wiq Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 panienkabubu, gr. VII - łyżwy i swetry:evil_lol: alive, hehe, to Ty też canonowa:p a jakie szkiełko? szukam czegoś i zbieram opinie;) Quote
Asiaczek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 alive napisał(a): nie ale będę w Warszawie na krajówce - przynajmniej mam taką nadzieję... :) hm, niedobrze! Myślałam, że troszkę grosza stracę w B-stoku... No cóż, muszę czekać do W-wy. Pzdr. Quote
alive Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Asiaczek napisał(a):hm, niedobrze! Myślałam, że troszkę grosza stracę w B-stoku... No cóż, muszę czekać do W-wy. Pzdr. wytrzymasz - to niespełna miesiąc :p Quote
panienkabubu Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='wiq']panienkabubu, gr. VII - łyżwy i swetry:evil_lol: alive, hehe, to Ty też canonowa:p a jakie szkiełko? szukam czegoś i zbieram opinie;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też Canonowa, ale tylko S2 IS:( Quote
Asiaczek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 alive napisał(a):wytrzymasz - to niespełna miesiąc :p Ale chciałam wyekspediowaę Felkę do Rumunii na wystawę w Rumunii w nowej obróżce...:placz: panienkabubu napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też Canonowa, ale tylko S2 IS:( Ja tez! Ja też!!! U mnie jest canonierka EOS 400D...+ dodatkowe szkło. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Asiaczek Ty to masz dopiero sprzet..... jak dostałam go do reki w Krakowie to nie wiedziałam za co sie złapac...... bałam się dotknąć, zeby nie zepsuc :evil_lol: Alive, poprosimy fotki z nową narzutą :cool3: Quote
agabass Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 alive napisał(a): witamy i zapaszamy częściej :) :p zrobię wszystko co w mojej mocy ;) Quote
sylrwia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Zgłaszam ze Foryś nosi już obróżkę na codzień:eviltong: .To przez to, ze w tamtej połamałam klamre.:roll: Quote
Asiaczek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Będziesz mogła dopracować ruchy przy aparacie w Chorzowie, OK?:lol: pzdr. Quote
alive Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale chciałam wyekspediowaę Felkę do Rumunii na wystawę w Rumunii w nowej obróżce...:placz: Asiaczek przecież możemy umówić się gdzieś na mieście! Problem tylko taki, że mnie do przyszłego weekendu nie ma w Warszawie... Bardzo się cieszę, że Foryś wreszcie w ładnej obróżce chodzi!!! :] Quote
Asiaczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 alive napisał(a):Asiaczek przecież możemy umówić się gdzieś na mieście! Problem tylko taki, że mnie do przyszłego weekendu nie ma w Warszawie... Ale Felka wyjeżdża do R. dopiero w nocy z 30 na 31 sierpnia. Tak więc po B-stoku możemy się jakoś domówić na mieście. Zadzwonię do Ciebie po wystawie, OK? Pzdr. Quote
alive Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale Felka wyjeżdża do R. dopiero w nocy z 30 na 31 sierpnia. Tak więc po B-stoku możemy się jakoś domówić na mieście. Zadzwonię do Ciebie po wystawie, OK? Pzdr. nie ma problemu!!! :) a podoba Ci się Silverado? bo mam ostatnią sztukę w waszym rozmiarze i mogłabym odłożyć :) Quote
Asiaczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Jeżeli Silverado to jest to, co widziałam na innym topiku, to raczej nie pasuje mi do Felki. Ona jest trikolor i jej podpalenie nieco gryzie mi się z kolorem obróżki. Bo Silverado to czarno-srebrna? Pzdrt. Quote
Asiaczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A może zapodasz mi jakiś link do Waszej strony? Na pewno coś sobie wybiorę... Pzxdr. Quote
bigos Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Kochana! Ja te Wasze wyżełki warszawsko-węgierskie ogladam systematycznie i po cichutku podziwiam:loveu: urodę A teraz pozdrawiam:loveu: Quote
alive Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='bigos']Kochana! Ja te Wasze wyżełki warszawsko-węgierskie ogladam systematycznie i po cichutku podziwiam:loveu: urodę A teraz pozdrawiam:loveu: Bardzo mi miło, że o nas pamiętacie :) A teraz działkowe koleżanki dziewczynek :) Quote
Asiaczek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Koleżanki zdziebko oślizgłe...:evil_lol:Ale pobawić się można, nie? Pzdr. Quote
alive Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Wakacje dziewczynek były pracowite... wąchały i patrzyły gdzie jest Pani... Czuszka biegała za bażantami.................................. V tu leci hihi a Chili za myszkami... robiły miny straszne... i smutne... Quote
alive Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Koleżanki zdziebko oślizgłe...:evil_lol:Ale pobawić się można, nie? Pzdr. no pewnie że można!!! :) Chili lubiła gonić żabki a Czucha odskakiwała kiedy one skikały hihi Quote
alive Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Pozowały z Pańcią... i bez Pańci... Czuszka szukała ptactwa... i wystawiała je... Quote
Asiaczek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='alive']Pozowały z Pańcią... i bez Pańci... To pozowanie bez Pańci to nawet lepiej wyszło, jak z Pancią!:loveu: Pzdr. Quote
alive Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Bo Pańcia taka śliczna, że przyćmiewa urodę dziewczynek :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Hahaha, chciałabyś! Ale to niemożliwe, Papryczki są w przewadze...:evil_lol: Pzdr. Quote
wiq Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 http://i19.tinypic.com/4xlohat.jpg bosko rozbawione :lol: pracowite dziewczynki;) Quote
Recommended Posts