Gusiaczek Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Serdeczności i od nas Celinko :) O&G Quote
anica Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu, po prostu Wesołych Świąt!!!!! Quote
yunona Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Celinko Tobie oraz całej Twojej Rodzince czarodzieje życzą : : Quote
Sarunia-Niunia Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Celiniu, Dumeczko, Gruniu, Folsiuniu i cała Rodzinko, składamy Wam... Ciepłe i serdeczne życzenia, aby światło choinki – symbolu radości z narodzenia Jezusa, oświetlało zawsze Wasze życie i pozwalało odnaleźć właściwą drogę... Quote
Sarunia-Niunia Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Kochani, wszystkiego NajlePSIEgo na cały Nowy Rok! Żeby wszystkie Jamnisie i inne Piesie były Kochane, miały swoje domki, ciepłe posłanka i kochających Ludziów Tego Wam i sobie życzymy!!!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Celinko, w Dniu Twoich Urodzin składam Ci Najserdeczniejsze życzenia zdrowia i wszelkiej pomyślności. a także duuużo sił i wciąż wielkiego serducha dla jamniczych sierotek!!! Żyj nam 100 lat Kochana <3 !!! Quote
anica Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Celinko z serca płyną te życzenia:w datę Twego urodzeniazdrowia, szczęścia, pomyślnościsto lat życia, moc radości!Zdrowie wiecznie niech Ci służy,uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni to o czym marzysz :) Quote
Mika31 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 A ja życzę wszystkiego co Najlepsze ..... Quote
werenn Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 spóźnione ale nie mniej serdeczne życzenia Quote
Isadora7 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 ♡♡♡♡♡ KCIUKI DLA DUMKI ♡♡♡♡♡ Kochani bardzo proszę o trzymanie kciuków za Dumke z Selnkowa. Własnie rozpoczełą sie operacja. Złe wyniki, niefajnie trzustkowo. Blagam ślijmy ciepłe myśli dla Dumki Celinka TRZYMAJ SIĘ. Quote
JamniczaRodzina. Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Mocno trzymamy kciuki i slemy moc cieplych mysli Quote
Sarunia-Niunia Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Jezu, ja nic nie wiedziałam.... dowiedziałam się dopiero na fb... sama mam wielkie zmartwienie, ciężko chorą Mamę i zatraciłam teraz wiele kontaktów... Duminiu, trzymamy za Ciebie bardzo, baaardzo mocno wszystkie ludzkie kciuki i psio - kocie łapki!!! Trzymaj się Kochaniutka Kruszyneczko!!! I Ty Celinko się trzymaj - duuużo siły!! Quote
Isadora7 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 DUMKA ma wycięta śledzionę, była cała w guzkach, wątroba powiększona i żółta. Śledziona będzie badana histopatologicznie. Zostaje jeszcze w szpitaliku. Jezu, ja nic nie wiedziałam.... dowiedziałam się dopiero na fb... sama mam wielkie zmartwienie, ciężko chorą Mamę i zatraciłam teraz wiele kontaktów... Duminiu, trzymamy za Ciebie bardzo, baaardzo mocno wszystkie ludzkie kciuki i psio - kocie łapki!!! Trzymaj się Kochaniutka Kruszyneczko!!! I Ty Celinko się trzymaj - duuużo siły!! Trzymaj się Bernadko. Mamy to najbliższe osoby Quote
JamniczaRodzina. Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Mała biedulka mam nadzieje ,ze wszystko bedzie dobrze.Bernadetko duzo cieplych mysli przesyłam . Quote
Sarunia-Niunia Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Biedna Dumisia, nie dość, że operacja, to jeszcze stres związany z pobytem w szpitaliku... tęsknota, rozstanie.... biedna, kochana Malutka... Dorotko, Eluniu - dziękuję za dobre słowa... niestety, nie jest dobrze... Quote
anica Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Ojej!..ja też nic nie wiedziałam, Celinko , Dumisiu wszystkie ciepłe myśli płyną do Was.... ...i Berni, przytulam....... Quote
Ellig Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Dotarłam nareszcie....Myśle o Was, o Dumisi i o Bernim, trzymajcie się kochani. Quote
Recommended Posts