Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='yumanji']Nie dam tam psa.Juz raz sie dalam nabrac;gospodarstwo agroturystyczne nad morzem,konie,mialam byc zapraszana w kazde wakacje na urlop.I co?nawet pocztowki nie pzrysla :evil_lol:[/QUOTE]

Coś mi sie kojarzy :). A pies ma tam dobrze? Coś wiesz, jak mu tam jest? Jeżeli jest OK, to możesz sobie śpiewać, jak Iga Cembrzyńska - O kochasiu , który odszedł w siną dal....;).
Jeśli brak wieści - to gorzej :(

Posted

Yumanij, Tobi już poszedł do ogłoszeń. Zmodyfikowałam trochę tekst z tablicy i wysłałam do ogłoszeń.
Przygotuj mi proszę tekst do ogłoszeń teraz dla Cedrika a w następnej kolejności dla Fionki. A może jest gotowy na poszczególnych wątkach?

Posted

[quote name='Cantadorra']Yumanij, Tobi już poszedł do ogłoszeń. Zmodyfikowałam trochę tekst z tablicy i wysłałam do ogłoszeń.
Przygotuj mi proszę tekst do ogłoszeń teraz dla Cedrika a w następnej kolejności dla Fionki. A może jest gotowy na poszczególnych wątkach?[/QUOTE]
Na kazdym watku sa teksty do ogloszen.

Posted

[h=2][/h] [INDENT][B][SIZE=3].[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Filutek[/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=2] -[SIZE=3]to ok 2-letni psiak wyrzucony przez kogos na ulice. .Bardzo spragniony pieszczot i przyjaznie nastawiony do ludz Lubi dzieci.Szalenie zywiolowy,bedzie dobrym kompanem podczas dlugich spacerow.Niezbyt tolerancyjny do innych samcow,ale po kastracji zlagodnial.Wazy ok 10 kg,jest odrobaczony i zaszczepiony.Cierpliwie poddaje sie zabiegom fryzjerskim i kapielom,zachwycony zainteresowaniem jakim sie go obdarza.[/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[/INDENT]

Posted

Asia, jakieś fanty mogłabym przechwycić. Wszystkich na raz i tak nie ogarnę, bo zdaje się masz kilka źródeł do odebrania, ale może chociaż część? Ferie mi się zaczęły, dobry czas, żeby mnie wykorzystać. Jakby co, daj znać ;)

Posted

[quote name='bric-a-brac']Asia, jakieś fanty mogłabym przechwycić. Wszystkich na raz i tak nie ogarnę, bo zdaje się masz kilka źródeł do odebrania, ale może chociaż część? Ferie mi się zaczęły, dobry czas, żeby mnie wykorzystać. Jakby co, daj znać ;)[/QUOTE]

Mnie sie tez ferie zaczely:lol:wykorzystac Cie nie omieszkam.Plusik za aktywnosc i inicjatywe!

Posted

Toruński domek zrezygnował (po cichu) z Bafi, przygarnął inną psią biedę(to dobrze), a już myślałam, że byłby to dobry domek dla Filutka :(. Cóż, przepraszam piesku. Nie udało się :(

Posted (edited)

[SIZE=3][B]Yumanji[/B][/SIZE], [B]wybrana przez Ciebie z taką determinacją buda już zamówiona[/B] :happy1:
Dostałam potwierdzenie mailowe, że sprzedający otrzymał pieniądze
Buda powinna dotrzeć w ciągu 3 dni
Przekazałam Twój numer telefonu dla kuriera :)
Czekam na wieści ;)
I niech Elza, szykuje się do przeprowadzki :razz:

Edited by DONnka
Posted

[quote name='mala_czarna']Asiu, a w tym tygodniu ogarniesz transport, czy raczej nie? :)[/QUOTE]
Odebralam dzis o 18 samochod.Mam mnostwo zaleglosci do nadrobienia w wwie.Postaram sie pomyslec ,jak najszybciej,kiedy,ok?

Posted

Dziewczeta drogie:cool3:!tak mi sie cos po glowie kolacze,ze ktos proponowal zoladkowa weterynaryjna karme..miala byc dla Bima...
Gdyby to bylo aktualne,to sie usmiechne:lol:,bo wyczytalam wlasnie,ze tego typu karme powinien jesc Pysio,ten po rozszerzeniu zoladka.

Posted

[quote name='Cantadorra']Ja żołądkowej nie mam, ale Hillsa ID odpowiednik gastro intestinal Royala.[/QUOTE]

No wlasnie wczoraj sobie wypisalam karmy,ktore bylyby dobre i sa wg wskazan m.in dla psow po przebytym rozszerzeniu badz skrecie.Jesli ta karma nie jest Ci potrzebna (?),to jakos moglybysmy pohandlowac?:lol:

Posted

[quote name='Cantadorra']Wyśle karmę w poniedziałek dla Pysia :)[/QUOTE]

Moj syn ma taki dygot z powodu Pysia po tej historii,maca mu brzuch,daje jedzenie w mikroskopijnych ilosciach,woda do picia w odp temp i nie wiecej niz szklanka naraz;gotuje mu kleik ryzowy z miesem itd.Bardzo przezyl ta jazde do weta "na sygnale" i kilkugodzinna akcje ratunkowa.Widzial juz ,niestety,rozne rzeczy,bo b aktywnie uczestniczy w tym psim zyciu.
Jakbym mogla jakos sie zrewanzowac,cos...moze szklana kule z Palacem Kultury,albo cus....;)