Helga&Ares Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Sprawa jest dość pilna, Rex przebywa aktualnie w domu tymczasowym, który wyjeżdża w niedzielę. Jeśli do tego czasu nie znajdzie domu, czeka go schronisko :( Piesek błąkał się od dłuższego czasu po swarzędzkich ulicach. Nieufny wobec obcych, nie dawał do siebie podejść nikomu. Zaufał tylko małemu chłopcu, który go dokarmiał, tylko jemu pozwalał się głaskać, podnosić, przytulać... To dzięki niemu pieska udało się złapać i przewieźć do awaryjnego domu tymczasowego, niestety, czas nagli, a domku na horyzoncie nie widać... A czas mamy do niedzieli! Rex to pies jednego pana, swojemu właścicielowi niewątpliwie zaufa bezgranicznie i pokocha tak mocno, jak tylko potrafi pies, do obcych natomiast będzie podchodził z rezerwą. Jest młody, ma około 2 lat. Prosimy o pomoc, o tymczasowe schronienie. Czasu jest niestety niewiele. W sprawie ewentualnej tymczasowej lub stałej adopcji można kontaktować się z nami telefonicznie: Małgorzata (0) 785 03 03 03 Dominika (0) 608-68-66-79 POMOCY!!:placz: Quote
majqa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Wstawiaj foty tego cuda, wiem o nim i od momentu, od którego wiem łamię łeb, gdzie go umieścić. :-( Quote
majqa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ślicznota, jak mała, podpompowana myszka, a czasu tak diabelnie mało. Quote
zeberka4 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 rany! takie maleństwo kochane! a skąd on jest? Quote
Helga&Ares Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Piesek przebywa w Poznaniu! Sprawa bardzo pilna, pomocy! :( Quote
malagos Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Potwierdzam, ze pinczerki to psy jednego pana. a ze polubił chłopca, to wielki plus! A ogloszenia w lokalnej prasie, ze jest do oddania? Na osiedlu? Jej, zeby tylko znalazł sie chetny domek ... Quote
Helga&Ares Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Może być ciężko znaleźć docelowy domek do niedzieli, szukamy zatem tymczasu dla malucha. Ogłoszenia są. Niedziela tuż, tuż... :( Quote
zeberka4 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ciotki serce mi pęka,nasz Lizak miał być własnie taki, a wyrosł gigant pinczer :D Żeby Szaman sie z Nim pogodził wziełabym go od razu. Bo Szaman młode pieski toleruje,a własnie takie jak Azor juz nie dlatego Azor nie moze byc u Mnie,bo próbowałam je oswoic i nie wyszło. Ryczeć mi sie chcę :( Quote
zeberka4 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 A moze gdyby sie nikt nie znalazł to moze warto spróbować u Nas z Szamitkiem???,bo Lizak z pewnością sie zgodzi. Quote
Isadora7 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 majqa napisał(a):Wstawiaj foty tego cuda, wiem o nim i od momentu, od którego wiem łamię łeb, gdzie go umieścić. :-( Ech pinczerku, pinczerku :( Quote
aganela Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 ja myślę,że dla takiego słodziaka można znależć domek do niedzieli,tylko trzeba dobrze poogłaszać,tylko on pewnie nie kastr... więc trochę strach..... Quote
stonka1125 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Psiątko lata już po nk, jest takim pinczerowatym pinczerem, ze telefony na bank będą dzwonić, wierzę w to głęboko! Quote
GoniaP Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Jestem w wielkim stresie, jesli nie znajdzie sie miejsce do soboty, malec ma przekichane. Zeberka, podaj mi proszę swój nr tel na pw, jutro do Ciebie zadzwonię. Może się jutro spotkamy? Trochę sie boję reakcji Twojego Rottka.... To byłby dla niego jeden chaps i po Rexiu :( Quote
Niebieska713 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Domek na bank sie znajdzie na takie cudo..,ale ktos musiaby siedziec na karku tego domku zeby zrobil psiakowi kastracje... Quote
dota&koka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 takie śliczniaste cudo...do góry dzieciaczku,może ktoś Cię dojrzy Quote
Javena Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dziewczyny, domek już wypatrzył Reksia. Pan Daniel M. Brat pani Beaty,która adoptowała u mnie sunie Belle .Bella ma superowe warunki.Do dzis dostaję zdjęcia mms-em. Pan Daniel mieszka w Bytomiu. Jest skłonny osobiscie jechac do Poznania. Dzwoniła do mnie P. Beata w tej sprawie. Mozna zrobic wizytę przed adopcyjną .Wiem ,ze ktos z Bytomia był na takiej wizycie jak miała isć Bella. Jak odszukam ,to napiszę. Dziewczyny,wiem ,ze ta rodzina, ma ogromne serce dla zwierzat i zaręczam,ze Reksio bedzie miał super . P. Daniel ma do Was dzwonić. Wizytę robiła BoUnTy z Bytomia. Quote
Helga&Ares Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Javena napisał(a):Dziewczyny, domek już wypatrzył Reksia. Pan Daniel M. Brat pani Beaty,która adoptowała u mnie sunie Belle .Bella ma superowe warunki.Do dzis dostaję zdjęcia mms-em. Pan Daniel mieszka w Bytomiu. Jest skłonny osobiscie jechac do Poznania. Dzwoniła do mnie P. Beata w tej sprawie. Mozna zrobic wizytę przed adopcyjną .Wiem ,ze ktos z Bytomia był na takiej wizycie jak miała isć Bella. Jak odszukam ,to napiszę. Dziewczyny,wiem ,ze ta rodzina, ma ogromne serce dla zwierzat i zaręczam,ze Reksio bedzie miał super . P. Daniel ma do Was dzwonić. Wizytę robiła BoUnTy z Bytomia. Rozmawiałam dzisiaj z tą Panią. Wszystko ok, tylko mało czasu i wizyta musiałaby się odbyć dzisiaj Quote
Recommended Posts