Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sprawa jest dość pilna, Rex przebywa aktualnie w domu tymczasowym, który wyjeżdża w niedzielę. Jeśli do tego czasu nie znajdzie domu, czeka go schronisko :(
Piesek błąkał się od dłuższego czasu po swarzędzkich ulicach. Nieufny wobec obcych, nie dawał do siebie podejść nikomu. Zaufał tylko małemu chłopcu, który go dokarmiał, tylko jemu pozwalał się głaskać, podnosić, przytulać... To dzięki niemu pieska udało się złapać i przewieźć do awaryjnego domu tymczasowego, niestety, czas nagli, a domku na horyzoncie nie widać... A czas mamy do niedzieli!

Rex to pies jednego pana, swojemu właścicielowi niewątpliwie zaufa bezgranicznie i pokocha tak mocno, jak tylko potrafi pies, do obcych natomiast będzie podchodził z rezerwą. Jest młody, ma około 2 lat. Prosimy o pomoc, o tymczasowe schronienie. Czasu jest niestety niewiele.

W sprawie ewentualnej tymczasowej lub stałej adopcji można kontaktować się z nami telefonicznie:
Małgorzata (0) 785 03 03 03
Dominika (0) 608-68-66-79

POMOCY!!:placz:

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potwierdzam, ze pinczerki to psy jednego pana. a ze polubił chłopca, to wielki plus!
A ogloszenia w lokalnej prasie, ze jest do oddania? Na osiedlu? Jej, zeby tylko znalazł sie chetny domek ...

Posted

Ciotki serce mi pęka,nasz Lizak miał być własnie taki, a wyrosł gigant pinczer :D
Żeby Szaman sie z Nim pogodził wziełabym go od razu. Bo Szaman młode pieski toleruje,a własnie takie jak Azor juz nie dlatego Azor nie moze byc u Mnie,bo próbowałam je oswoic i nie wyszło.
Ryczeć mi sie chcę :(

Posted

ja myślę,że dla takiego słodziaka można znależć domek do niedzieli,tylko trzeba dobrze poogłaszać,tylko on pewnie nie kastr... więc trochę strach.....

Posted

Jestem w wielkim stresie, jesli nie znajdzie sie miejsce do soboty, malec ma przekichane. Zeberka, podaj mi proszę swój nr tel na pw, jutro do Ciebie zadzwonię. Może się jutro spotkamy? Trochę sie boję reakcji Twojego Rottka.... To byłby dla niego jeden chaps i po Rexiu :(

Posted

Dziewczyny, domek już wypatrzył Reksia. Pan Daniel M. Brat pani Beaty,która adoptowała u mnie sunie Belle .Bella ma superowe warunki.Do dzis dostaję zdjęcia mms-em. Pan Daniel mieszka w Bytomiu. Jest skłonny osobiscie jechac do Poznania. Dzwoniła do mnie P. Beata w tej sprawie. Mozna zrobic wizytę przed adopcyjną .Wiem ,ze ktos z Bytomia był na takiej wizycie jak miała isć Bella. Jak odszukam ,to napiszę. Dziewczyny,wiem ,ze ta rodzina, ma ogromne serce dla zwierzat i zaręczam,ze Reksio bedzie miał super . P. Daniel ma do Was dzwonić.

Wizytę robiła BoUnTy z Bytomia.

Posted

Javena napisał(a):
Dziewczyny, domek już wypatrzył Reksia. Pan Daniel M. Brat pani Beaty,która adoptowała u mnie sunie Belle .Bella ma superowe warunki.Do dzis dostaję zdjęcia mms-em. Pan Daniel mieszka w Bytomiu. Jest skłonny osobiscie jechac do Poznania. Dzwoniła do mnie P. Beata w tej sprawie. Mozna zrobic wizytę przed adopcyjną .Wiem ,ze ktos z Bytomia był na takiej wizycie jak miała isć Bella. Jak odszukam ,to napiszę. Dziewczyny,wiem ,ze ta rodzina, ma ogromne serce dla zwierzat i zaręczam,ze Reksio bedzie miał super . P. Daniel ma do Was dzwonić.

Wizytę robiła BoUnTy z Bytomia.

Rozmawiałam dzisiaj z tą Panią. Wszystko ok, tylko mało czasu i wizyta musiałaby się odbyć dzisiaj