jadwiga Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 pozdrowienia! proszę o nr konta na pw,spróbuję choć jednorazowo,a potem,jeśli szczeniak (dzieci Azy)i już nie będę potrzebowały (skoro mają domy),to może i stałe... Quote
agnieszka24 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dziękuję cioteczko, że zajrzałaś i że chcesz pomóc. Zaraz wyślę nr konta. Będę zbierać pieniążki na swoje konto, będzie mi łatwiej prowadzić późniejsze rozliczenia. Maluchy Azy już nie potrzebują pomocy :) Cioteczka Kago, u której jest na tymczasie ostatnia sunia z tego miotu, nigdy nie wzięła od nas ani grosza. Sama opłacała leczenie i szczepienia suni. Za co należą jej się ogromne podziękowania!:Rose: Wszystkie pieniądze, które uzbieraliśmy na szczeniaki w większej części zostały przeznaczone na leczenie największych chorowitków czyli Oskara i Freyi - a maluchy mają teraz cudowne domy, które bardzo o nie dbają i kochają :loveu: Quote
agada Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dostałąm wiadomość, z.e gotowe są ogłoszenia Azy i Barta, czyli pewnie Aga dostaniesz linki aktywacyjne... Quote
agnieszka24 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Tak, już dostałam kilka linków do aktywacji, ale nie wiedziałam od kogo ;) Dziękuję za ogłoszonka dla psiaków!!! :) Oby przyniosły im dom! Quote
agada Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Z taką nadzieją je zamówiłam, mam nadzieję, ze tekst dobry? Dużo zdjęć dodali? Quote
agnieszka24 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 To link do jednego z ogłoszeń : http://petsy.pl/ogloszenia/5/1/34/7671.html Tekst super i zdjęć jest tyle, ile można dodać czyli 4 -6 :) Jeszcze raz dziękuję agado!! Quote
agada Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Zupełnie nie ma za co, bardzo leży mi ich los na sercu, oby tylko ogłoszenia przyniosły efekt.... Quote
polubek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 ****** proszę banerki dla azy o dla barta będę doglądać siurki w wolnych chwilach Quote
agada Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Śliczne, tylko ja mam zawsze problem ze wstawianiem, jak wstawię kolejny to poprzedni znika :shake:, jakaś niekumata jestem :oops: Quote
agnieszka24 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='polubek']****** Dziękujemy za banerki :loveu: Proszę się częstować. Quote
Owieczka Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Dzieki kochanej cioteczce Ellig dostaliśmy całe mnóstwo karmy dla Barta i Azuli !!! I to jakiej ?!! Brita z jagnięciną 15 kg dla dużych ras , Hill's 3 kg x 3 szt z kurakiem :) i mała paczuszka Hill'sa adult mini :multi: :loveu: Cioteczko Ellig :loveu: Jak Ci mamy dziękować :buzi::cunao::sweetCyb: Proszę o wstawienie tej informacji w pierwszym poście dużymi literami :cool3: Quote
agada Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ellig dziękujemy ślicznie :iloveyou::Rose: A co tam u psiaków, czy jakiś odzew z ogłoszeń, chociaż to chyba za wcześnie? Zrobiłam z córką bazarek dla maluchów, córcia wydziergała całość :calus:, ja tylko skorygowałam na koniec :evil_lol:: http://www.dogomania.pl/threads/188061-Ka%C5%BCdy-znajdzie-co%C5%9B-dla-siebie-ciuszki-kosmetyk-do-11.07-godz.20 Quote
agada Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Pięknie zaproszę na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/188061-Ka%C5%BCdy-znajdzie-co%C5%9B-dla-siebie-ciuszki-kosmetyk-do-11.07-godz.20 Quote
agnieszka24 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 podrzucę nasze psiaczki. Nikt do nich nie zagląda :( Cioteczki, pospamujcie proszę na wątkach, na których się udzielacie. Owieczko czy mogłabyś w wolnej chwili zrobić kilka ładnych zdjęć psiaczkom,?? Aza już pewnie biega bez fartuszka :) Quote
agada Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Przecież zaglądamy z Owieczką na zmianę, nawet bazarek zrobiłyśmy z córcią, by coś może finansowo podeprzeć :cool3:, ale to strasznie dużo czasu zajmuje :roll:, no i swoje obowiązki też mam... Czy był chociaż jeden tel. w sprawie psiaków? Quote
ilon_n Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Wybaczcie offa, ale sunia pilnie potrzebująca. Zapraszam na bazarek dla wycieńczonej beni Mili :: http://www.dogomania.pl/threads/188131-Malusie%C5%84kie-CIUSZKI_nie-tylko-dla-dziewuszki_NA-sterylizacj%C4%99-MILI_rozm62-gt-wzwy%C5%BC_2.7. Quote
Owieczka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Nikt nie dzwoni i nie ma stałych deklaracji... :( Boje sie nawet pomyśleć co zrobimy jak nikt psiaków nie wesprze :( :( Postaram sie zrobić jakies fotki na dniach. Quote
agada Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 A jak obecnie przedstawia się sytuacja finansów, oprócz tego co już wiem, ze źle...? Quote
Owieczka Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='agada']A jak obecnie przedstawia się sytuacja finansów, oprócz tego co już wiem, ze źle...?[/QUOTE] Całe podliczenie zrobie dzisiaj jak dotrę do domu bo mam wszystko w kajecie :( Quote
agnieszka24 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 A możesz zrobić psiakom ładne fotki do ogłoszeń? Jak narazie zero odzewu :( Może z ładnymi fotkami coś się ruszy.. Choć teraz są wakacje - o adopcje będzie ciężko.. Quote
Owieczka Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='agnieszka24']A możesz zrobić psiakom ładne fotki do ogłoszeń? Jak narazie zero odzewu :( Może z ładnymi fotkami coś się ruszy.. Choć teraz są wakacje - o adopcje będzie ciężko..[/QUOTE] Tak, wezmę je na sesyjkę i cos tam porobię. Aza rozlizała sobie bok... tzn taki placek wielkości połowy dłoni wygląda na grzybicę , dostała już lek do smarowania i juz się to przysusza. Mam nadzieję, ze to wystarczy. Będziemy obserwować. W sprawie Azy dzwoniła do mnie pani ale już drugi raz nie zadzwoniła... niestety :( Quote
Recommended Posts