Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania mi przypomniała, że ich dom jest wystawiony na sprzedaż. W umowie z agencją jest wpisane, że po podpisaniu aktu są jeszcze 3 miesiące na wyprowadzkę. Jednak mała nie będzie mogła się z nimi wyprowadzić do bloku, bo mają już swoją szóstkę jamników. Oczywiście na razie nie ma chętnych na dom, chociaż jest już wystawiony prawie rok. Jednak trzeba się liczyć z możliwością, że taki chętny się znajdzie. Wtedy trzeba będzie szukać innego DT albo hoteliku.

Posted

neriska mi odpisała, ze wszystko aktualne! i zeby małą przywozić.
nie ma teraz neta, coś jej tam sie dzieje, i nie ma jak wejść na kompa.
jak coś moge dac nr do neris, zeby byl jakiś kontak;)

Posted

dawaj mi tez Demi

Tanita ustawisz transport? Mru będzie jechać? za zwrot czy co? a jak tak to za ile?
Jamnisia nie ma na razie pieniędzy...
ja ustawię w schronie, bo kto tam będzie musi wziąć jamnisię na siebie a potem podpiszemy umowę z opiekunę Dusi

Posted

jestem :) wezmiemy małą, koszty bede musiała policzyc dzis jak juz bede wiexziała co jedzie :) ale nie beda to duze kwoty, bo kilka zwierzakow sie na trasie znalazło!

piekna, komu mamy ja przekazac w Warszawie? czy ten ktos mogłby się kopsnąć gdzieś do południowej jej czesci, ew. centrum? :)

ostrzegam, ze nie wiem o której dojedziemy. nasze psy musimy pod Grójec zawieźć po drodze

Posted

ah i ktoś musiałby mi ją wyciagnać ze schronu i podrzucic gdzies do centrum Wrocławia w godzinach eee... 10-14 :P

bo my rano z Wroc jedziemy do Bogatyni, zabieramy psy i wracamy trasa Wroc - Wwa

Posted

no, bo my kurcze bedziemy z Bogatyni wieźć 2 psy, we Wrocławiu orpócz jamniczki zabieramy jeszcze 2 szczury! no i z tym wszystkim jedziemy i musimy to potem porozdawać :P

Posted

malagos napisał(a):

Mru, a nie pomyl jamnisi ze szczurkiem :)

hahaha :) racja! musicie podpisać.

śliczna jest, najpiękniejsze są takie starowinki

do kogo ona jedzie?

Posted

Przepraszam za zniknięcie, ale mój modem w tym upale nie ciągnie :shake:, teraz włączyłam prosto na niego wiatrak i zobaczymy.

Mała jedzie do Eli Nowakowskiej i jej córki Ani - przy ul. Klarysewskiej/św. Bonifacego.
W domu jest 6 jamników - emerytów i jeden tymczasowicz Szekspir z Ostatniej Szansy.