Saskja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Alive, Czucha z tymi uszami do kwadratu jest re-we-la-cyj-na! Quote
alive Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Jupi napisał(a):a kiedy planujesz krycie? chętnie bym przygarnęła Czuczkę Juniorkę:p Planowałam w październiku ale obawiam się, że jest to coraz mniej możliwe :( panienkabubu napisał(a):A kiedy pierwsze krycie? :cool3: i kto będzie ojcem? :cool3: jesu ja tak bym chciała węgra.............. ale jak ja bym się z nim dogadała, jak nie znam ich języka? :evil_lol: Jeśli pierwsze nie w październiku to dopiero w sierpniu :placz: a tatuś będzie węgrem :eviltong: sylrwia napisał(a):Asiaczku mi szczena opała jak zobaczyłam ten "drób". Ale rozumiem Gosia w Warszawie mieszka ona chyba z tego skrzywdzonego pokolenia co krowe to z obrazków zna, nie mówiąć juz o bocianach czy innych stworach. :lol::evil_lol: Podła to już sobie pożartować nie można chlip, chlip :-( Chciałam powiedzieć, że ja dużo bocianów widziałam w swoim życiu i to nawet niedaleko mojego domu choć w W-wie mieszkam!! Saskja napisał(a):Alive, Czucha z tymi uszami do kwadratu jest re-we-la-cyj-na! :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 A co stoi na przeszkodzie? :cool3: Swoją drogą dla takich malców bezsierstnych (:evil_lol:) to chyba lato będzie lepszą porą :hmmmm: Chociaż już nie mogę się doczekać małych Czuszków :loveu: Moje szczeniaki obecnie wyglądają tak jak Czuszka, mają uszy "do kwadratu" :evil_lol::loveu: Quote
alive Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 panienkabubu napisał(a):A co stoi na przeszkodzie? :cool3: Swoją drogą dla takich malców bezsierstnych (:evil_lol:) to chyba lato będzie lepszą porą :hmmmm: Chociaż już nie mogę się doczekać małych Czuszków :loveu: Moje szczeniaki obecnie wyglądają tak jak Czuszka, mają uszy "do kwadratu" :evil_lol::loveu: Na przeszkodzie stoi to, że przed szczeniakami musimy się przeprowadzić :-( a wątpię żeby nasz kochany developer skończył budowę przed czasem a nawet jeśli to musimy jeszcze chłupę wykończyć a teraz jak wszyscy fachowcy wyjechali z Polski to graniczy z cudem żebyśmy wyrobili się ze wszystkim do stycznia :( Quote
alive Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Działkowych zdjęć ciąg dalszy!! Bols Pańciowe miłości :loveu: Boli łapka boli :-( Quote
anetta Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 http://i15.tinypic.com/4mtuhaf.jpg :o :roflt::roflt::roflt: RE WE LA CJA :roflt::roflt: Zdjecie rodzinne do ramki! Quote
alive Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 anetta napisał(a): Zdjecie rodzinne do ramki! póki co jest na pulpicie :loveu: Quote
goldenka245 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 http://i15.tinypic.com/4mtuhaf.jpg :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: ja mam dość:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
alive Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 goldenka245 napisał(a):http://i15.tinypic.com/4mtuhaf.jpg :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: ja mam dość:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: wyżeł czterouszny :lol: Quote
goldenka245 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 alive napisał(a):wyżeł czterouszny :lol: A dlaczego uszy mają 2 kolory?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
alive Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 żeby było ładnie! a może to nie uszy tylko kokardka? :lol: Quote
goldenka245 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 alive napisał(a):żeby było ładnie! a może to nie uszy tylko kokardka? :lol: Jak kto woli ;-) Dobranoc Gosiu:loveu: :buzi: I mam nadzieję, że do zobaczenia ;)) Quote
alive Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 goldenka245 napisał(a):Jak kto woli ;-) Dobranoc Gosiu:loveu: :buzi: I mam nadzieję, że do zobaczenia ;)) ano może do zobaczenia :cool3: Quote
Ploter Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ja bym takiego czterousznego wegra nie rozmnażała- wiadomo co to z tego wyrośnie? :evil_lol: Quote
anetta Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 No :lol: Dobrze godosz. Jakies kotopsy by wyszly :drinking: póki co jest na pulpicie Dobre i to :cunao: Quote
alive Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Ploter napisał(a):ja bym takiego czterousznego wegra nie rozmnażała- wiadomo co to z tego wyrośnie? :evil_lol: Aga nie podpadaj bo jak do nas przyjedziecie to będziecie spać na balkonie i nie będę Was karmiła :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 A poprzednio to chociaż dobre jedzonko serwowałaś? pzdr. Quote
moth Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Asiaczek napisał(a):A poprzednio to chociaż dobre jedzonko serwowałaś? pzdr. Pewnie trochę psiego odsypywała Ploterowej. :eviltong: Quote
alive Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Asiaczek napisał(a):A poprzednio to chociaż dobre jedzonko serwowałaś? pzdr. wyborne :sabber: moth napisał(a):Pewnie trochę psiego odsypywała Ploterowej. :eviltong: żeby tylko.... :diabloti: i plułam jej do herbaty :evil_lol: Quote
moth Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 alive napisał(a): żeby tylko.... :diabloti: i plułam jej do herbaty :evil_lol: Aga nie martw się. Będę mieszkać pod Wyszkowem, zawsze możesz się u mnie zatrzymać. Ja nie robię takich rzeczy. :cool3: Quote
alive Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 oj ale Agnieszka i tak lubi do mnie przyjeżdżać :loveu: i Ploterek :loveu: i Tadek też :loveu: Quote
Nugatowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 moth napisał(a):Aga nie martw się. Będę mieszkać pod Wyszkowem, zawsze możesz się u mnie zatrzymać. Ja nie robię takich rzeczy. :cool3: Może i nie robisz :loveu: Ale żwacze obowiązkowo są w każdej potrawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
alive Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Nugatowa napisał(a):Może i nie robisz :loveu: Ale żwacze obowiązkowo są w każdej potrawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: choć żwacze są bardzo zdrowe to chyba wolałabym mieć naplute niż jeść coś co pachnie jak skrzyżowanie kompostu z gównem i trupem :evil_lol: Quote
wiq Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Gosia :roflt: a ja sie zawsze zastanawiałam jak określić ten zapach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts