ludwa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 adwent się zbliża, wytańczyć się trzeba;-) http://www.dogomania.pl/threads/2179...3#post18031533 Quote
lilo Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Jeessssuuuu co tu się podziało - wydaje mi się że chwilkę mnie nie było a tu jakieś szaleństwo. Czy może ktoś mi wytłumaczyc jaki jest obecnie stan Klanu ?? i kto to jest sikający Fred ?? przepraszam że nie nadrobię ale boję się że nie ogarnę i utknę gdzieś w połowie ...a tu tyle galerii do nadrabiania. Quote
wilczy zew Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Sikający Fred to basset,stary kumpel Arona a teraz u Jambi na wikcie i opierunku. Jambi ja też nie słyszałam o grafice;poka.poka Quote
lilo Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 o dzięki Wilczy_zwie - tego to znam :) bo już myślałam że ktoś komus zapakował coś - i prosze bez skojarzeń ... Quote
WATACHA Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 jest jeszcze nowy nabytek suczka Abi ze schroniska w Celestynowie Quote
ludwa Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA CZARNUCHÓW http://www.dogomania.pl/threads/2181...ów...Warszawa Quote
WATACHA Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/2180...9#post18044599 Quote
jambi Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 lilo napisał(a):Jeessssuuuu co tu się podziało - wydaje mi się że chwilkę mnie nie było a tu jakieś szaleństwo. Czy może ktoś mi wytłumaczyc jaki jest obecnie stan Klanu ?? i kto to jest sikający Fred ?? przepraszam że nie nadrobię ale boję się że nie ogarnę i utknę gdzieś w połowie ...a tu tyle galerii do nadrabiania. oo, witaj dawno niewidziana lilo! :) co tu się podziało? ... :hmmmm: zalezy od kiedy datowane sa Twoje zaległości... obecny stan Klanu? 2 małe czarne, 2 kociaste, 2 myszo-szczury, 2 ptaszydła - po staremu, z nowości: 1 stary basset + 1 sznupiasta panienka "sikający Fred" - to Łaciaty znany Wam z wcześniejszych historyjek o Sierżancie Aronie (ktoś pamięta? "poznańskie koziołki", "przyczajka w stylu sznaucera"...) Tak się potoczyło, że od końca lipca Łaciaty stacjonuje u nas... a więcej z tego problemów niż ... echhhhh.... Kiedyś Fred wyglądał tak... ... teraz, prezentuje się tak : (zdjęcia z wczoraj) Quote
jambi Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 i troche małej sznupiastej panienki (co ciekawe, laseczka w książeczce zdrowia ma wpisane "mix. owczarka nizinnego :cool3: ) Quote
Margi Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Abi to taki słodziak do za pieszczenia.:loveu:( czytaj :rozpieszczania. ) Quote
malawaszka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 boszzzz i taka do miętolenia i tulenia i zacałowania :loveu: Quote
Aleksa. Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 http://img265.imageshack.us/img265/8862/fred3i.jpg staruszek juz :( http://img341.imageshack.us/img341/8240/abi5o.jpg słodziuchna :loveu: miałam taką sunie kiedyś, bardzo podobna nazywała się Ibi.:loveu: Quote
jambi Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Aleksandra, to i nawet podobnie się nazywała ;) Margi - przeczytałam "do zapieczenia" ...:roll: :lol: zerduszko, malawaszka - tak, do tulenia, całowania, pieszczochania to ona jest doskonała... wystarczy że bierzesz ją na ręce, a ona wtedy zastyga w bezruchu i robić z nią możesz wszystko na co masz ochote ;) a w temacie grafik, rysunków i innych takich - znalazłam :p , ale musze jeszcze zeskanować :razz: aaa, aleee, mam coś dla Was :p , ino najpierw :cool3: .... jeszcze coś... nikt z Was nie zwrócił uwagi czemu ja tak bezceremonialnie szargam dobre imie Prezesowej? heh? jambi napisał(a): a Waszka to jeszcze dodatkowo ma skleroze o! :diabloti: przypomnę, że to było w temacie własnie ;) Quote
malawaszka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 aaa to o to chodzi :lol: no to czekamy na wyjaśnienia :D Quote
jambi Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 jako, że nie mam co czekac na Waszkę, bo jak sama przyznała - na delikatnie jej zwróconą sugestię***: malawaszka napisał(a)::hmmmm: nie przypominam sobie czemu miałabym sobie przypominać czemu uważasz, że mam sklerozę :niewiem: pffff.... to zdradzę Wam, że Waszka ma nie tylko sklerozę, ale i NIE CZYTA!!!! : malawaszka napisał(a):ja nie czytałam, ale też jestem ciekawa :lol: o! Bo Waszka mą twórczość widziała! heh ... poniekąd również brała w niej udział heh... i nic nie pamięta bu! *** nie tutaj, w galerii waszki to było ;) Quote
zerduszko Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 To teraz jestem jeszcze bardziej zaciekawiona :D Quote
jambi Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Kiedyś był taki ambitny plan .... nic z niego oczywiście nie wyszło, ale co nieco pozostało ;) a tak to mialo wyglądać w całości: było to rysowane metodą - "kopiowanie oryginału" - czyli model ze zdjęcia a to oryginał : i tyle :) a niedługo postaram się poskanować cosik jeszcze ;) Quote
zerduszko Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 No to teraz prezesowa będzie musiała się kajać :lol: Czekam na więcej, bo boskie :) Quote
Tekla64 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 ja mam wrazenie ze wzrok Abi juz nie jest przerazony ino uwazny, zaciekawiony i skupiony!!!! ale spokojny!!!!! grafika -ki dwie .... nonono artystka , czekamy na wiecej bardzo ladne Fredzio no Fredi sie niezaprzeczalnie posunal w latach ale takie zycie nikogo nie oszczedza Quote
malawaszka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 kajam się, biję się w pierś! i ze wstydu zapadam się pod ziemię :oops: Quote
Margi Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Jambi,grafika cudna.:lol: To po wyżywaj się artystycznie a potem zrób bazarek.Chętni na pewno będą.:eviltong: Quote
jambi Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 zerduszko napisał(a):No to teraz prezesowa będzie musiała się kajać :lol: Czekam na więcej, bo boskie :) ano będzie musiała :megagrin: dzięki :) acz... ja wiem, czy od razu "boskie"? :lol: Tekla64 napisał(a):ja mam wrazenie ze wzrok Abi juz nie jest przerazony ino uwazny, zaciekawiony i skupiony!!!! ale spokojny!!!!! grafika -ki dwie .... nonono artystka , czekamy na wiecej bardzo ladne Fredzio no Fredi sie niezaprzeczalnie posunal w latach ale takie zycie nikogo nie oszczedza Abi na dworzu a Abi w domu to 2 różne światy - w domu to i nawet pobryka, ale na dworzu... wieczna panika.... :roll: Magda, grafika jest jedna ;) pierwsze zdjęcie to zbliżenie, drugie to całość :) i dziękuję :oops: malawaszka napisał(a):kajam się, biję się w pierś! i ze wstydu zapadam się pod ziemię :oops: wybaczam :p aczkolwiek wiedz, że ta zadra tkwić będzie w mym sercu.... Margi napisał(a):Jambi,grafika cudna.:lol: To po wyżywaj się artystycznie a potem zrób bazarek.Chętni na pewno będą.:eviltong: Fajnie, że się Wam podoba :) Margi, taki plan już był. Właściwie, "To" był właśnie ten plan - tych grafik miało być 5 - własnie takich jak na zdjęciu, i miały pójść w licytacji "kto da więcej" a dochód jak wskazuje napis na obrazku - na wsparcie sznaucerów :) ja już nawet antyramy kupiłam, passe-partout własnoręcznie przygotowałam... ale pomysł upadł, jak zobaczyłam jakie cuda tworzą ludzie - zwatpiłam, że to moje coś ktoś będzie chciał kupić Quote
weszka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Przykre z Fredem :shake: Najlepszego dla Mii :loveu: choć się nie załapałam w terminie. Słodkie fotki Abi. Pewnie się rozkręci z czasem ale może po prostu taka jest i nie będzie wulkanem energii. aaa! grafika bardzo udana! Quote
malawaszka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 jambi napisał(a): aczkolwiek wiedz, że ta zadra tkwić będzie w mym sercu.... no.. nie wątpię :eviltong: Quote
Recommended Posts