Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnieszka24']Wszyscy zapomnieli o Barcie i Azulce :( A one tak bardzo nas potrzebują!! Nie mamy za co opłacić pobytu psiaków w hotelu, nie ma ani jednej deklarcji..

Karma, którą dostały od Ellig już się skończyła. ZBIERAMY PIENIĄŻKI NA JEDZONKO DLA PSIAKÓW!! Bardzo proszę, pomóżcie nam w zakupie karmy!

Nie wiem co dalej będzie z psinkami :( :(
Wpłacę dla psiaków 50zł, bo tyle wyszło z bazarku po podziale, ale czekam na wpłaty cioteczek :cool3:.
I pewnie trzeba pomyśleć o kolejnym, bo sytuacja nie wesoła....:shake:
Ja zaglądam do nich regularnie, tylko nie zawsze są nowe wieści:roll:. Agnieszko może by trochę pospamować :cool3:?

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj weszły na konto Barta i Azy pieniążki od:

10zł - uzona :Rose:
50 zł - Saphira :Rose:
50 zł - paulinken :Rose:

Dzięuję Wam kochane!! :iloveyou: Nie spodziewałam się, że psiaki dostaną tak duże wsparcie :loveu:

Ja kupiłam dla Izy (u której w hoteliku jest Bart z Azą) ładowarę do akumulatorków do aparatu - żeby Iza mogła robić psiakom zdjęcia. Nie będe brała od niej pieniędzy za nią - te 35 zł przeznaczam na Barta i Azę.

Razem na koncie psiaków jest 145 zł :loveu:

Dziękuję Wam strasznie!! Zamówię dziś karmę dla psiaków - pójdzie od razu na adres hoteliku. W przyszłym tygodniu jadę do rodziców, więc odwiedzę nasze psiaczki i zrobię im zdjęcia :)

Posted

[quote name='agnieszka24']Wczoraj weszły na konto Barta i Azy pieniążki od:

10zł - uzona :Rose:
50 zł - Saphira :Rose:
50 zł - paulinken :Rose:

Dzięuję Wam kochane!! :iloveyou: Nie spodziewałam się, że psiaki dostaną tak duże wsparcie :loveu:

Ja kupiłam dla Izy (u której w hoteliku jest Bart z Azą) ładowarę do akumulatorków do aparatu - żeby Iza mogła robić psiakom zdjęcia. Nie będe brała od niej pieniędzy za nią - te 35 zł przeznaczam na Barta i Azę.

Razem na koncie psiaków jest 145 zł :loveu:

Dziękuję Wam strasznie!! Zamówię dziś karmę dla psiaków - pójdzie od razu na adres hoteliku. W przyszłym tygodniu jadę do rodziców, więc odwiedzę nasze psiaczki i zrobię im zdjęcia :)

Dziękuje ślicznie w imieniu psiaków !!! jesteście kochane !!!
Wspomogłam ich karmą mojej belutki bo juz nic nie miały więc nie martwcie się nie głodują :) Iza im też troche gotuje.

Ja jestem na dogo sporadycznie i raczej mnie będzie coraz mniej... więc jak coś to proszę o tel. ( nr. w podpisie)

Posted

Oj, krucho, krucho :(
W wakacje zawsze jest zastój. Zapomniałam poprosić Owieczkę o zdjęcia do ogłoszeń. Tyle tylko że ciotka ma teraz sajgon, ale może znajdzie chwilę i porobi fotki. Ogłoszenia Barta i Azy dawno już spadły. No i dobre zdjęcia to podstawa.

Przelałam Owieczce 130 zł. Pieniążki, które wpłynęły i 20 zl ode mnie.
Zamówiłyśmy dla psiaków karmę:http://www.swiatkarm.pl/show_product,1001.html
30 kg wystarczy im na długi czas :) Później trzeba zająć się uregulowaniem długu w hoteliku. Iza to złota kobieta, nie wywali ich na bruk, ale wiadomo, że jeśli nie zapłacimy za psiaki to nie będzie ich trzymać w nieskończoność... To takie kochane psy, a zainteresowania nimi żadnego ..

Posted

Ja próbowałam przyznam podesłać Azulę do takiej Pani, która była zainteresowana innym psiakiem od nas, ale jakoś się jej pozmieniało, także nawet nie doszło do przedadopcyjnej :shake:....
A przyznam szczerze wiązałam nadzieje z tym domem....:-(

Posted

Przez to zamieszanie z krakowskimi szczeniaczkami nie miałam czasu zajrzec do rodzicow Oskarka. Dziewczyny a moze mały bazarek zrobimy. Tylko ja taki swiezak, pomoze któras?? mam troche rzeczy na zbyciu a kazdy grosz sie przyda! Kto mi pomoze na PW prosze ;)