Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziu właśnie nie mamy żadnych fotek :( Jadę jutro do rodziców to odwiedzę Barta i Azę w hotelu - jak będzie ładna pogoda to zrobię im nowe, ładne fotki do ogłoszeń. Zamówiłam dla nich po pakiecie ogłoszonek na 60 portalach. Tyle tylko że wracam dopiero 9 sierpnia, a nie będe miała dostępu do netu. Więc fotki będą dopiero za 10 dni.

Posted

:iloveyou: Kochani BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE DLA Azy i Barta!!!:iloveyou:

Doszły kolejne wpłaty od:
50 zł - Jadwiga deklaracja lipiec/sierpień:Rose:
50 zł - Piotr Cz. (nie wiem jaki nick??):Rose:
70 zł - ilon_n:Rose:
________
170 zł :Rose:

Wyjeżdżam jutro, napewno będę się widziała z Owieczką i Izą ( u które w hotelu są psiaczki). Myślę, że te pieniądze najlepiej by było przekazac na porycie długu w hotelu. Poproszę Owieczkę, by zrobiła rozliczenie. Ja niestety nie będę miała dostępu do netu. Ale za to wrócę z nowymi fotami psiaków :cool3:

Posted

nina_q napisał(a):
ja tez zaglądam, tylko czasu brak i staram sie klonowac ;)

Jak u wszystkich...
Ja już resztką sił, ale musiałam zobaczyć co u wszystkich naszych psiaków. Mamy jednego w bardzo złym stanie....

Posted

Byłam w odwiedzinach u Azy i Barta :) To strasznie kochane psiska i okropne przytulanki!! Mam bardzo dużo ślicznych fotek. Wstawię je późnym wieczorem. Potem trzeba będzie sklecić tekst i ogłaszac psiaki. Wykupiłam im ogłoszonka na bazarku - czas najwyższy aby trafiły do domu!

Posted

Bart i Aza to kochane psiaki - w pełni gotowe do adopcji. Oba cudowne, przytulaśne i super łagodne. Aza bardzo mnie zaskoczyła, poprzednim razem przyszła się przywitać, ale z dystanem. A teraz rzuciła mi się na szyję i wycałowała :evil_lol: Bardzo otworzyła się na ludzi :) Jest bardzo przyjacielska i łagodna. Bart jak to Bart - pieszczoch przeokropny - najchętniej nie chodziłby z kolan. Jest zazdrosny o pieszczoty, bo to dla niego największe dobro. Więcej napiszę jutro, bo znowu nie zdążę wstawić zdjęć :roll:

Bart

Aza

Posted

Aza ma bardzo poczciwe spojrzenie :) To oaza łagodności - niemowlaki mogą ja szarpać za ucho czy ogon a ona nic nie mówi, tylko odsuwa się trochę. Aza może mieszkać z maleńkimi dziećmi :) Bart również.

portretowe - niby podobne a każde inne ;)

Posted

Rodzeństwo razem. Są na smyczach, bo chciałam ich obfocić. Aza biega luzem - pięknie wraca do nogi, jest bardzo posłuszna. Bart chodzi na smyczy, bo ucieka i nie chce wracać. Podpowiedziałam Izie jak go uczyć przywoływania. Jednak nie jest ona szkoleniowcem - super zsocjalizowała psiaki i dzięki jej miłości Aza się otworzyła i pokochał kontakt z człowiekiem. Iza ma kilku miesięczną córeczkęi 4 psiaki w hotelu, więc na brak obowiązków nie może narzekać.