madalenka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Tylko, że to jest wątek na temat 2008 ... Quote
michau Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Rozmawiałem z użytkownikiem Arka. W tym roku też będzie ta akcja ;) Quote
bela51 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Przyłączę się do głosów zwolenników sterylizacji suk. Moje dwie poprzednie suki zachorowały na ropomacicze. Obie w wieku 10 lat. Jedna z nich zyła jeszcze 3 lata, druga zmarła dobe po operacji. Kochający i troskliwy właściciel na pewno jest w stanie upilnować sukę w cieczce, bo moje suki nigdy nie miały szczeniąt. Ale niestety nie ustrzegłam ich przed zachorowaniem na ropomacicze. Swoją obecną sunię wysterylizowałam przed 3 tygodniami. Wróciła do całkowitego zdrowia po zabiegu i juz szaleje na spacerkach. Oczywiście usłyszałam głupi komentarz od mojej znajomej " dlaczego pozbawiłaś ją szansy na macierzyństwo". Ale takimi komentarzami nie należy sie przejmować. Jeśli suczka nie jest hodowlana, to należy myśleć przede wszystkim o jej zdrowiu. Quote
Vitka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Przepraszam, czy ktoś może wie gdzie można znaleźć film z pierwszego postu? Bo niestety na tej stronie już go nie ma... :-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 YouTube - W nadziei... - Historia schroniska dla zwierząt Quote
Recommended Posts