Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jupi napisał(a):
a kiedy planujesz krycie? chętnie bym przygarnęła Czuczkę Juniorkę:p

Planowałam w październiku ale obawiam się, że jest to coraz mniej możliwe :(

panienkabubu napisał(a):
A kiedy pierwsze krycie? :cool3: i kto będzie ojcem? :cool3: jesu ja tak bym chciała węgra.............. ale jak ja bym się z nim dogadała, jak nie znam ich języka? :evil_lol:

Jeśli pierwsze nie w październiku to dopiero w sierpniu :placz: a tatuś będzie węgrem :eviltong:

sylrwia napisał(a):
Asiaczku mi szczena opała jak zobaczyłam ten "drób". Ale rozumiem Gosia w Warszawie mieszka ona chyba z tego skrzywdzonego pokolenia co krowe to z obrazków zna, nie mówiąć juz o bocianach czy innych stworach. :lol::evil_lol:

Podła to już sobie pożartować nie można chlip, chlip :-(
Chciałam powiedzieć, że ja dużo bocianów widziałam w swoim życiu i to nawet niedaleko mojego domu choć w W-wie mieszkam!!

Saskja napisał(a):
Alive, Czucha z tymi uszami do kwadratu jest re-we-la-cyj-na!

:loveu:

Posted

A co stoi na przeszkodzie? :cool3: Swoją drogą dla takich malców bezsierstnych (:evil_lol:) to chyba lato będzie lepszą porą :hmmmm:
Chociaż już nie mogę się doczekać małych Czuszków :loveu:
Moje szczeniaki obecnie wyglądają tak jak Czuszka, mają uszy "do kwadratu" :evil_lol::loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
A co stoi na przeszkodzie? :cool3: Swoją drogą dla takich malców bezsierstnych (:evil_lol:) to chyba lato będzie lepszą porą :hmmmm:
Chociaż już nie mogę się doczekać małych Czuszków :loveu:
Moje szczeniaki obecnie wyglądają tak jak Czuszka, mają uszy "do kwadratu" :evil_lol::loveu:

Na przeszkodzie stoi to, że przed szczeniakami musimy się przeprowadzić :-( a wątpię żeby nasz kochany developer skończył budowę przed czasem a nawet jeśli to musimy jeszcze chłupę wykończyć a teraz jak wszyscy fachowcy wyjechali z Polski to graniczy z cudem żebyśmy wyrobili się ze wszystkim do stycznia :(

Posted

goldenka245 napisał(a):
Jak kto woli ;-)
Dobranoc Gosiu:loveu: :buzi:
I mam nadzieję, że do zobaczenia ;))

ano może do zobaczenia :cool3:

Posted

Ploter napisał(a):
ja bym takiego czterousznego wegra nie rozmnażała- wiadomo co to z tego wyrośnie? :evil_lol:

Aga nie podpadaj bo jak do nas przyjedziecie to będziecie spać na balkonie i nie będę Was karmiła :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A poprzednio to chociaż dobre jedzonko serwowałaś?
pzdr.

Pewnie trochę psiego odsypywała Ploterowej. :eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A poprzednio to chociaż dobre jedzonko serwowałaś?
pzdr.

wyborne :sabber:

moth napisał(a):
Pewnie trochę psiego odsypywała Ploterowej. :eviltong:

żeby tylko.... :diabloti:
i plułam jej do herbaty :evil_lol:

Posted

alive napisał(a):

żeby tylko.... :diabloti:
i plułam jej do herbaty :evil_lol:

Aga nie martw się. Będę mieszkać pod Wyszkowem, zawsze możesz się u mnie zatrzymać. Ja nie robię takich rzeczy. :cool3:

Posted

moth napisał(a):
Aga nie martw się. Będę mieszkać pod Wyszkowem, zawsze możesz się u mnie zatrzymać. Ja nie robię takich rzeczy. :cool3:

Może i nie robisz :loveu: Ale żwacze obowiązkowo są w każdej potrawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Może i nie robisz :loveu: Ale żwacze obowiązkowo są w każdej potrawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

choć żwacze są bardzo zdrowe to chyba wolałabym mieć naplute niż jeść coś co pachnie jak skrzyżowanie kompostu z gównem i trupem :evil_lol: