Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak jak dziewczyny piszą przestańcie się kłócić!
Pies jest ważniejszy i na szczęście już bezpieczny!
Teraz trzeba pomóc Bece w opiece nad nim ;)

Tak jak Elmira napisała... ciężko się czyta postu który jest napisany w chaosie.

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

niestety (nie obrażając nikogo oczywiście ;) ) otworzyło się kilka kłótni, jakieś żale się robią :(
ale mimo wszystko wszystkim zależy na dobru psiaka... nie zgłosił się właściciel? :(
ech głupio pytam bo jakby sie zgłosił to już by była ogólna radość.....

Posted

olekg89 napisał(a):
Marta-wtedy byłaby kłótnia czy oddać ją wlaścicielowi czy nie.

Olek89, no to juz masz jasną odpowiedx na swoje pytanie czy dii da czy nie da ds suni.

Posted

dziewczyny od znalezienia psa minął nie cąły tydzien. Ten psiak naprawde mógł sie poprostu zgubic. Pierwsze jej zdjecia pokazują ją w dobrej kondycji, zadbaną , przyjacielsko nastawioną do ludzi. Może wiecej ogłoszen o psa znalezionych???
Pamiętam jak szukalam swojej suni , trwało to ponad 2 tygodnie. Gosc nie chciał jej oddac, ogłoszen nie czytał.
Sunka jest przepiękna.

Posted

Ale Ty szukałaś swojego psa, prawda?
przejrzałam ogłoszenia o zaginionych psach za ostani miesiąc. Nie znalazłam zadnego które by pasowało.

Iwona jest w pracy, w sprawie adopcji proszę zadzwonic wieczorem.

Posted

beka napisał(a):
Ale Ty szukałaś swojego psa, prawda?
przejrzałam ogłoszenia o zaginionych psach za ostani miesiąc. Nie znalazłam zadnego które by pasowało.

Iwona jest w pracy, w sprawie adopcji proszę zadzwonic wieczorem.

To chyba do mnie było:) My z mężem już jakiś czas szukamy owczarka niemieckiego ale gdzie by nie zadzwonić to albo nie aktualne albo problem z transportem:( Obecnie mąż jest w delegacji za granicą jutro wieczorem wraca.

Posted

marlena901 napisał(a):
To chyba do mnie było:) My z mężem już jakiś czas szukamy owczarka niemieckiego ale gdzie by nie zadzwonić to albo nie aktualne albo problem z transportem:( Obecnie mąż jest w delegacji za granicą jutro wieczorem wraca.

To chyba jednak nie do ciebie bylo marlena :)

Posted

marlena901 napisał(a):
Dzwoniłam dziś w sprawie adopcji. Na razie nie mogę się dodzwonić. Jestem zachwycona sunia.

No to mamy chyba jedną propozycję DS ;)

Posted

Witam Was Dziewczyny :)
jesteśmy zainteresowani sunią, gdyż mąż się "uparł", że żaden inny pies tylko Onek, choć wzięliśmy 9 miesięcy temu malamuta ze schroniska z Mielca, dlatego teraz szukamy suni, bo nasz Lobo samców niet, Lobo jest od miesiąca wykastrowany, sunia też by szybko była, ja się naoglądam w naszym schronisku masę szczeniaków i w życiu bym nie dopuściła, żeby sunia z mojej woli miała szczeniaki.
Czy wiadomo, co jest z łapką, czy jest to jakiś uraz?
Od razu piszę, że sunia mieszkałaby na zewnątrz, Lobo tez tak mieszka, ale ma ocieploną dużą budę, kojec, w którym tylko jak jest mus to psy by siedziały, bo cały czas będą puszczone na ogrodzie. Ma na zewnątrz wystawiona kanapę, bo i tak na niej woli spać a nie w budzie. Widzę, że sunia jest długowłosa, dlatego myślę, że mieszkanie na zęwnatrz wchodzi w grę, choć sama za tym nie jestem, ale mój jest niereformowalny i niestety pies nie zamieszka w domu :(
Wie, że warunki nie są rewelacyjne jak na dogomaniaka, ale krzywda by sie suni nie stałą nigdy w życiu, jeśli jest domek lepszy dla malizny, to lepiej żeby taki dostała :)