WATACHA Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Nie Ty tu rządzisz ;), więc mi nie mów co i na jakiej podstawie ma być.Zobaczymy jak zdecyduje kierowniczka :). Ale myślę, że Fred miałby z Tobą o niebo lepiej niż ze mną, a chyba wszystkim tutaj zależy przede wszystkim na szczęściu psa :) Quote
zerduszko Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 WATACHA napisał(a):Nie trzeba wszystkich mierzyć swoją miarą :eviltong: :errrr: :errrr: :errrr: Quote
Tekla64 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 a mnie wlazlo w glowe chocby takie cus, kiedys byly tak zwane trzynastki [ jest to nagroda?] i byly dzielone na kazdego pracownika [ znaczy te zyski na koniec roku jakos trzynasta pensja], wygrane w totka sa nagrodami??? a sa dzielone na wsyztskich co trafili a moze ja zlym tokiem ide? nie no ale nagrody sie czesto dzieli ino tak na syzbko ciezko dowody potwierdzone znalezc moze ktos s e zada trudu hihihi Nobla tez dziela Quote
jambi Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 nie dzielimy! to jest wszystko ze sobą powiązane :razz: WATACHA napisał(a):A gdzie te wczasy ;)? jak to gdzie? u Was :grins: ludwa napisał(a):Odżył chłopak u Was:) Ogromna różnica:) Odłmłodniał Wam :) Masz dar Kobieto:) niee, to nie ja :) to mój mąż wilczy zew napisał(a):nie załapałam się na konkurs a co? żal Ci wygranej? :diabloti: WATACHA napisał(a):A gdzie tak jest napisane, że nie można dzielić? nie można:diabloti: Quote
malawaszka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 nooo uff to macie jasność co do nagrody :evil_lol: a teraz poprosimy dalej foty!!! Quote
WATACHA Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 No to mnie załatwiliście bez mydła ;) Quote
jambi Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 malawaszka napisał(a):a teraz poprosimy dalej foty!!! fotki fotki, a mojego dalmatyńczyka to nie chciałyście oglądać :eviltong: jambi napisał(a): a jutro pokaże Wam naszego ... dalmatyńczyka :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 no jak nei chciałyście - toż własnie poprosiłam o foty! :lol: Quote
Saththa Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Kurcze.... dalmatynczyk... husky... aż się boję :lol: Quote
wilczy zew Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 WATACHA napisał(a):No to mnie załatwiliście bez mydła ;) widzisz jambi napisał(a):fotki fotki, a mojego dalmatyńczyka to nie chciałyście oglądać :eviltong: kto powiedział,że nie chcemy,nie cierpliwie czekamy Quote
wilczy zew Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 małe czarne nie chciały bawić się z Fredem ale chociaż dalmatyńczyk to zrobił Quote
malawaszka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 hahaha ale to nie jest dalmat tylko krooowaaaa :evil_lol: Quote
WATACHA Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ha,ha,ha miałam o coś zapytać, ale dalmatyńczyk mnie "wyeliminował" chwilowo ha,ha,ha Quote
Tekla64 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 a costa mieli tam bal przebierancow??? no wymiata zwlasza ta wymiana spojrzen miedzy laciatymi !!!! hihihi super ale lae chyba ci czaren zarastaja co???? a zwlaszcza jedna Quote
WATACHA Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 CO TO JEST NA SAMYM DOLE POŚRODKU ? http://img705.imageshack.us/img705/6190/dsc1967w.jpg Quote
Recommended Posts