Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dom dla Atosa musi byc bezwzględnie sprawdzony. To piękny pies i niejeden bedzie miał chrapke na niego. Dziwi mnie ta Pani, co nawet charakteru psa poznać nie chciała ani wizyty przedadopcyjnej - coś tu śmierdzi.
Zróbcie allegro, a zobaczycie jaki odzew będzie.

Posted

ladySwallow napisał(a):
No to co, jednak allegro?

allegro tak, nie ma innej rady. zuzlikowa zrobi i drugie, może dwa różne pomogą Atosowi.

dziś sobie przypomniałam, że Lady już pisała tekst dla Atosa, poszukam i lecę na bazar ogłoszeniowy.

Posted

as_ko napisał(a):
LadySwallow napisała już tekst dla Atosia, wkleiłam go na pierwszą stronę.

Kochana, dorzuć tam jeszcze, że Atos ma ok. 3 lata, będzie przejrzyściej;)

EDIT:
Zamówiłam na bazarze pakiet ogłoszeniowy dla Atoska...oby to coś pomogło
http://www.dogomania.pl/threads/184745-Wielki-BAZARRRRO-OG%C5%81OSZENIA!-Ca%C5%82y-pakiet-TYLKO-15z%C5%82-!!!-Na-wrzesi%C5%84skie-psiaki.31.07?p=14906985#post14906985

opłaciłam ogłoszenie, a tekst i foto wysłałam do autorki bazarku na maila i czekam na linki ogłoszeniowe.

Posted

bico napisał(a):

EDIT:
Zamówiłam na bazarze pakiet ogłoszeniowy dla Atoska...oby to coś pomogło
http://www.dogomania.pl/threads/184745-Wielki-BAZARRRRO-OG%C5%81OSZENIA!-Ca%C5%82y-pakiet-TYLKO-15z%C5%82-!!!-Na-wrzesi%C5%84skie-psiaki.31.07?p=14906985#post14906985

opłaciłam ogłoszenie, a tekst i foto wysłałam do autorki bazarku na maila i czekam na linki ogłoszeniowe.

Bico, z całego serca dziękujemy, :loveu: może dzięki temu znajdzie dom przed 1 lipca, bo jak nie to ... nie wiem co będzie ...

Posted

Zmodyfikowałam tekst ogłoszeniowy. Dopisałam, że ma 3 lata i napisałam że jest wykastrowany, bo to ważne.
Dziękuje Ci bardzo bico :loveu:

Z Atosem jest taka sprawa, że ma czas do końca lipca na znalezienie domu w zasadzie, bo mój TZ, który ma praktyki w Lublinie zdecydował się sam opiekować Atosem, bo mnie wtedy nie będzie jeśli szybciej nie znajdzie domu. Szkoda, że nie zgodził się opiekować dwoma psami :( wtedy nie byłoby problemu z Negrą.

Posted

Dzisiaj osobiście poznałam as_ko, Negrę i Atosa. Psy, które są pod jej opieką są wspaniałe, takie przytulaki kochane. Atos burczał sobie coś pod nosem na mojego TŻta:crazyeye::lol:

Posted

czyli od 1 lipca Atos nie jedzie do Poznania?
tylko pozazdrościć takiego TZ:multi::evil_lol:

no i jutro kastracja, dobrze mówię?

jutro też pożebram o ogłoszenie w jednej z lubelskich gazet:roll:

Posted

Mam problem :-( Atosowi skończyła się aukcja i wystawiłam ją ponownie, ale ona pokazuje się tylko jak naciskam na link, a normalnie jej nie widać wśród tych wszystkich aukcji ani nie pokazuje jej wyszukiwarka, o co może chodzić? Może za pierwszym razem też tak było dlatego nikt w jego sprawie nie dzwonił?

Po za tym Atos czuje się dobrze, po zabiegu w środku nocy wrąbał całą miskę suchej karmy z nie swojej miski :evil_lol: Wszystko jest w porządku i dzisiaj wraca z Zamościa do Lublina.

Posted

Kurde :angryy: a ona cały czas tam jest. Poproszę TŻa żeby ze swojego konta spróbował jeszcze raz wystawić aukcję.

Zważyłam Negrę, waży dokładnie 10,5 kg...albo moja nowa waga elektroniczna źle działa :evil_lol:

EDIT: Nadal aukcja Atosa się nie pojawia, czyli to nie kwestia mojego konta na allegro. Co z tym zrobić?

EDIT2: Zrobiłam Atosowi nowy banerek :) bo tamten taki smutny i trochę nieaktualny.

[URL="http://img708.imageshack.us/i/psies11kopia2.jpg/"][IMG]http://img708.imageshack.us/img708/6963/psies11kopia2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Niesamowite allegro :loveu: takiego jeszcze nie widziałam. Jest na prawdę wyjątkowe, tak jak Atos :) Mam nadzieję, że znajdzie się dzięki niemu przyszły właściciel dla pieska. Serdecznie dziękuję :multi:

Posted

[quote name='zuzlikowa']I nowe foteczki w allegro wyladowały...nigdy nie wiadomo która za serce chwyci,wiec warto z wszystkimi próbować...Atos, niech Ci służą!!!

o jejciu!:crazyeye: zuzliku, dziękujemy tu wszyscy za super allegro!:loveu::loveu: a już szczególnie dziękuję ja - Twój dręczyciel:evil_lol::D:Rose::Rose::Rose:
oby się Atoskowi powiodło i sensowny domek się dla niego trafił:multi:

nowe fotki są śliczne!:crazyeye: do ogłoszeń idealne!:multi: tylko się chce tą sznupkę tulić i głaskać:cool3: pędzę je na maila bazarkowego wysłać, bo jeszcze Atosa kolej nie nadeszła.

No fakt, ta bezszwowa kastracja wyszła idealnie - żadnej rany, kołnierza czy innych cudów na kiju:klacz: