Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tak, pośpiech jak najbardziej wskazany, bo jakby dostała cieczki to hotelowe psiaki by zwariowały ;) Czy Aza była odrobaczana? Bo przed sterylką chyba trzeba podać tabletkę na robale.

Posted

agnieszka24 napisał(a):
Oj tak, pośpiech jak najbardziej wskazany, bo jakby dostała cieczki to hotelowe psiaki by zwariowały ;) Czy Aza była odrobaczana? Bo przed sterylką chyba trzeba podać tabletkę na robale.

Dzisiaj jej kupię cosik na robale i Barcikowi też.

Posted

agada napisał(a):
Prawie jak bliźniaki :lol:, a to małe, białe to co mały, kolejny klonik :crazyeye: , nie no już by wystarczyło :cool3::eviltong:

To małe to prywata Izy :)

Posted

agnieszka24 napisał(a):
hehe, faktycznie na pierwszy rzut oka można by pomyśleć, że to maleństwo to ich dzidziuś :D Jest łudząco podobny do obojga :cool3:

ale tylko pod wględem koloru bo Gryzelda już większa nie będzie :D własnie zaczęła rosnąc w szerz... ;P

Posted

Wczoraj odrobaczyłam Azę i Barta- Pratelem . Wydałam 30 zł

Wklejam rozliczenie:

Agnieszko tu masz od razu dokładny adres lecznicy do sterylki Azy... Na prawde nie wiem ile dokładnie będzie to kosztować. Zapisz nas na 250 zł Sterylka bedzie w czwartek :D

Posted

Saphira napisał(a):
A ja cały czas podziwiam kondycję Owieczki. ile można skakać w takim tempie przez płotki:evil_lol:

Kochana !!! " w zdrowym ciele - zdrowe ciele " czy tam jak tam to szło ... " zdrowy duch" :D

Posted

Owieczka napisał(a):
Agnieszko a gdzie reszta fotek ??

SŁuchajcie... a moze by tak poogłaszac Aze i Barta co ?? :( Cioteczki prosze....

Już pytałam tu obecne o allegro :cool3:, bo ja noga w takich sprawach, potrzebny tekst i lepsze zdjęcia, to zrobiłabym inne ewentualnie ogłoszenia

Posted

agada napisał(a):
Już pytałam tu obecne o allegro :cool3:, bo ja noga w takich sprawach, potrzebny tekst i lepsze zdjęcia, to zrobiłabym inne ewentualnie ogłoszenia

Super. Allegro mogę zrobic ja w wolnej chwili. tekst do ogłoszeń . Hmmm... trza coś wymodzić :roll: Zdjęcia będa wieczorkiem , Agnieszka powstawia. Moze ja jeszcze postaram się dzisiaj jak mi sie uda ciut lepsze foty strzelić ale nie obiecuje.

Kontakt do mnie ( w podpisie mam nr tel) będę ogromnie wdzięczna za ogłoszenia...
bo kasy mam tylko 350 zł na Azę i Barta ( karmy nie ma więc trzeba by kupic :shake:) A może jakas cioteczka ma na zbyciu ?? Albo zasponsoruje :oops: to by starczyło na pare dni wiecej hotelowania... Tak mi ich szkoda wywalić z powrotem na ulice :placz: umrę jak będę musiała to zrobić :flaming:

:help1::modla:

Posted

agada napisał(a):
Chwila ciotka, musze ogarnąć sytuację u naszych bidów, a może i trochę pospamować? Coś pomyslę...

Pomyśl cioteczko bo będzie kiepsko... :(

Moze ktoś zrobić nam banerek ?? Pliiissss

Posted

To ja moze napisze cosik żeby z tego coś potem sklecić.
Bart i Aza - porzucone rodzeństwo. Oba psiaki wychowały się razem, nie były wiazane ani zamykane ( nie było takiej potrzeby) wychowane z dziećmi , dobrze socjalizowane wyrosły na przyjaciół rodziny a przy tym na dobrych stróży. Niestety własciciel to juz starsza osoba która trzeba się opiekowac więc rodzina zabrała go ze soba. Psiaki zostały... Aza i Bart są czujni, potrafią skutecznie odstraszyć i szczekaniem i posturą (sa coś pond kolano) sa dobrymi stróżami.
Moga mieszkac w domu z ogrodem ale też dobrze by się odnalazły i w dużym mieszkaniu przy odpowiedniej porcji ruchu. Oba psiaki sa ze soba zżyte bo wychowały się razem ale moga zamieszkac osobno. Bart i Aza to psiaki bardzo łagodne o miłym i wesołym usposobieniu ( szczególnie Bart) Dogadują sie z innymi zwierzętami ( psy, suki, koty ), lubia dzieci i w ogóle sa bezkonfliktowe. Oboje maja ok 2-3 lat.

Posted

Ketuniu my się nic nie boimy ;) Nic nie chwalisz swojego podopiecznego. A jego oczko tak pięknie się kuruje :loveu: Prawdę powiedziawszy zapomniałam , że miałam ci wysłać nr konta :oops:

Aza jest już po sterylce. Dobrze, że Owieczka się pospieszyła z tym zabiegiem, bo
Aza była w 3 tygodniu ciąży! :placz: Miała 11 maluchów!!

Przy okazji zoperowano przepuklinę. Za to wszystko powinniśmy zapłacić 350 zł, a płacimy tylko 250 zł :loveu: