Jump to content
Dogomania

Bo im zawsze ujdzie na sucho! Czyli Gaja, Volta i Finnie :)

Recommended Posts

Posted

Patyś_ napisał(a):
Mogę wkurzyć bardziej? ;>
Mam zjebiastego JEŻA!:diabloti: I Dwa fajne psy :cool3:
Ale nie chciała bym widziec niczyjego mieszkania jakby te nasze psy się spotkały :evil_lol:

jeża do ja nie chcę,mnie ze zwierząt wystarczy świnia i ...TZ. Oba upierdliwe,absorbujące i wkurzające do granic....8):-D

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i mamy zdjęcia!!
Volty pierwsze kroki w pływaniu. Na początku biła nam łapami w wode, wszytko i wszyscy byli mokrzy!

Gaja wodę wzieła na spokojnie :)

Po chwili i Volta przywykła :)

Później mieliśmy opiekę dwóch ratowników. :)

Posted

My z dziewczynami zaczyłyśmy szkolenia podwórkowe :)
Musimy pracować nad komendą do mnie. Pojedynczo nie ma problemu, szczególnie z Gają. ale jak puszczę ze smyczy obie, to jest różnie.
Muszą być bezwarunkowe. Siad się udaje. Nawet lecąc za aportem siądą. :D Dumna jestem z lasek!
A zaraz spróbuję jeżową kolację nakręcić :D

Posted

Bo ona jest jakąs mieszanką Asta chyba! Oszukali mnie w hodowli, ona na pewno ma 5 ton uścisku, tak jak psy mordercy :evil_lol: I kto podskoczy do takiego Asto-pito-staffo - jeża ?:diabloti:

Posted

[quote name='Patyś_']Heh, Aniu myślę, że coś się wymyśli, ja Ci tego ratownika Jackowego wypożyczę :D Ale co TZ na to ?:evil_lol:[/QUOTE]
a nie wiem,w takich sprawach nie pytam go o zdanie:diabloti:
a ratownik się przyda,ponoć można się utopić nawet w łyżce wody,a wiesz...ja dużo piję:eviltong::evil_lol:Dawać mi tu Jacka.:razz:

Posted

Aniu zapraszamy z południa do nas na północ, masz ratownika na wyłaczność!! :D
A tu dziewczyn nowa koleżanka - Kluska :) - Staffiorka, ze schorniska, i cichutko... Wziął ją właśnie Jacek :) Tadam!
[img]http://img809.imageshack.us/img809/6906/dscf7763h.jpg[/img]
A teraz jadę do szkoły, Gdańsk wita... A dziewczyny pozdrawiają o poranku, z cieplutkiego łóżeczka! :)
[img]http://img816.imageshack.us/img816/479/dscf7770.jpg[/img]

Posted

Byłyśmy z Voltą wczoraj na spacerze. Niestety Gaji nie było, ale nadrobi! Było 5 psów i Volta i tak się nie wybawiła do końca! :)
Niedościgniona Volta

Banda trikolorów :D

Uciekające berny

"Podziel się patyczkiem"