Tia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Założyliście wątek na transportowym? Może ktoś przejeżdża lub jedzie w tamte strony. Cieszę się, że wizyta się udała i Negrusia ma domek:) Tak na marginesie to Negrusi trzeba będzie poświęcić dużo czasu gdyż jest pieskiem bardzo skrytym i boi się nowych ludzi. Quote
NadziejaA Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Tia- mam nadzieję ze jej "skrytość" nie wpłynie na relacje z dziećmi? Np, dziecko podejdzie żeby ją pogłaskac- może wystawić ząbki? Oj oby nie . Mam nadzieję ze jak już nas pozna i się do nas przyzwyczai to bedzie OK. Proszę odrazu o rady jak małą do siebie przekonać, w jaki sposób z nią postępować? Jeżeli były by jakies wieści OlaLola ma mój nr tel. Prawdopodobnie do środy nie bede miała dostępu do neta :/ Quote
hasiowydomek Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Witam, ja wpłaciłam na Negrusię 100 za konto podane przez Angel - mam nadzieję, że kaska dotarła :) Quote
NadziejaA Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 hasiowydomek napisał(a):Witam, ja wpłaciłam na Negrusię 100 za konto podane przez Angel - mam nadzieję, że kaska dotarła :) :* :* :* :* :* :* :* :* :*:* :* :* :* :D I jeszcze raz :* Quote
Angel Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Tia napisał(a):Założyliście wątek na transportowym? Może ktoś przejeżdża lub jedzie w tamte strony. Cieszę się, że wizyta się udała i Negrusia ma domek:) Tak na marginesie to Negrusi trzeba będzie poświęcić dużo czasu gdyż jest pieskiem bardzo skrytym i boi się nowych ludzi. tak napisałam na transportowym ale zero jak narazie odezwu :( hasiowydomek napisał(a):Witam, ja wpłaciłam na Negrusię 100 za konto podane przez Angel - mam nadzieję, że kaska dotarła :) tak pienądze wpłyneły-jest na pierwszej zapisane :) Quote
Tia Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 hasiowydomek napisał(a):Witam, ja wpłaciłam na Negrusię 100 za konto podane przez Angel - mam nadzieję, że kaska dotarła :) Dziękujemy bardzo:), teraz to został tylko transport do załatwienia... Pozdrawiam Panią i Hasia, mieliśmy okazje poznać się osobiście:) Quote
Angel Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 udało się coś załatwić ? bo ja pisałam do kilku osób ale niestety nic z tego :( Quote
Tia Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Również pisałam do różnych osób ale żadnego odzewu:( A Angel może napisz do Tarzanka... Quote
danka4u1 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ostatnio przy transporcie bardzo pomogła nam 1qaz. Spróbujcie napisać. Quote
Tia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Słuchajcie znalazłam jakiś transport może warto przeanalizować: Propozycja 1 "Witaj Całkowity koszt tego transportu wynosi 400zł wraz z moin dojazdem, do Łodzi to nie do końca po drodze ale połączenie transportu jest jak najbardziej wskazane. Wolne terminy to wtorek(jutro) i czwartek. Proszę pisz na maila bo czytam w drodze w telefonie!" By się od razu zabrało kotkę: http://www.dogomania.pl/threads/192231-Transport-Tarnowskie-G%C3%B3ry-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-PILNIE-potrzebny-dla-kociaka Propozycja 2 1050 km x 0,45 =472zł Około tak jak mówiłam w zależności od ewentualnych objazdow. Quote
zachary Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Czy macie już jakieś deklaracje albo wpłaty na poczet kwoty potrzebnej na transport? Podajcie mi na pw namiary na konto do wpłat na transport Negrusi. Quote
OlaLola Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ten kot, o którym pisze Tia, to kot ode mnie :) problem w tym, że ja aktualnie nie mam kasy żeby jakkolwiek się dorzucić do transportu....nie mam kasy na leczenie koto, a co dopiero na transport... :( więc jeżeli wzielibyście kotka za darmo to jak najbardziej mogę kota podesłać, Rozumiem, że w grę wchodzi ten czwartek?? Quote
Angel Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 zachary napisał(a):Czy macie już jakieś deklaracje albo wpłaty na poczet kwoty potrzebnej na transport? Podajcie mi na pw namiary na konto do wpłat na transport Negrusi. już wysyłam konto na PW :) tak wpłaty były - na pierwszej wsZYstko zapisane jest Quote
Tia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Napisałam czy pasuje im na transport jakiś inny termin późniejszy, bo nie wyrobimy się z funduszami- ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi. Mi się wydaje, że pierwsza propozycja transportu jest dobra, co wy na to? A ile już jest zebrane na Negry transport, czy nowa właścicielka też się dołoży? Quote
OlaLola Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ja mogę tylko jakąś nieznaczną kwotę, ale najpierw dowiedzmy się ile brakuje :) Quote
Angel Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 ile dokladnie jest nie wiem bo jeszcze bazarki się nie skończyły ale nie mamy nawet 200 zł :( nie zdążymy uzbierać.. rozmawiałam z moim wujem, który pojedzie w tym tyg z bydgoszczy do Tarnowskich Gór-Strzybnicy ale nie wiem czy na 100% weźmie sunie.. i napewno nie wziął by dużo za paliwo. Pisałam do nadzieji czy mogłaby odebrać sunie ze Strzybnicy ale mi nie odpowiedziała.. zobaczymy czy wgl wypali to. Quote
OlaLola Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Angel a wuj będzie też wracał?? A nie dałoby żeby np Tym osobom od Tii oddać tą kasę później?? tzn teraz tyle ile jest, a potem po prostu resztę hmm w ratach?? Quote
NadziejaA Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Angel napisał(a):ile dokladnie jest nie wiem bo jeszcze bazarki się nie skończyły ale nie mamy nawet 200 zł :( nie zdążymy uzbierać.. rozmawiałam z moim wujem, który pojedzie w tym tyg z bydgoszczy do Tarnowskich Gór-Strzybnicy ale nie wiem czy na 100% weźmie sunie.. i napewno nie wziął by dużo za paliwo. Pisałam do nadzieji czy mogłaby odebrać sunie ze Strzybnicy ale mi nie odpowiedziała.. zobaczymy czy wgl wypali to. Ze Strzybnicy jaknajbardziej mogę małą odebrać! :) Przepraszam, nie pisałam ponieważ mnie nie było, a nie miałam dostępu do neta. Niestety ja nie dam rady się w tej chwili w ogóle dołożyć. Chciałam zrobić bazarek ale nie mam do tego totalnie głowy (dzieciaki już wyleczyłam, ale ja jeszcze trochę niedomagam :/) . Boziu, jaki transport jest drogi :| Wiecie- może w tej chwili finansowo nie dam rady- ale jak już dojdę zdrowotnie do siebie, to zrobię jakiś bazarek co by oddać część wydatku albo pomóc innemu zwirzowi. Budżetu domowego w tym miesiącu naruszać niestety nie mogę. Ale t nie miejsce na te tematy ;) Już się Negry doczekać nie mogę :) Quote
Angel Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 a nadziejo opłate schroniskową trzeba będzie zapłacić na konto TOZ-u w wysokości 30 zł. To chyba da rade prawda ? Zobaczymy czy wgl ten transport wypali.. Quote
NadziejaA Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Angel, a czy jest możliwość mimo wszystko żebym dokonała tej wpłaty 10 paźdź? Po wypłacie konkretnie? Jeżeli nie to coś wykombinuję. Ale przyznam ze wolała bym na spokojnie po wypłacie. Quote
Tia Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Muszę dać ostateczną odpowiedź, który wybieramy transport ? Ten mój za 400zł czy twój wuja pojedzie? Quote
Angel Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 wuja jedzie :) i to już jutro Negrusia bd w domu :) no co prawda koło północy Nadzieja będzie musiała po nią pojechać do Strzybnicy. Ale powiedziała że to dla niej nie stanowi problemu.. i tak zapłace wujowi dopiero jak następnym razem przyjedzie bo nie mam wpłat z bazarków jeszcze i nie wiem ile weźmie. A reszte co zostanie chce przeznaczyc na transport dla Rudej jeśli się uda :) Quote
OlaLola Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Angel, czy wuj będzie wracał?? i jak tak to czy przez Łódź?? a jak tak, to czy wziołby kota...??? Quote
Recommended Posts