ;) Quote
zerduszko Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 weszka napisał(a):Mogłabym przedstawić kandydatów ale kolor chyba by się nie zgadzał ;) no chociaż nie całkiem bo mordy mają kandydaci czorne ;) Ano, ale z tego co czytam, to kandydaci ciągną na smyczy, a ja ciągnącego mieć nie mogę. Nie ma lekko ze mną :evil_lol: Quote
weszka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 zerduszko napisał(a):Ano, ale z tego co czytam, to kandydaci ciągną na smyczy, a ja ciągnącego mieć nie mogę. Nie ma lekko ze mną :evil_lol: Se nauczysz to nie będą ciągnąć ;) Nie ma lekko żeby dostać podane na tacy wszystko :D No ale dość tego offowania ;) i czekam na relację z nowego klanowego życia Abi :) Quote
WATACHA Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 haaaaaaaaaaaalooooooooooooooooooo, co słychać u Was? Quote
Tekla64 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 ano podjudzila, zachecila , zakciekawila i .... cisza tak sie nie meczy dobrych ludzi!!!! ja protestuje i zadam obszernych relacji nie tylko slownych!!!! wiem, wiem ze teraz masz cala mase ciekawszych zjaec ale pomysl o nas !? jak my sie meczymy czekajc , zagladajac czy moze jes cos nowego? Quote
#Etna# Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 To ja też się dołączam do protesu:eviltong: Chcemy zdjęć:mad: Obiecała i co? Ja też tu umieram z ciekawości jak tam sobie radzicie... Quote
Recommended Posts