Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byliśmy na polowaniu na kaczki :cool3:

Był myśliwy...

a nawet trzech...

były 4 psy...
Czuszka

Chili :lol:

Elza (Płochacz niemiecki)

i Ares (Mały Munsterlander)

Posted

pieski czekały i czekały... przeszukiwały trzciny i znów czekały...

patrolowały jeziorko...

a oni nie przylecieli :lol: ani jedna kaczka!!! :lol:

Posted

jakbyś zamieściła zdjęcia z martwymi kaczkami na dgm, to by Cię zjedli :grin:

pikna miska :loveu: my też byłyśmy tydzień w KK :)
ale zapomniałam aparatury :placz:

Posted

wiq napisał(a):
jakbyś zamieściła zdjęcia z martwymi kaczkami na dgm, to by Cię zjedli :grin:

Święte słowa!!! Tu od nawiedzonych aż się roi :evil_lol: Później przez pół roku zapalałyby znicze dla kaczek i pisały, że latają sobie teraz szczęśliwe za tęczowym mostem :evil_lol: . A i koniecznie co kilka dni: Pamiętamy... ['] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

bigos napisał(a):
u la, la - jaki piękny płochacz <marzy jej się posiadanie takowego>:razz:

Ano Elza faktycznie berdzo udana jest i dodatkowo ma niesamowitą pasję!

Posted

alive napisał(a):
Święte słowa!!! Tu od nawiedzonych aż się roi :evil_lol: Później przez pół roku zapalałyby znicze dla kaczek i pisały, że latają sobie teraz szczęśliwe za tęczowym mostem :evil_lol: . A i koniecznie co kilka dni: Pamiętamy... ['] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

taa.. pamiętam ten lincz z tematu o gołębiach do szkolenia :evil_lol::evil_lol:
pies myśliwski najlepiej sobie poaportuje frizbi:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='shangri_la']buuu nie było kaczek ... :diabloti:
hmm dziewczyny znowu mają nowe obróżki ? ;)
pozdrawiam

ano mają :cool3:

[quote name='Samturia']Dzieńdobry! tak sie przyszłam przywitać i pooglądać... super zdjęcia... ale pływaki ;)

witam i zapraszam częściej :)

[quote name='drzalka']Witamy się, ale śliczne fotencje :loveu: , a gdzie te kaczuchy ? :p Jeh alive chyba zapukam w najblizszym czasie do twojego "sklepiku" :shake: :lol:

zapraszam :cool3:

[quote name='wiq']taa.. pamiętam ten lincz z tematu o gołębiach do szkolenia :evil_lol::evil_lol:
pies myśliwski najlepiej sobie poaportuje frizbi:evil_lol::evil_lol:

:eviltong:

Posted

świeczek palić nie będę ale uważam za niehumanitarne przywiązywanie żywego gołębia za jedną nogę na sznurku żeby mój pies i 5 innych mógł sobie cośtam poćwiczyć :/

Posted

Ploter napisał(a):
świeczek palić nie będę ale uważam za niehumanitarne przywiązywanie żywego gołębia za jedną nogę na sznurku żeby mój pies i 5 innych mógł sobie cośtam poćwiczyć :/

no coś takiego też mi się nie podoba... nie czytałam wątku o gołębiu, więc nie wiem co tam było... :roll:

Posted

Ploter napisał(a):

alive napisał(a):
no coś takiego też mi się nie podoba... nie czytałam wątku o gołębiu, więc nie wiem co tam było... :roll:

Ploter napisał(a):
ja tez nie czytałam ale coś takiego było na zlocie i ciężko to przeżyłam :)

W watku było o tym skad wziasc golebie (martwe) m.in. do aportowania, ja zasugerowałam kupno na bazarze lub allegro i ukrecenie łebków.

To na zlocie w grupie drugiej przywiazywali golebia za noge?? No popatrz czego człowiek może sie dowiedzec prawie pół roku po imprezie.