Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

puchu napisał(a):
A jak tam odchudzanie Chili?

A dziękuję dobrze! :) Dziewczyna chyba się przejęła bo często sama rezygnuje z posiłków! (czasem nic nie zje cały dzień a ja mimo, że mnie serce boli już jej do jedzenia nie namawiam) Na wagę jej nie wrzucałam ale wydaje mi się na oko, że już trochę schodła :) Chyba nawet obróżka zrobiła się trochę luźniejsza... Mam nadzieję, że nie popadnie w anoreksię :evil_lol:

puchu napisał(a):
A co powiesz na takiego Azawakha? Cudo :loveu:

Ano fajne psiaki - choć ten, którego wkleiłaś średnio mi się podoba...

Posted

Hehe nie Aniu to nie Marysia ;) Ta mała zaraza cały czas siedzi u mnie i coraz bardziej daje mi się we znaki!
Dziewczynki dość regularnie mają kontakt z dziećmi i bardzo dzielnie go znoszą! :)
Czuszka dzieci bardzo lubi (jak zresztą wszystkich :lol:) a Chili jak widać na zdjęciach trzyma się raczej z boku ale spokojnie daje się pogłaskać i bawi się choć sama specjalnie się do nich nie pcha... Czuszka za to pcha się jak do wszystkich a z dziećmi jest o tyle fajniej, że można im bez problemu dawać buziaki bo mają twarze na wysokości jej mordki a Czucha jest strasznie całuśna!!!

Posted

Bigosek tez uwielbia dzieci ale woli takie większe co pileczkę i patyki mogą rzucać:diabloti: Te mniejsze go tarmoszą i ciągna za uchole to chowa sie po jakims czasie przed nimi i unika ich jak ognia:diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

hej!
nowych zdjęć nadal brak... w kurtce, z wielkim brzuchem ciężko chodzić z aparatem bo i bez niego jest wystarczająco niewygodnie :shake: