Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pozdrowienia! proszę o nr konta na pw,spróbuję choć jednorazowo,a potem,jeśli szczeniak (dzieci Azy)i już nie będę potrzebowały (skoro mają domy),to może i stałe...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję cioteczko, że zajrzałaś i że chcesz pomóc. Zaraz wyślę nr konta. Będę zbierać pieniążki na swoje konto, będzie mi łatwiej prowadzić późniejsze rozliczenia.
Maluchy Azy już nie potrzebują pomocy :) Cioteczka Kago, u której jest na tymczasie ostatnia sunia z tego miotu, nigdy nie wzięła od nas ani grosza. Sama opłacała leczenie i szczepienia suni. Za co należą jej się ogromne podziękowania!:Rose:
Wszystkie pieniądze, które uzbieraliśmy na szczeniaki w większej części zostały przeznaczone na leczenie największych chorowitków czyli Oskara i Freyi - a maluchy mają teraz cudowne domy, które bardzo o nie dbają i kochają :loveu:

Posted

Dzieki kochanej cioteczce Ellig dostaliśmy całe mnóstwo karmy dla Barta i Azuli !!! I to jakiej ?!! Brita z jagnięciną 15 kg dla dużych ras , Hill's 3 kg x 3 szt z kurakiem :)
i mała paczuszka Hill'sa adult mini :multi: :loveu:

Cioteczko Ellig :loveu: Jak Ci mamy dziękować :buzi::cunao::sweetCyb:

Proszę o wstawienie tej informacji w pierwszym poście dużymi literami :cool3:

Posted

podrzucę nasze psiaczki. Nikt do nich nie zagląda :( Cioteczki, pospamujcie proszę na wątkach, na których się udzielacie.

Owieczko czy mogłabyś w wolnej chwili zrobić kilka ładnych zdjęć psiaczkom,?? Aza już pewnie biega bez fartuszka :)

Posted

Przecież zaglądamy z Owieczką na zmianę, nawet bazarek zrobiłyśmy z córcią, by coś może finansowo podeprzeć :cool3:, ale to strasznie dużo czasu zajmuje :roll:, no i swoje obowiązki też mam...
Czy był chociaż jeden tel. w sprawie psiaków?

Posted

Nikt nie dzwoni i nie ma stałych deklaracji... :( Boje sie nawet pomyśleć co zrobimy jak nikt psiaków nie wesprze :( :(
Postaram sie zrobić jakies fotki na dniach.

Posted

[quote name='agada']A jak obecnie przedstawia się sytuacja finansów, oprócz tego co już wiem, ze źle...?[/QUOTE]

Całe podliczenie zrobie dzisiaj jak dotrę do domu bo mam wszystko w kajecie :(

Posted

[quote name='agnieszka24']A możesz zrobić psiakom ładne fotki do ogłoszeń? Jak narazie zero odzewu :( Może z ładnymi fotkami coś się ruszy.. Choć teraz są wakacje - o adopcje będzie ciężko..[/QUOTE]

Tak, wezmę je na sesyjkę i cos tam porobię. Aza rozlizała sobie bok... tzn taki placek wielkości połowy dłoni wygląda na grzybicę , dostała już lek do smarowania i juz się to przysusza. Mam nadzieję, ze to wystarczy. Będziemy obserwować.

W sprawie Azy dzwoniła do mnie pani ale już drugi raz nie zadzwoniła... niestety :(