as_ko Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 LadySwallow napisała już tekst dla Atosia, wkleiłam go na pierwszą stronę. Quote
Becia66 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Dom dla Atosa musi byc bezwzględnie sprawdzony. To piękny pies i niejeden bedzie miał chrapke na niego. Dziwi mnie ta Pani, co nawet charakteru psa poznać nie chciała ani wizyty przedadopcyjnej - coś tu śmierdzi. Zróbcie allegro, a zobaczycie jaki odzew będzie. Quote
zuzlikowa Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 ladySwallow napisał(a):No to co, jednak allegro? Sie robi... Quote
bico Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 ladySwallow napisał(a):No to co, jednak allegro? allegro tak, nie ma innej rady. zuzlikowa zrobi i drugie, może dwa różne pomogą Atosowi. dziś sobie przypomniałam, że Lady już pisała tekst dla Atosa, poszukam i lecę na bazar ogłoszeniowy. Quote
bico Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 as_ko napisał(a):LadySwallow napisała już tekst dla Atosia, wkleiłam go na pierwszą stronę. Kochana, dorzuć tam jeszcze, że Atos ma ok. 3 lata, będzie przejrzyściej;) EDIT: Zamówiłam na bazarze pakiet ogłoszeniowy dla Atoska...oby to coś pomogło http://www.dogomania.pl/threads/184745-Wielki-BAZARRRRO-OG%C5%81OSZENIA!-Ca%C5%82y-pakiet-TYLKO-15z%C5%82-!!!-Na-wrzesi%C5%84skie-psiaki.31.07?p=14906985#post14906985 opłaciłam ogłoszenie, a tekst i foto wysłałam do autorki bazarku na maila i czekam na linki ogłoszeniowe. Quote
Zdrapka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 bico napisał(a): EDIT: Zamówiłam na bazarze pakiet ogłoszeniowy dla Atoska...oby to coś pomogło http://www.dogomania.pl/threads/184745-Wielki-BAZARRRRO-OG%C5%81OSZENIA!-Ca%C5%82y-pakiet-TYLKO-15z%C5%82-!!!-Na-wrzesi%C5%84skie-psiaki.31.07?p=14906985#post14906985 opłaciłam ogłoszenie, a tekst i foto wysłałam do autorki bazarku na maila i czekam na linki ogłoszeniowe. Bico, z całego serca dziękujemy, :loveu: może dzięki temu znajdzie dom przed 1 lipca, bo jak nie to ... nie wiem co będzie ... Quote
as_ko Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Zmodyfikowałam tekst ogłoszeniowy. Dopisałam, że ma 3 lata i napisałam że jest wykastrowany, bo to ważne. Dziękuje Ci bardzo bico :loveu: Z Atosem jest taka sprawa, że ma czas do końca lipca na znalezienie domu w zasadzie, bo mój TZ, który ma praktyki w Lublinie zdecydował się sam opiekować Atosem, bo mnie wtedy nie będzie jeśli szybciej nie znajdzie domu. Szkoda, że nie zgodził się opiekować dwoma psami :( wtedy nie byłoby problemu z Negrą. Quote
MaDi Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Dzisiaj osobiście poznałam as_ko, Negrę i Atosa. Psy, które są pod jej opieką są wspaniałe, takie przytulaki kochane. Atos burczał sobie coś pod nosem na mojego TŻta:crazyeye::lol: Quote
bico Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 czyli od 1 lipca Atos nie jedzie do Poznania? tylko pozazdrościć takiego TZ:multi::evil_lol: no i jutro kastracja, dobrze mówię? jutro też pożebram o ogłoszenie w jednej z lubelskich gazet:roll: Quote
Zdrapka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Atos nie powinien jesc jutro, najwyzej lekkie sniadanko rano i potem tylko moze pic wode. Quote
bico Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Atosku, trzymaj się dzielnie na zabiegu, będzie dobrze:happy1: a na ogłoszenia zaczekaj trochę, bo na bazarkowym kolejka:-o:-( Quote
as_ko Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Mam problem :-( Atosowi skończyła się aukcja i wystawiłam ją ponownie, ale ona pokazuje się tylko jak naciskam na link, a normalnie jej nie widać wśród tych wszystkich aukcji ani nie pokazuje jej wyszukiwarka, o co może chodzić? Może za pierwszym razem też tak było dlatego nikt w jego sprawie nie dzwonił? Po za tym Atos czuje się dobrze, po zabiegu w środku nocy wrąbał całą miskę suchej karmy z nie swojej miski :evil_lol: Wszystko jest w porządku i dzisiaj wraca z Zamościa do Lublina. Quote
as_ko Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Kurde :angryy: a ona cały czas tam jest. Poproszę TŻa żeby ze swojego konta spróbował jeszcze raz wystawić aukcję. Zważyłam Negrę, waży dokładnie 10,5 kg...albo moja nowa waga elektroniczna źle działa :evil_lol: EDIT: Nadal aukcja Atosa się nie pojawia, czyli to nie kwestia mojego konta na allegro. Co z tym zrobić? EDIT2: Zrobiłam Atosowi nowy banerek :) bo tamten taki smutny i trochę nieaktualny. [URL="http://img708.imageshack.us/i/psies11kopia2.jpg/"][IMG]http://img708.imageshack.us/img708/6963/psies11kopia2.jpg[/IMG][/URL] Quote
zuzlikowa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Allegro Atosa...mam nadzieję,że choć jedno będzie widać... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1090825740 ...na 14dni,wyróżnione i pogrubione dzięki bico... Niech Ci domek psiaku przyniesie... Quote
as_ko Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Niesamowite allegro :loveu: takiego jeszcze nie widziałam. Jest na prawdę wyjątkowe, tak jak Atos :) Mam nadzieję, że znajdzie się dzięki niemu przyszły właściciel dla pieska. Serdecznie dziękuję :multi: Quote
Zdrapka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 taki jestem piękny :) Uploaded with ImageShack.us I mam najpiękniejszy pyszczek na świecie: Uploaded with ImageShack.us Dzisiaj bawiłem się cały dzień i nie spałem i ziewałem .... byłem trochę zmęczony, nie? Uploaded with ImageShack.us I odkryłem, że jestem PIĘKNY :loveu: aż mi szczęka opadła jak się zobaczyłem w lusterku :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Zdrapka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Nie lubię jak mi się zdjęcia robi, ale uwielbiam drapanie pod bródką i po szyjce ... mmmm Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us uwielbiam te drapanki ... widać, nie ? :) Uploaded with ImageShack.us strasznie kocham ludzi :) Uploaded with ImageShack.us i chciałbym bardzo, żeby ktoś mnie też pokochał ... tak na zawsze ... i dał mi w końcu DOM Uploaded with ImageShack.us Quote
Zdrapka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Widok na efekt kastracji bezszwowej u Atosa: Uploaded with ImageShack.us nie zorientował się, że jest już "po" :) Quote
zuzlikowa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 I nowe foteczki w allegro wyladowały...nigdy nie wiadomo która za serce chwyci,wiec warto z wszystkimi próbować...Atos, niech Ci służą!!! Quote
bico Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='zuzlikowa']I nowe foteczki w allegro wyladowały...nigdy nie wiadomo która za serce chwyci,wiec warto z wszystkimi próbować...Atos, niech Ci służą!!! o jejciu!:crazyeye: zuzliku, dziękujemy tu wszyscy za super allegro!:loveu::loveu: a już szczególnie dziękuję ja - Twój dręczyciel:evil_lol::D:Rose::Rose::Rose: oby się Atoskowi powiodło i sensowny domek się dla niego trafił:multi: nowe fotki są śliczne!:crazyeye: do ogłoszeń idealne!:multi: tylko się chce tą sznupkę tulić i głaskać:cool3: pędzę je na maila bazarkowego wysłać, bo jeszcze Atosa kolej nie nadeszła. No fakt, ta bezszwowa kastracja wyszła idealnie - żadnej rany, kołnierza czy innych cudów na kiju:klacz: Quote
magenka1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 jestem pod wrażeniem tego jak ten psiak teraz wyglada, zycze mu najcudowniejszego domu pod slońce (dla wszystkich psiaków takieich domków), Quote
Recommended Posts