Jupi Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 super dziewczynki:loveu: koleżanki działkowe też fajne, lubie żaby:p Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Chilli - warszawski pies na myszy :loveu: Quote
alive Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Byliśmy na polowaniu na kaczki :cool3: Był myśliwy... a nawet trzech... były 4 psy... Czuszka Chili :lol: Elza (Płochacz niemiecki) i Ares (Mały Munsterlander) Quote
alive Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 pieski czekały i czekały... przeszukiwały trzciny i znów czekały... patrolowały jeziorko... a oni nie przylecieli :lol: ani jedna kaczka!!! :lol: Quote
alive Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Miss Kotliny Kłodzkiej i V-ce Miss :) Quote
g_o_n_i_a Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dzien dobry Śliczna :loveu: - taka roześmiana http://i18.tinypic.com/6excspj.jpg Jakie światełka :evil_lol: http://i18.tinypic.com/6ewuff5.jpg Pozdrawiamy! Quote
wiq Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 jakbyś zamieściła zdjęcia z martwymi kaczkami na dgm, to by Cię zjedli :grin: pikna miska :loveu: my też byłyśmy tydzień w KK :) ale zapomniałam aparatury :placz: Quote
anetta Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 :o rewelka http://i18.tinypic.com/6ewuff5.jpg buhahhahaha :roflt::roflt::roflt: Quote
bigos Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 u la, la - jaki piękny płochacz <marzy jej się posiadanie takowego>:razz: Quote
alive Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 wiq napisał(a):jakbyś zamieściła zdjęcia z martwymi kaczkami na dgm, to by Cię zjedli :grin: Święte słowa!!! Tu od nawiedzonych aż się roi :evil_lol: Później przez pół roku zapalałyby znicze dla kaczek i pisały, że latają sobie teraz szczęśliwe za tęczowym mostem :evil_lol: . A i koniecznie co kilka dni: Pamiętamy... ['] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bigos napisał(a):u la, la - jaki piękny płochacz <marzy jej się posiadanie takowego>:razz: Ano Elza faktycznie berdzo udana jest i dodatkowo ma niesamowitą pasję! Quote
shangri_la Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 buuu nie było kaczek ... :diabloti: hmm dziewczyny znowu mają nowe obróżki ? ;) pozdrawiam Quote
Samturia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Dzieńdobry! tak sie przyszłam przywitać i pooglądać... super zdjęcia... ale pływaki ;) Quote
drzalka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Witamy się, ale śliczne fotencje :loveu: , a gdzie te kaczuchy ? :p Jeh alive chyba zapukam w najblizszym czasie do twojego "sklepiku" :shake: :lol: Quote
wiq Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 alive napisał(a):Święte słowa!!! Tu od nawiedzonych aż się roi :evil_lol: Później przez pół roku zapalałyby znicze dla kaczek i pisały, że latają sobie teraz szczęśliwe za tęczowym mostem :evil_lol: . A i koniecznie co kilka dni: Pamiętamy... ['] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taa.. pamiętam ten lincz z tematu o gołębiach do szkolenia :evil_lol::evil_lol: pies myśliwski najlepiej sobie poaportuje frizbi:evil_lol::evil_lol: Quote
alive Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='shangri_la']buuu nie było kaczek ... :diabloti: hmm dziewczyny znowu mają nowe obróżki ? ;) pozdrawiam ano mają :cool3: [quote name='Samturia']Dzieńdobry! tak sie przyszłam przywitać i pooglądać... super zdjęcia... ale pływaki ;) witam i zapraszam częściej :) [quote name='drzalka']Witamy się, ale śliczne fotencje :loveu: , a gdzie te kaczuchy ? :p Jeh alive chyba zapukam w najblizszym czasie do twojego "sklepiku" :shake: :lol: zapraszam :cool3: [quote name='wiq']taa.. pamiętam ten lincz z tematu o gołębiach do szkolenia :evil_lol::evil_lol: pies myśliwski najlepiej sobie poaportuje frizbi:evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
Nugatowa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Alohaaaaaaa :loveu: http://i12.tinypic.com/68a6que.jpg Hhahah a tej co ? :lol: Quote
alive Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Nugatowa']Alohaaaaaaa :loveu: http://i12.tinypic.com/68a6que.jpg Hhahah a tej co ? :lol: no właśnie też nie wiem :lol: Quote
Ploter Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 świeczek palić nie będę ale uważam za niehumanitarne przywiązywanie żywego gołębia za jedną nogę na sznurku żeby mój pies i 5 innych mógł sobie cośtam poćwiczyć :/ Quote
alive Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Ploter napisał(a):świeczek palić nie będę ale uważam za niehumanitarne przywiązywanie żywego gołębia za jedną nogę na sznurku żeby mój pies i 5 innych mógł sobie cośtam poćwiczyć :/ no coś takiego też mi się nie podoba... nie czytałam wątku o gołębiu, więc nie wiem co tam było... :roll: Quote
Ploter Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ja tez nie czytałam ale coś takiego było na zlocie i ciężko to przeżyłam :) Quote
sylrwia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ploter napisał(a):świeczek palić nie będę ale uważam za niehumanitarne przywiązywanie żywego gołębia za jedną nogę na sznurku żeby mój pies i 5 innych mógł sobie cośtam poćwiczyć :/ alive napisał(a):no coś takiego też mi się nie podoba... nie czytałam wątku o gołębiu, więc nie wiem co tam było... :roll: Ploter napisał(a):ja tez nie czytałam ale coś takiego było na zlocie i ciężko to przeżyłam :) W watku było o tym skad wziasc golebie (martwe) m.in. do aportowania, ja zasugerowałam kupno na bazarze lub allegro i ukrecenie łebków. To na zlocie w grupie drugiej przywiazywali golebia za noge?? No popatrz czego człowiek może sie dowiedzec prawie pół roku po imprezie. Quote
Recommended Posts