Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Demi kochana, teraz dla odmiany padł mi telefon.

Ania mówi że w Dobrocinie jest jakaś czarna podpalana jamniczka, która łamie jej serce i ona by też ją wzięła na DT, co Ty na to?

Posted

xmartix napisał(a):
od kogo dostałaś tę informację?

ode mnie

Mru podziwiam, ja robiłam trase wro - bogatynia- wroc i myślałam, ze umre, a nie kierowałam, spałam przez całą droge:P

MArta, pamietaj, ze wieczorem nie mam szans w razie w nigdzie jechac z sunią...
tylko do 14, jeśli już- wiesz jak u mnie nd wyglądają...

Posted

Neris napisał(a):
To ja już nic nie wiem, dostałam info ze ta jamniczka nie jest do adopcji bo jest sunią żony właściciela schronu...
nie -włąsnie jest do adocjii ta jamnisia z Dbc
pani S. chce wyadoptować swoje psy bo nie wie sama gdzie niedługo będzie mieszkać
sunia jest grrrrrruba i bardzo kochana i sliczna i łagodna

Posted

hej, bo nie wiem już - kto mi przekaże sunię w niedziele we Wrocławiu? :) czekam na nr telefonu!

mam net do jutra do 10, potem telefonicznie: 604 129 008 lub jeśli nie odbieram to 509 075 051 (TZ)

Posted

podaję nr do mojej córki jest z Wwia ma samochód na pewno przewiezie , 880980648 Inez
ja nie mogę do niej zadzwonić , nie mam tel. ale powiedzcie że mama prosiła ją o to

Posted

słuchajcie, spoko, mamy czas do jutra :) ktoś się znajdzie

powiedzcie tej osobie, że jak nie bede odbierać to proszę o sms! nie zawsze bede słyszała telefon, wiec prosze piszcie jakby co to bede wiedziała do kogo oddzwaniać na cito! :) kurcze, oby sie udało, bo sunia taka bida :(

Posted

przypominam że nie ma transportu na jutro na terenie WRO...

Inez zepsuło się auto, będą próbować naprawić, ale nie wiedzą czy dadzą radę...

innych pomysłów nie ma...

może ktoś może autobusem podjechać na miasto ze schronu?

Posted

xmartix napisał(a):
przypominam że nie ma transportu na jutro na terenie WRO...

Inez zepsuło się auto, będą próbować naprawić, ale nie wiedzą czy dadzą radę...

innych pomysłów nie ma...

może ktoś może autobusem podjechać na miasto ze schronu?

z którego schronu?o której godz?i gdzie trzeba psiaka podwiezc?

Posted

to fajnie budrysek bo moja córka coś nie umie założyć tego akumulatora....ale w razie czego mówiła że poprosi kogoś z przyjaciół , no ale widzę że nie będzie musiała
w każdym razie ona ma samochód i to duży , zawsze można do niej zadzwonić i jak będzie miała czas pomoże xmatrix to zapisz sobie jej numer

Posted

Czerda zapisałam :) auto już sprawne ale w między czasie udało się załatwić wszystko, Budrysek podwiezie Dusię na miasto do Mru

teraz kombinuję co z Suzi z DBC, czekam na sygn od Neris czy Ania weźmie też ją i szukamy transportu raz dwa